Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Winter activiteiten & events

Winter activiteiten organiseren in de winter? De allerleukste winteruitjes met de leukste winteractiviteiten vindt u bij Flitz-events. Na een groot succes van zomerse uitjes hebben wij nu ook winter events.

Winter activiteiten voor grote en kleine groepen, sportieve en niet sportieve deelnemers, beperkte en ruime budgetten. Voor iedereen een passend uitje! Tijdens deze activiteiten beleeft u de magische sfeer van de winter. Er is keuze uit verschillende activiteiten waarbij er rekening is gehouden voor ieder wat wils. De activiteiten kunnen met elkaar worden gecombineerd en eventueel ook worden uitgebreid.

Gehele jaar kunt u boeken voor originele activiteiten in de wintermaanden, kerstuitje of winteruitje waar lang over nagepraat gaat worden.

In samenwerking met verschillende restaurants is het mogelijk om een geheel verzorgde dag volledig naar wens in te richten, waar u zelf het dagprogramma met verschillende activiteiten bepaalt. Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!

Top 3 winterse activiteiten

De winterse activiteiten in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van Quizshows tot workshop ijssculpturen.

Natuurlijk is het mogelijk om de winterse activiteiten te combineren met andere strand activiteiten.

Hieronder vindt u onze top 3 winterse activiteiten:

Top 3 sportieve winterse activiteiten

De sportieve winterse activiteiten in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van Vliegeren / powerkiten tot Expeditie Poolcirkel.

Natuurlijk is het mogelijk om de winterse activiteiten te combineren met andere strand activiteiten.

Hieronder vindt u onze top 3 sportieve winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

Top 3 Creatieve winterse activiteiten

De creatieve workshops in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops te doen.

Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve activiteiten te combineren met andere activiteiten. Omdat niet iedereen binnen het bedrijf dezelfde interesses heeft, is het soms lastig als “organisator” om voor iedereen een leuke dag te organiseren.

Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse activiteiten worden geboekt.

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse creatieve activiteiten:

Contact

Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!