Winteractiviteiten op het strand van Scheveningen

Zo kom je de winter door met je collega’s, vrienden en familie:

Winter activiteiten doen op het strand? Zeker weten! Flitz-events organiseert het hele jaar door groepsactiviteiten in en rond Scheveningen. Zeker de winterse kou biedt de juiste uitdaging om het strand op te zoeken. Flitz-events creëert elk seizoen allerlei groepsevenementen op en rond het strand. Juist in de winter kiezen veel groepen voor om iets te doen op het strand. allerlei groepsevenementen. In de winter heeft Flitz-events daarom de activiteiten om de kou op te zoeken of juist te ontvluchten met wat gezelligheid. Zo rond de jaarwisseling is het natuurlijk een mooie tijd om een bedrijfsuitje of een familie of vriendendag te organiseren. Ook komen er regelmatig nog vrijgezellen feesten in de winter voor. Het is dan juist leuk de kou van de winter te gebruiken om de boel lekker op te frissen. Veel mensen hebben de neiging juist binnen te gaan zitten, maar lekker een dag buiten aan het strand uitwaaien frist iedereen weer even lekker op. Daarna de warmte opzoeken is dan nog gezelliger!

Meewaaien met alle winden met een workshop Powerkiten

Misschien heb je al wel eens in de zomer een keer aan powerkiten gedaan. Maar de winter en herfst zijn eigenlijk de mooiste maanden als je powerkiten nog een tikje avontuurlijker wilt maken. Het waait natuurlijk net wat harder en daardoor wordt een workshop powerkiten nog spannender. Een professionele instructeur legt jullie tijdens de workshop uit hoe jullie kunnen powerkiten als een pro. Dan gaan jullie zelf aan de slag. Als je durft mag je ook een sprong wagen. Of zijn jullie klaar voor een wedstrijd, wie laat zich door de wind het verst over het strand slepen?

Indoor & sportief de uitdaging opzoeken

Ook binnen kun je je van je sportiefste kant laten zien met een indoor beachvolleybal toernooi. Wil je even het strandgevoel opzoeken en lekker sportief binnen aan de slag gaan, dan kan dat met de workshop indoor beachvolleybal. Dit is een leuke activiteit om te doen met zowel fanatieke sporters als de recreatie sporter. Jullie krijgen eerst wat tips en tricks van een professionele instructeur. Dit zijn tips waar de echte volleybal-er wat aan heeft, maar ook degene die voor het eerst een volleybal veld betreedt. Daarna kan de sportieve strijd beginnen. In teams gaan jullie de strijd aan in een echte competitie. Dat is even lekker actief bezig zijn tussen alle kerstborrels en etentjes in de wintermaanden door.

Je pokerface oefenen met de winteractiviteit poker

De winter is misschien ook het moment om een kansje te wagen aan de pokertafel. Ontwikkel je pokerface met een workshop winterpoker. Dit is natuurlijk vooral voor de gezelligheid en een mooie manier om je collega’s, vrienden of familie is een keer van een andere kant te leren kennen. Wie kan er goed liegen en bedriegen? Wie heeft een goed inzicht in de spelers en het spel? De pokerspellen worden begeleid door officiële croupiers in pak. De workshop is geschikt voor ook de onervaren spelers. Het moet vooral een leuke en spannende activiteit worden. Insteek is dat als het een gezellige dag wordt iedereen al heeft gewonnen.