Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Escape room Scheveningen The pirates of the northsea
Escape room Scheveningen The Mummys tomb
Escape room Scheveningen Mission Impossible
 • Hoge en gemiddelde moeilijkheidsgraad
 • Complete ervaring
 • Voor jong en oud!

Nieuw in Scheveningen is de Escape room Scheveningen!

Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de Escape Room te verlaten?

Deze Escape Room Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend! Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room Scheveningen) ga je met een groep op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende 7 ruimtes. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.

Je vergeet tijd en realiteit…

Escaperoom: The Mission Impossible

Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.

Accepteren jullie de missie?

Escaperoom: The Mummy’s Tomb

Ervaar het oude Egypte in onze zeer realistische escaperoom Scheveningen. Jullie, als top team van archeologen, ontdekken de geheime tombe van Achnaton. Maar wees gewaarschuwd! Deze plek is niet zonder reden afgesloten..

Escaperoom: The Pirates of the North Sea

Jouw team van landrotten zullen je moeten bewijzen tijdens deze reis. Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord van het schip van beruchte piraten! Deze magische reis zal je leven veranderen!

Onze Escaperooms

 • Originele kamers
 • Handgemaakte kamers
 • Hoge en gemiddelde moeilijkheidsgraad
 • Complete ervaring

Prijzen

2 personen€70,- per kamer
3 personen€90,- per kamer
4 personen€100,- per kamer
6 personen€120,- per kamer
8 personen€120,- per kamer
Met meer dan 8 personen?Vraag een offerte aan!
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Activiteit + BBQ50,- per kamer

Top 3 combinaties met de Escape room Scheveningen

Al vanaf € 70 per kamer
1. Cocktail Workshop
2. Powerkiten / Vliegeren
3. Robinson Crusoe Experience

Flitz Events stelt een programma voor u samen waarin u doormiddel van teambuilding, plezier en creativiteit. Verder zijn er genoeg horecamogelijkheden! Wilt u na afloop relaxen met een drankje en een hapje? Dat kan natuurlijk alleen maar op het prachtige strand van Scheveningen!

Programma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start escaperoom
15:00
Einde escaperoom
Optioneel
15:15
Borreluurtje
17:15
Aanvang diner/BBQ

Onze werkwijze

Elvira van Dijk
5 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Fantastische escaperoom. Leuk personeel en maakte met zijn grappige commentaar echt onze escaperoom geweldig. We komen zo wie zo terug om de piraten nog een keer te doen of de mummy.
Marianne M
5 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Wat een geweldig leuke escaperoom. Vanwege de te grote groep hebben we ons gesplitst. Een groep heeft the pirates gedaan, de andere groep the mummy. De laatste was ook erg spannend, het begin was erg moeilijk en heeft ons veel tijd gekost, we waren ook net te laat klaar, we komen terug zodat we de kamers nog eens kunnen ruilen als groep zijnde. Het was echt top.
Martine van Buren
5 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Met z’n twee The mummy’s tombe gespeeld! Wat was het tof! Helemaal meegenomen in het verhaal, en bij betreden van de tombe werd het echt menes! Contact was erg goed, en tussen door een tip was erg prettig!. Vriendin was zwanger en hier werd top rekening mee gehouden! Wij komen heel graag terug!
"Je vergeet tijd en realiteit... durven jullie de uitdaging aan te gaan?"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Veelgestelde vragen

FAQ

 • Wat is de minimale leeftijd voor de Escape Room in Scheveningen?
  De Escape Rooms van Unlock Scheveningen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar.
 • Wat kost de escape room in Scheveningen?
  120 euro per kamer
 • Mijn team is groter, wat nu?
  Er kunnen maximaal 8 mensen tegelijk in één Escape Room. Dus mochten jullie met meer personen zijn, dan kunnen we de groep splitsen in twee sessies. Daarnaast bieden we nog andere activiteiten aan, waardoor er opties genoeg zijn om in combinatie te doen met de Escape Room.

Programma Escape room Scheveningen

Bij Unlock Scheveningen aangekomen ontvang je eerst een welkomstdrankje. Hierna volgt een uitgebreide speluitleg over de Escape Room Scheveningen. Vervolgens is het tijd om met je team aan de uitdaging te beginnen. De taak is om binnen een uur in en uit het lab te breken, om een belangrijk virus te stelen. Hiervoor moeten er verschillende raadsels worden opgelost en obstakels worden genomen. Maar aan het einde wacht een mooie trofee op jullie en misschien wel een plek op de Wall of Fame. Gaan jullie de uitdaging aan en weten jullie ongezien op tijd te ontsnappen?

Wat is een escape room Scheveningen

Een escape room is een unieke en spannende manier om samen met vrienden, familie of collega’s op avontuur te gaan. In een beperkte tijd moet je samenwerken om raadsels op te lossen en de uitgang te vinden. Het is een leuke activiteit voor jong en oud en een leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Bovendien is het ook nog eens goed voor je hersenen! Dus waar wacht je nog op? Boek nu een escape room en beleef het avontuur van je leven!

Escape room voor kinderen

De escape room bij Unlock Scheveningen is ook voor kinderen. De escape room voor kinderen is een leuke en spannende manier om met je zoon of dochter op avontuur te gaan. In een beperkte tijd moeten jullie samenwerken om raadsels op te lossen en de uitgang te vinden. Het is een leuke activiteit voor het hele gezin en een leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Bovendien is het ook nog eens goed voor de hersenontwikkeling van je kind. Dus waar wacht je nog op? Boek nu een escape room voor kinderen en beleef samen het avontuur van je leven!

Escape room icm activiteiten

Een escape room is een unieke en spannende manier om een dag vol avontuur te beleven. Maar waarom zou je je beperken tot alleen een escape room? Combineer het met andere leuke activiteiten en maak er een onvergetelijke dag van! Denk bijvoorbeeld aan Powerboat varen, een middag lasergamen of een avondje cocktail workshop. Zo heb je een gevarieerde en onvergetelijke dag vol leuke activiteiten. Dus waar wacht je nog op? Boek nu een escape room en combineer het met andere leuke activiteiten voor een dag vol avontuur!

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp