070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
escape rooms den haag
escape rooms in scheveningen
escape rooms denhaag
 • Hoge en gemiddelde moeilijkheidsgraad
 • Complete ervaring
 • Voor jong en oud!

Nieuw in Scheveningen is de Escape room Scheveningen!

Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de Escape Room te verlaten?

Deze Escape Room Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend! Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room Scheveningen) ga je met een groep op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende 7 ruimtes. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.

Je vergeet tijd en realiteit…

Escaperoom: The Mission Impossible

Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.

Accepteren jullie de missie?

Escaperoom: The Mummy’s Tomb

Ervaar het oude Egypte in onze zeer realistische escaperoom Scheveningen. Jullie, als top team van archeologen, ontdekken de geheime tombe van Achnaton. Maar wees gewaarschuwd! Deze plek is niet zonder reden afgesloten..

Escaperoom: The Pirates of the North Sea

Jouw team van landrotten zullen je moeten bewijzen tijdens deze reis. Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord van het schip van beruchte piraten! Deze magische reis zal je leven veranderen!

Onze Escaperooms

 • Originele kamers
 • Handgemaakte kamers
 • Hoge en gemiddelde moeilijkheidsgraad
 • Complete ervaring

Prijzen

2 personen€35,- p.p.
3 personen€30,- p.p.
4 personen€25,- p.p.
5 personen€20,- p.p.
6 personen€20,- p.p.
7 personen€17,- p.p.
8 personen€15,- p.p.
Met meer dan 8 personen?Vraag een offerte aan!
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Activiteit + BBQ50,- p.p.

Top 3 combinaties met de Escape room Scheveningen

Al vanaf € 15
1. Cocktail Workshop
2. Powerkiten / Vliegeren
3. Robinson Crusoe Experience

Flitz Events stelt een programma voor u samen waarin u doormiddel van teambuilding, plezier en creativiteit. Verder zijn er genoeg horecamogelijkheden! Wilt u na afloop relaxen met een drankje en een hapje? Dat kan natuurlijk alleen maar op het prachtige strand van Scheveningen!

Onze werkwijze

Elvira van Dijk
5 november 2021
ratingratingratingratingrating
Fantastische escaperoom. Leuk personeel en maakte met zijn grappige commentaar echt onze escaperoom geweldig. We komen zo wie zo terug om de piraten nog een keer te doen of de mummy.
Marianne M
5 november 2021
ratingratingratingratingrating
Wat een geweldig leuke escaperoom. Vanwege de te grote groep hebben we ons gesplitst. Een groep heeft the pirates gedaan, de andere groep the mummy. De laatste was ook erg spannend, het begin was erg moeilijk en heeft ons veel tijd gekost, we waren ook net te laat klaar, we komen terug zodat we de kamers nog eens kunnen ruilen als groep zijnde. Het was echt top.
Martine van Buren
5 november 2021
ratingratingratingratingrating
Met z’n twee The mummy’s tombe gespeeld! Wat was het tof! Helemaal meegenomen in het verhaal, en bij betreden van de tombe werd het echt menes! Contact was erg goed, en tussen door een tip was erg prettig!. Vriendin was zwanger en hier werd top rekening mee gehouden! Wij komen heel graag terug!
"Je vergeet tijd en realiteit... durven jullie de uitdaging aan te gaan?"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
client-7
client-7
client-7
client-7
client-7
client-7
client-7

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
DD dash MM dash JJJJ
Toestemming*

Veelgestelde vragen

FAQ (3)

 • Wat is de minimale leeftijd voor de Escape Room in Scheveningen?
  De Escape Rooms van Unlock Scheveningen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar.
 • Wat kost de escape room in Scheveningen?
  120 euro per kamer
 • Mijn team is groter, wat nu?
  Er kunnen maximaal 8 mensen tegelijk in één Escape Room. Dus mochten jullie met meer personen zijn, dan kunnen we de groep splitsen in twee sessies. Daarnaast bieden we nog andere activiteiten aan, waardoor er opties genoeg zijn om in combinatie te doen met de Escape Room.

Programma Escape room Scheveningen

Bij Unlock Scheveningen aangekomen ontvang je eerst een welkomstdrankje. Hierna volgt een uitgebreide speluitleg over de Escape Room Scheveningen. Vervolgens is het tijd om met je team aan de uitdaging te beginnen. De taak is om binnen een uur in en uit het lab te breken, om een belangrijk virus te stelen. Hiervoor moeten er verschillende raadsels worden opgelost en obstakels worden genomen. Maar aan het einde wacht een mooie trofee op jullie en misschien wel een plek op de Wall of Fame. Gaan jullie de uitdaging aan en weten jullie ongezien op tijd te ontsnappen?

Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp