Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons

Actieve Bedrijfsuitjes met Flitz Events

Milan Laroes
juni 6, 2023
10 min

Wilt u de teamspirit een boost geven en uw collega’s wat actiever maken? Dan is een actief bedrijfsuitje de perfecte keuze. Flitz Events heeft een breed scala aan actieve bedrijfsuitjes die niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid zijn. Hier zijn vijf van onze meest populaire actieve uitjes:

 

1. Powerkiten:

Voel de kracht van de wind in je handen en ervaar de sensatie van powerkiten. Deze activiteit is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om buiten te zijn en actief bezig te zijn.

Actieve Bedrijfsuitjes - Powerkiten

Ontdek de wereld van powerkiten

Tijdens het powerkiten krijg je de kans om de wereld van vliegeren te ontdekken op een hoger niveau. Met behulp van grote vliegers en sterke windkrachten leer je hoe je de kracht en snelheid van de vlieger kunt beheersen. Het is een uitdagende en opwindende activiteit die je de mogelijkheid geeft om de elementen te trotseren en de adrenaline te voelen.

Actief en buiten zijn

Powerkiten is de perfecte activiteit om actief te zijn en van de buitenlucht te genieten. Terwijl je de vlieger bestuurt en de windkracht in je handen voelt, ben je constant in beweging. Je traint je lichaam, verbetert je coördinatie en krijgt een flinke dosis frisse lucht. Het is een geweldige manier om even weg te zijn van de dagelijkse sleur en te genieten van de natuurlijke omgeving.

Teambuilding en samenwerking

Naast de individuele ervaring biedt powerkiten ook mogelijkheden voor teambuilding en samenwerking. Je kunt met je collega’s deelnemen aan powerkitesessies en elkaar aanmoedigen om de vlieger onder controle te krijgen. Het vereist communicatie, coördinatie en teamwork om samen te werken en de vlieger stabiel te houden. Het creëert een gevoel van saamhorigheid en stimuleert samenwerking buiten de gebruikelijke werkomgeving.

 

2. Beachvolleybal:

Niets zegt ’teamspirit’ zoals een spelletje beachvolleybal. Deze activiteit is niet alleen geweldig voor het opbouwen van teamwork, maar het is ook een geweldige workout.

Actieve Bedrijfsuitjes - Beachvolleybal

Beleef de beachvolleybalervaring

Stap op het zand en ervaar de opwinding van beachvolleybal. Of je nu een ervaren speler bent of het voor de eerste keer probeert, beachvolleybal biedt een leuke en uitdagende ervaring voor iedereen. Het spel combineert techniek, behendigheid en teamwork, waardoor het een geweldige activiteit is om je vaardigheden te testen en nieuwe te leren.

Teambuilding en samenwerking

Beachvolleybal is een uitstekende activiteit om teamwork en samenwerking te bevorderen. Samen met je collega’s werk je samen als een team om de bal over het net te slaan en punten te scoren. Communicatie, vertrouwen en coördinatie zijn essentieel om succesvol te zijn in het spel. Het stimuleert teamgeest, versterkt de band tussen collega’s en creëert een positieve en ondersteunende sfeer.

Een geweldige workout

Naast het opbouwen van teamspirit, biedt beachvolleybal ook een geweldige workout. Het rennen op het zand, springen en slaan van de bal is een fantastische manier om je conditie te verbeteren, kracht op te bouwen en calorieën te verbranden. Het is een leuke en energieke manier om in beweging te komen en actief te zijn tijdens het bedrijfsuitje.

 

3. Branding Raften:

Ga de golven op en voel de adrenaline met branding raften. Deze activiteit is perfect voor avontuurlijke groepen die niet bang zijn om een beetje nat te worden.

Actieve Bedrijfsuitjes - Branding raften

Een avontuur op de golven

Branding raften is een opwindende watersportactiviteit waarbij je met een team in een opblaasbare raft de branding trotseert. Terwijl je de golven bedwingt, voel je de adrenaline door je aderen stromen. Het vereist teamwork, coördinatie en behendigheid om de raft onder controle te houden en de uitdagingen van de zee te overwinnen.

Adrenaline en plezier

De combinatie van snelheid, golven en de kracht van de zee zorgt voor een adrenalinepompende ervaring. Het is een geweldige manier om uit je comfortzone te stappen, je grenzen te verleggen en iets nieuws te proberen. Tegelijkertijd staat plezier centraal, want branding raften zorgt voor lachende gezichten, opwinding en onvergetelijke momenten met je collega’s.

Teamwork en samenwerking

Branding raften is een teamactiviteit bij uitstek. Je werkt samen met je collega’s om de raft in balans te houden en door de golven te manoeuvreren. Het vereist communicatie, vertrouwen en samenwerking om de uitdagingen van de zee te overwinnen. Door gezamenlijk te werken aan een gemeenschappelijk doel, versterk je de teamband en ontwikkel je een gevoel van kameraadschap.

Veiligheid en begeleiding

Bij Flitz Events staat veiligheid altijd voorop. Tijdens het branding raften zorgen onze ervaren instructeurs voor de nodige begeleiding en instructies om ervoor te zorgen dat je op een veilige en verantwoorde manier van de activiteit kunt genieten. Ze delen hun kennis en expertise, geven veiligheidsinstructies en zorgen ervoor dat je een geweldige en veilige ervaring hebt.

 

4. Bubble Voetbal:

Bubble Voetbal is een hilarische en actieve variant op het traditionele voetbal, waarbij spelers in grote opblaasbare bubbels rondrennen. Dit is een fantastische manier om wat stoom af te blazen en tegelijkertijd veel plezier te hebben.

Actieve Bedrijfsuitjes - Bubble voetbal

Een hilarisch voetbalavontuur

Stel je voor dat je voetbal speelt terwijl je in een grote opblaasbare bubbel zit. Elke keer dat je de bal probeert te raken, bots je tegen je tegenstanders aan en stuiter je vrolijk rond. Het resultaat? Een hilarisch en onvoorspelbaar voetbalavontuur vol lachen en plezier. Bubble Voetbal is een geweldige activiteit die de competitie en teamgeest combineert met een flinke dosis humor.

Actie en beweging

Bubble Voetbal is niet alleen grappig, het is ook een actieve activiteit die je in beweging brengt. Terwijl je rondrent en tegen andere spelers botst, train je je conditie en verbeter je je coördinatie. Het is een geweldige manier om even lekker te bewegen en actief bezig te zijn tijdens het bedrijfsuitje.

Stoom afblazen en teambuilding

Bubble Voetbal is de perfecte manier om stoom af te blazen en wat spanning los te laten. Tijdens het spel kun je je energie kwijt en even alle zorgen vergeten. Bovendien bevordert Bubble Voetbal teambuilding en samenwerking. Je moet communiceren en strategieën bedenken met je team om de bal te veroveren en doelpunten te scoren. Het versterkt de teamband en creëert een positieve en ondersteunende sfeer.

 

5. Beach Boxing:

Beach Boxing biedt de perfecte combinatie van boksen en het strand. Het is niet alleen een geweldige manier om fit te worden, maar ook om de stress van het werk te verminderen en plezier te hebben.

Actieve Bedrijfsuitjes - Beachboxing

Een bokservaring in de buitenlucht

Stel je voor dat je boksoefeningen en technieken uitvoert terwijl je geniet van het prachtige strandlandschap. Beach Boxing brengt de bokssport naar een hele nieuwe omgeving en geeft je de mogelijkheid om te trainen en te bewegen in de frisse lucht. Het geluid van de golven en het zand tussen je tenen voegen een extra dimensie toe aan je bokservaring.

Fit worden en stress verminderen

Beach Boxing is niet alleen een uitdagende activiteit, maar ook een geweldige workout. Je traint je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie terwijl je bokstechnieken oefent. Het is een geweldige manier om aan je conditie te werken en tegelijkertijd de stress van het werk te verminderen. Boksen is een effectieve manier om negatieve energie los te laten en je hoofd leeg te maken.

Teambuilding en samenwerking

Beach Boxing kan ook dienen als een teambuildingactiviteit. Je kunt met je collega’s samenwerken en elkaar motiveren tijdens de training. Het opbouwen van vertrouwen, communicatie en samenwerking kan de teamgeest versterken en bijdragen aan een positieve werkomgeving. Bovendien zorgt het samen zweten en lachen tijdens de bokssessie voor een gevoel van kameraadschap en verbondenheid.

 

Bij Flitz Events zijn we er trots op dat we een breed scala aan actieve bedrijfsuitjes aanbieden die zowel leuk als gezond zijn. Of uw team nu houdt van sport, avontuur of gewoon iets nieuws wil proberen, we hebben de perfecte activiteit voor u.

Benieuwd naar onze actieve bedrijfsuitjes in Den Haag? Lees hier meer over onze opties en begin met het plannen van uw volgende energieke bedrijfsuitje!

linkedin

Mede-eigenaar van Flitz-Events.
Milan Laroes heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branch.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (5)

 • Biedt Flitz Events actieve bedrijfsuitjes aan?
  Ja, Flitz Events is gespecialiseerd in het organiseren van actieve bedrijfsuitjes. We hebben een breed scala aan dynamische en energieke activiteiten die gericht zijn op teambuilding, avontuur en plezier.
 • Wat voor soort actieve activiteiten biedt Flitz Events aan voor bedrijfsuitjes?
  Flitz Events biedt diverse actieve activiteiten aan voor bedrijfsuitjes. Denk aan spannende teambuildingsspellen, uitdagende outdooractiviteiten zoals boogschieten, sportieve competities zoals beachvolleybal of zeskamp, en nog veel meer. Deze activiteiten stimuleren teamwork, communicatie en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.
 • Moeten we ervaring hebben met de activiteiten om deel te nemen aan de actieve bedrijfsuitjes?
  Nee, de actieve bedrijfsuitjes van Flitz Events zijn ontworpen voor deelnemers van alle ervaringsniveaus. We bieden begeleiding en instructies voor elke activiteit, zodat iedereen kan deelnemen, ongeacht hun ervaring of conditie. Het belangrijkste is dat iedereen gemotiveerd en enthousiast is om deel te nemen!
 • Zijn de actieve bedrijfsuitjes geschikt voor grote groepen?
  Ja, Flitz Events kan actieve bedrijfsuitjes organiseren voor zowel kleine als grote groepen. Ze hebben ervaring in het omgaan met groepen van verschillende groottes en kunnen de activiteiten aanpassen om te zorgen voor een optimale ervaring, ongeacht de grootte van de groep.
 • Zijn er specifieke kledingvoorschriften voor de actieve bedrijfsuitjes?
  Afhankelijk van de activiteit kunnen er specifieke kledingvoorschriften zijn, zoals sportieve kleding en stevige schoenen. Flitz Events zal alle vereisten en aanbevelingen duidelijk communiceren, zodat de deelnemers goed voorbereid zijn op de actieve bedrijfsuitjes.
Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp