Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Escape room in Scheveningen

Nieuw in Scheveningen is de Escaperoom Unlock Scheveningen!

Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de Escape Room te verlaten?

Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend! Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) ga je met een groep op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende 7 ruimtes. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.

Je vergeet tijd en realiteit…

Kamer Mission Impossible

VOOR DEZE MISSIE ZIJN SPIONNEN NODIG DIE HET ONMOGELIJKE KUNNEN PRESTEREN. DAAROM ZIJN WIJ OPZOEK NAAR JOU. ALS JE DEZE MISSIE ACCEPTEERT, WEES DAN GOED VOORBEREID. WANT DIT IS EEN MISSION IMPOSSIBLE!

Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.

Accepteren jullie de missie?

Programma Escape room in Scheveningen:

Bij Unlock Scheveningen aangekomen ontvang je eerst een welkomstdrankje. Hierna volgt een uitgebreide speluitleg over de Escape Room. Vervolgens is het tijd om met je team aan de uitdaging te beginnen. De taak is om binnen een uur in en uit het lab te breken, om een belangrijk virus te stelen. Hiervoor moeten er verschillende raadsels worden opgelost en obstakels worden genomen. Maar aan het einde wacht een mooie trofee op jullie en misschien wel een plek op de Wall of Fame. Gaan jullie de uitdaging aan en weten jullie ongezien op tijd te ontsnappen?

Om een beeld te krijgen van hoe een Escape Room arrangement eruit kan komen te zien. Kan je hieronder een voorbeeldprogramma bekijken.

Voorbeeldprogramma:

(De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

  • 14.00 uur      Ontvangst met koffie/thee (optioneel)
  • 15.15 uur      Start Escape Room
  • 16.15 uur      Einde Escape Room
  • 16.30 uur     Aansluitende borrel (optioneel)
  • 17.30 uur     Aansluitend diner (optioneel)

Top 3 combinaties met de Escape room in Scheveningen

  1. Cocktail Workshop
  2. Powerkiten / vliegeren
  3. Robinson crusoe experience

 Wat zijn de kosten voor het Escape Room Uitje in Scheveningen?

De prijs is gebaseerd op minimaal 15 deelnemers. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma, quizmaster en inclusief een heerlijk diner.
Kleinere gezelschappen dan 15 personen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Wat is de minimale leeftijd voor de Escape Room in Scheveningen?

De Escape Rooms van Unlock Scheveningen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar.

Wat kost de escape room in Scheveningen?

  • 120 euro per kamer  

Mijn team is groter, wat nu?

Er kunnen maximaal 8 mensen tegelijk in één Escape Room. Dus mochten jullie met meer personen zijn, dan kunnen we de groep splitsen in twee sessies. Daarnaast bieden we nog andere activiteiten aan, waardoor er opties genoeg zijn om in combinatie te doen met de Escape Room.

Vraag direct offerte aan