Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Branding raften

Trotseer de Noordzee

Branding raften kajakken Scheveningen, kijkduin en hoek van Holland

Branding raften is een coast-raft is een rubberboot met plaats voor maximaal 12 personen per boot. Bent u met een grotere groep, dan zullen we meerdere boten raften.

Om door de branding te komen moét je als team samenwerken: tegelijk peddelen, tempo maken én sturen. Alleen dan lukt het om er door de golven te komen en terug te surfen. Trotseer de Hollandse kust.

Branding raften Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland

Nog leuker is het om een branding raft wedstrijd te houden. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terug surfen naar de koppositie, en dan de finish…

De perfecte uitdaging: welke vrienden, collega’s of klanten werken het beste samen?

Programma branding raften:

Het programma is uit te breiden met wisselprogramma’s met Bubble footbal, powerkiten / vliegeren of andere activiteiten zijn mogelijk op aanvraag.

Tijdsduur:

  • 2 uur

Prijs brandingraften:

Groep vanaf 6 personen    : € 30,00
Groep vanaf 12 personen  : € 25,00
Groep vanaf 50 personen  : € 22,50
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Offerte aanvraag


  • Events gegevens

  • Wij wijzen u op ons privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Branding raften Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland

Raften

Wil je een spannend uitje organiseren, dan is raften daarvoor heel geschikt. Met maximaal 12 personen stappen jullie in een rubberboot om vervolgens de branding van de Noordzee te trotseren. Daarvoor is wel een goede samenwerking nodig! Raften is een superleuk uitje voor een vrijgezellenfeestje, voor een groep vrienden of vriendinnen maar ook voor een bedrijfsuitje. Raften is prima te combineren met andere leuke uitjes aan zee zoals bubble footbal of de zeer populaire Robinson Experience. Bij Flitz-events vind je heel veel mogelijkheden voor de leukste uitjes aan het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Op aanvraag is het ook mogelijk op andere locaties een dagje uit te organiseren.

Hoe gaat branding raften

raften Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland

Na een korte uitleg door een ervaren instructeur stappen jullie in de boot. Nu komt het aan op samenwerken. Iedereen moet tegelijk peddelen, er moet snelheid worden gemaakt én er moet worden gestuurd. Anders gaat het niet lukken die hoge omslaande golven de baas te worden. Een nat pak zal je wel halen maar hoe nat bepalen jullie zelf. Zorg vooral dat je binnenboord blijft. Hartsikke spannend en leuk en geweldig om te doen tijdens een feestje. Het raften duurt ongeveer twee uur. Na afloop kunnen jullie als je dat wilt ook een BBQ houden op het strand. Wij zorgen graag voor een perfect uitstapje.

Teambuilding

Ook voor bedrijven die een personeelsuitje organiseren is raften heel geschikt. Zeker als jullie ook aan teambuilding willen doen. Er zal flink moeten worden samengewerkt en je kunt ook een wedstrijdelement toevoegen voor nog meer spanning. Laat meerdere boten de zee op gaan en kijk welk team het beste samenwerkt, het eerste de boei passeert en als eerste terug is bij het strand. Flitz-events organiseert nog veel meer uitjes voor teambuilding. Een mega vlieger bouwen bijvoorbeeld of ontsnappen uit een escaperoom. Ook zijn er allerlei superleuke workshops waaraan je kunt deelnemen, ook aan het strand. Na afloop heerlijk eten en met elkaar napraten in een van de gezellige strandtenten.

Lekker eten na afloop van raften

Bij een leuk dagje uit hoort meestal ook lekker eten en drinken. Je kiest uit allerlei mogelijkheden: een BBQ op het strand, eten aan boord van een rondvaartboot, in een van de strandtenten of op een andere locatie. Wij zorgen voor alles: van borrelhapjes tot pizza, sushi, eten van de kaart of een uitgebreide barbecue. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Er is ook de mogelijkheid een slecht weer scenario af te spreken. Wij zorgen dan voor een hartstikke leuke vervangende activiteit binnen.

Superleuke uitjes aan het strand

Het strand en de zee zijn heel geschikt om de leukste uitjes te organiseren. Of je nou met vrienden of familie wilt genieten van spannende avonturen, een vrijgezellenfeest organiseert of met je collega’s op stap gaat. Geweldig leuke workshops zoals zandsculpturen maken of slippers pimpen. En wat dacht je van een oergezellige pubquiz? Je kunt ook GPS tochten maken door Scheveningen of Den Haag, gaan fietsen of in een borrelboot stappen. Iets spannends beleven met vrienden, familie of collega’s? Ga raften!

Vraag direct offerte aan