Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Workshop Scheveningen

workshop-Zandsculpturen-Scheveningen-inktvis

Op zoek naar verschillende workshops in Scheveningen? Dan zit u bij Flitz-events aan het juiste adres. Maak van jouw groepsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje een unieke belevenis. Onze workshop / uitjes worden op maat georganiseerd.

Scheveningen is natuurlijk een mooie, schilderachtige plaats aan de Zuid-Hollandse kust en zeker het bezoeken waard, maar Scheveningen biedt meer dan zee, strand en lekkere vis. In Scheveningen is er van alles te doen; ook op een regenachtige dag. Het aanbod is ook heel divers, dus niemand hoeft zich te vervelen in Scheveningen. Cocktail Workshop Scheveningen bijvoorbeeld.

Welke workshop in Scheveningen kies je

Ons advies is: daag jezelf en de andere deelnemers uit en ga eens uit je comfortzone. Dit is de beste manier om jezelf en de ander eens van een nieuwe kant te leren kennen. Doe iets onverwachts, laat je verrassen en durf eens iets anders te kiezen. Laat de directie bijvoorbeeld slippers pimpen, de facilitaire dienst cocktails shaken en het boekhoudkundig personeel zandsculpturen maken. Verzin iets dat je helemaal niet gewend bent om te doen. Dit werkt het beste en is echt vaak verrassend leuker dan je van tevoren denkt. Wees moedig en kies dapper. Wie weet ontdek je zo verborgen kanten aan jezelf of aan je collega of jouw werkgever.

Maak er een complete dag van

Je kan een workshop combineren met een lunch, maar je kan ook een workshop afsluiten met een leuke, gezellige borrel met lekkere hapjes of met een diner of een barbecue in een strandtent of restaurant in Scheveningen. Dit is allemaal mogelijk.

Populaire workshops in Scheveningen

Workshop Scheveningen voor Mannen

Voor mannen hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende workshops in Scheveningen Den Haag. De workshops kunnen voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Viert u een vrijgezellen feest in Scheveningen of Den Haag? Of zoek u een bedrijfsuitje voor uw afdeling in Den Haag? Hieronder een top 3 van verschillende workshops voor uw onvergetelijke ervaring.

Workshop voor vrouwen

Flitz-events heel een breed scala aan verschillende workshop in Scheveningen en Den Haag. Zoek u een sportieve workshop of toch liever wat creatievers? Uiteraard kan het ook gecombineerd worden! De verschillende workshop kunnen gebruikt worden voor verschillende uitjes, zoals een vriendinnen weekend, verjaardag, vrijgezellenfeest of teamuitje. Hieronder onze top 3 workshop voor vrouwen:

Hoe ziet een workshop eruit?

De duur van een workshop is meestal twee uur. Een workshop wordt geleid door een ervaren instructeur die niet alleen inhoudelijke kennis heeft, maar ook ervaring heeft met het werken en motiveren van groepen. Alle benodigde materialen wordt voor gezorgd en – indien mogelijk – mag je alles wat je gemaakt hebt tijdens de workshop meenemen naar huis. Zo heb je altijd een leuk aandenken. Een zandsculptuur kan je bijvoorbeeld niet meenemen, maar dan maak je natuurlijk een mooie foto als leuke herinnering. De cocktails die je met een workshop cocktail shaken maakt, proef je natuurlijk zelf.

Sportieve workshop Scheveningen:

Op zoekt naar een sportieve workshop op of rond het strand? Dan zit u goed. Wat dacht u van de workshop vliegeren / powerkiten? Een dagje uitwaaien tijdens de workshop op het Scheveningse strand.  Ook is het mogelijk meerdere workshop te combineren voor u bedrijfsuitje of uitje. Zo is er voor iedereen wat wil. Wat dacht u van een sportieve workshop powerkiten gecombineerd met een creatieve workshop zandsculpturen? Zie onze verschillende combinatie deals voor een geweldige dag!

Winterse workshop Scheveningen

Op zoek naar een uniek winterse workshop in Scheveningen? Dan is de workshop ijssculpturen de ultieme uitdaging! De workshop zijn geschikt voor een groepsgrootte van 5 tot 1500 personen! Natuurlijk zijn er ook andere winterse activiteiten / workshop. Wat dacht u van een winterse cocktail workshop Scheveningen? Speciale winterse cocktail voor diverse gelegenheden.

Waarom een workshop in Scheveningen?

In een groep samen iets maken is sowieso gewoon leuk; zeker als je het met een vriendengroep doet. Een workshop Scheveningen biedt je ook vaak de gelegenheid om iets nieuws te leren of om de andere deelnemers of jezelf beter te leren kennen. Samenwerking creëert saamhorigheid en dat werkt teambuilding in de hand. Een workshop kan je ook op creatief gebied openen en je leren anders aan te kijken tegen bepaalde zaken. Deelnemers inspireren elkaar en dat kan tot leuke verrassingen leiden. Een workshop Scheveningen is ook gewoon leuk, omdat je actief mee kan doen en niet alleen maar passief aan het luisteren bent.

Het aanbod

Hieronder een greep uit de workshops die aangeboden worden: cocktail shaken, schilderen, vliegers bouwen, zandsculpturen maken, slippers pimpen, sieraden maken, een graffiti workshop en pokeren. In de winter is er ook een workshop ijssculpturen maken.

Tarieven

De prijs varieert tussen de tien en de dertig euro per persoon. Hoe groter de groep, hoe lager de prijs per persoon. Er is wel altijd een maximaal aantal deelnemers. Informeer u goed van tevoren hierover. Op onze website vind je per workshop in Scheveningen alle informatie. Alle prijzen zijn inclusief BTW.