Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Powerkiten Hoek van Holland

Vliegeren of Powerkiten Den Haag, voor uw bedrijfsuitje in Den Haag

Als je op zoek bent naar een leuk uitje in Hoek van Holland dan is Powerkiten bij Flitz Events een unieke manier om het personeel te belonen voor hun harde werk van het afgelopen jaar. Maar ook leuk voor een vrijgezellenfeest, familiedag of gewoon als uitje. Het is een leuke en uitdagende sport, die iedereen kan leren met getrainde instructeurs. Tijdens het powerkiten kan iedereen het zichzelf zo uitdagend maken als ze zelf willen en ondertussen genieten van de zee en het strand. Een extra bonus als het op dat moment mooi weer is, zodat ze ook kunnen genieten van de zon. De hele competitieve mensen kunnen zich tijdens deze les helemaal uitleven, maar ook voor de mensen die komen ontspannen is powerkiten een goede manier om daarbij te helpen. Zo creëer je een leuk uitje voor iedereen en zorg je meteen voor een onvergetelijk ervaring. Hier zal nog lang over nagepraat worden tijdens de lunch, dinner of BBQ.

De basistechnieken Powerkiten

Tijdens een twee uur durende les leert iedereen de basis technieken van powerkiten. Eerst wordt iedereen uitgelegd hoe je de vlieger veilig kan besturen en voor wie wil is er daarna de mogelijkheid om leuke trucjes te leren. Er zijn verschillende soorten vliegers waar mensen uit kunnen kiezen, van groot tot klein. Waarbij de kleinere vliegers zijn voor mensen die lekker willen ontspannen en de grotere vliegers gebruikt worden door mensen die gaan voor uitdaging en de kracht van de wind willen ervaren. Zo is er een vlieger voor iedereen. Het is natuurlijk ook mogelijk om beide vliegers te proberen, om te zien wat je beter ligt. Of dat je na de uitdaging toe bent aan ontspanning en op het einde gaat powerkiten met een kleinere vlieger. 

Competitieve elementen

Voor de echte competitieve personeelsleden is het mogelijk, na de basiskennis onder de knie te hebben, om te proberen om een aantal sprongetjes te maken. Hiervoor is wel enig geduld vereist, want het zal niet bij iedereen in één keer meteen lukken. Als het goed gaat dan kan je er ook eventueel een wedstrijdje van maken om te zien welke collega de grootste sprong kan maken. Of doe een wedstrijdje waarbij je jezelf voort laat slepen over het strand tegen een collega. Zo kan je meteen laten zien dat je niet alleen goed bent in je werk, maar ook een talent hebt voor powerkiten. Het is mogelijk om de groep op te delen in teams, zodat ze ook meteen een les in teambuilding krijgen.

Het programma

Powerkiten kan bij Flitz Events op meerdere locaties, waaronder Hoek van Holland. Maar het is ook mogelijk om naar Scheveningen of Kijkduin te gaan als dit voor iedereen dichterbij is. Na het ontvangst krijgt iedereen een uitleg van het twee uur durende programma en is het daarna tijd voor de instructies voor het powerkiten. Na de basiskennis is er tijd om de competitieve kant in jezelf naar boven te halen en je eerste sprong onder de knie te krijgen. Na afloop is er nog de mogelijkheid om samen te eten of een drankje te doen. Zo heeft iedereen tijd om na te praten over de leuke dag die ze gehad hebben.

Tijdsduur powerkiten:

  • 2 uur

Strandtenten:

Prijzen powerkiten:

Groep vanaf 2 personen   : € 22,50
Groep vanaf 10 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Vraag direct offerte aan