Originele Bedrijfsuitjes met Flitz Events

Avatar medewerker Milan Laroes
juli 16, 2024
10 min

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje dat uit de gebruikelijke band springt? Wilt u iets anders dan de typische bowlingavond of een traditioneel diner? Kijk niet verder! Bij Flitz Events hebben we een uitgebreid scala aan originele bedrijfsuitjes die uw team zullen boeien en vermaken. Hier zijn vijf van onze meest unieke aanbiedingen:

 

1. AR Citygame La Casa de Dinero:

Ben je een fan van de hitshow La Casa de Dinero? Dan zul je dol zijn op ons eerste originele bedrijfsuitje: de AR Citygame La Casa de Dinero. Deze unieke activiteit combineert Augmented Reality (AR) met teambuilding en avontuur, terwijl je team door de stad navigeert, uitdagingen aangaat en tegen de klok racet om de kluis te kraken.

Originele Bedrijfsuitjes - La casa de dinero

Een meeslepend AR-avontuur

Stap in de wereld van La Casa de Dinero en ervaar een meeslepend AR-avontuur zoals nooit tevoren. Gewapend met je smartphone en een speciale app ga je op pad door de stad. Terwijl je door de straten loopt, komen de personages en verhaallijnen tot leven via AR-technologie. Je wordt volledig ondergedompeld in het spannende verhaal en de uitdagende missies.

Navigeer, los puzzels op en kraak de kluis

Tijdens de AR Citygame La Casa de Dinero is het aan jouw team om te navigeren, puzzels op te lossen en uiteindelijk de kluis te kraken. Werk samen om aanwijzingen te vinden, raadsels te ontrafelen en uitdagende opdrachten te voltooien. Elke stap brengt je dichter bij het ultieme doel: de buit bemachtigen en ontsnappen voordat de tijd om is.

Teamwork en communicatie zijn essentieel

Om succesvol te zijn in de AR Citygame La Casa de Dinero, is teamwork van cruciaal belang. Werk samen met je collega’s, communiceer effectief en benut ieders sterke punten. De uitdagingen vereisen creativiteit, probleemoplossend vermogen en een goede strategie. Door nauw samen te werken, vergroot je de kans op succes en versterk je de teamgeest.

 

2. Piemels Pimpen:

We gaan een beetje ondeugend met ons tweede originele bedrijfsuitje: Piemels Pimpen! Dit is zeker niet je typische bedrijfsuitje, maar het is perfect voor teams met een geweldig gevoel voor humor. Het biedt een unieke kans om creatief te zijn, veel te lachen en samen iets bijzonders te creëren.

Originele Bedrijfsuitjes - Piemels Pimpen

Een hilarische en creatieve workshop

Tijdens de Piemels Pimpen workshop krijgt iedereen in je team de kans om een wel heel bijzonder object te versieren: een piemel! Met verf, glitters, stickers en andere decoratieve materialen kunnen jullie je artistieke talenten loslaten op dit grappige canvas. Het is een activiteit die zorgt voor een hilarische en ontspannen sfeer.

Lachen, ontspannen en verbinden

Piemels Pimpen is niet alleen een leuke workshop, maar ook een geweldige manier om te ontspannen en de teambanden te versterken. Terwijl je samen aan het pimpen bent, zul je veel lachen en genieten van elkaars creatieve uitspattingen. Het creëert een open en speelse sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Creativiteit en expressie

De workshop biedt een platform voor creativiteit en expressie. Het gaat niet alleen om het versieren van een piemel, maar ook om het verkennen van je eigen artistieke kant en het uitdrukken van je unieke ideeën. Laat je verbeelding de vrije loop en maak iets wat helemaal bij jou past. Het resultaat zal ongetwijfeld hilarisch en verrassend zijn!

Een uniek aandenken

Na afloop van de workshop kunnen jullie jullie kunstwerken mee naar huis nemen als een uniek aandenken aan deze bijzondere ervaring. Het zal zeker voor veel gespreksstof zorgen en nog lang voor lachende herinneringen zorgen binnen het team.

 

3. Puzzel Schilderij:

Bij ons derde originele bedrijfsuitje draait alles om samenwerking, creativiteit en het creëren van een prachtig kunstwerk: Puzzel Schilderij. Dit unieke uitje biedt een geweldige kans om samen te werken als een team en uiteindelijk een meesterwerk te maken dat trots op kantoor tentoongesteld kan worden.

Originele Bedrijfsuitjes - Puzzel schilderij

Samenwerking en teamwork

Tijdens het Puzzel Schilderij bedrijfsuitje werk je samen met je collega’s aan het schilderen van een groot kunstwerk. Elk teamlid krijgt een stukje van het schilderij toegewezen en jullie moeten nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat alle stukjes naadloos in elkaar passen. Het vereist communicatie, coördinatie en het benutten van ieders vaardigheden.

Creativiteit en expressie

Naast samenwerking draait het ook om creativiteit en expressie. Elk teamlid krijgt de vrijheid om hun eigen stukje van het schilderij naar eigen inzicht te beschilderen. Laat je artistieke kant zien en geef het schilderij een unieke touch. Het resultaat zal een prachtige combinatie zijn van individuele expressie en collectieve samenwerking.

 

4. IJssculpturen:

Bij ons vierde originele bedrijfsuitje draait alles om creativiteit en samenwerking in een koele en unieke activiteit: IJssculpturen. Laat je artistieke kant zien terwijl teams samenwerken om prachtige sculpturen uit ijs te creëren.

Originele Bedrijfsuitjes - IJssculpturen

Een unieke kunstvorm

IJssculpturen zijn een bijzondere kunstvorm die precisie, geduld en creativiteit vereisen. Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je de kans om deel te nemen aan deze fascinerende activiteit. Gewapend met gereedschappen en blokken ijs ga je aan de slag om jouw ideeën om te zetten in verbluffende sculpturen.

Samenwerking en teamgeest

IJssculpturen is een activiteit die teamwork en teamgeest bevordert. In teams werk je samen om een gemeenschappelijk doel te bereiken: het creëren van prachtige ijskunstwerken. Door samen te werken, ideeën uit te wisselen en elkaar te ondersteunen, ontstaat er een gevoel van samenhang en verbondenheid binnen het team.

Creativiteit en expressie

Dit bedrijfsuitje biedt een uitlaatklep voor creativiteit en expressie. Je kunt jouw eigen unieke ideeën tot leven brengen en ze omzetten in ijskunst. Laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de ijsblokken als je canvas om prachtige vormen en figuren te creëren. Het resultaat zal verbluffend zijn en een weerspiegeling van jouw creatieve visie.

 

5. Escape the City:

Ons vijfde originele bedrijfsuitje is Escape the City! Dit spannende uitje combineert de uitdaging van een ontsnappingskamer met een avontuurlijke verkenningstocht door de stad. Je zult tegen de klok racen om puzzels op te lossen en uit de stad te ‘ontsnappen’.

Originele Bedrijfsuitjes - Escape the city

Een stadse ontsnappingservaring

Escape the City biedt een unieke ontsnappingservaring waarbij je de stad als speelveld gebruikt. Je krijgt een missie met puzzels en uitdagende taken die je moet voltooien terwijl je door verschillende locaties in de stad navigeert. Het is een avontuurlijke activiteit die je intellectuele vermogens en probleemoplossende vaardigheden op de proef stelt.

Race tegen de klok

Tijd is van essentieel belang tijdens Escape the City. Je zult met je team moeten samenwerken en snel denken om de puzzels op te lossen en de aanwijzingen te volgen voordat de tijd om is. Het is een race tegen de klok die de spanning verhoogt en de adrenaline laat stromen.

Uitdagende puzzels en taken

Escape the City zit vol met uitdagende puzzels en taken die je creativiteit en denkvermogen uitdagen. Je zult je observatievermogen moeten gebruiken, logisch moeten redeneren en effectief moeten communiceren met je team om alle obstakels te overwinnen. Het is een mentale uitdaging die zorgt voor een meeslepende en opwindende ervaring.

Ontdek de stad op een nieuwe manier

Naast het spannende ontsnappingsaspect biedt Escape the City je de mogelijkheid om de stad op een nieuwe manier te verkennen. Terwijl je van locatie naar locatie gaat, zul je interessante bezienswaardigheden tegenkomen en wellicht nieuwe plekjes ontdekken die je nog niet eerder had gezien. Het is een geweldige gelegenheid om je stad te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen.

 

Deze vijf bedrijfsuitjes zijn slechts het topje van de ijsberg. Flitz Events biedt een breed scala aan originele en spannende bedrijfsuitjes om uit te kiezen. Of je team nu houdt van avontuur, creativiteit, humor of uitdaging, we hebben iets dat perfect is voor jou.

Wil je meer weten over onze bedrijfsuitjes in Scheveningen? Lees hier voor meer informatie en details. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het plannen van uw volgende, onvergetelijke bedrijfsuitje!

linkedin

Mede-eigenaar van Flitz-Events.
Milan Laroes heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branch.

Veelgestelde vragen

 • Wat maakt de bedrijfsuitjes van Flitz Events zo origineel?
  Flitz Events staat bekend om het creëren van originele bedrijfsuitjes die zich onderscheiden van de traditionele activiteiten. Ze combineren unieke concepten, innovatieve spellen en creatieve thema's om een frisse en onvergetelijke ervaring te bieden aan de deelnemers.
 • Welke soorten originele bedrijfsuitjes biedt Flitz Events aan?
  Flitz Events biedt een breed scala aan originele bedrijfsuitjes aan. Denk bijvoorbeeld aan interactieve citygames met een twist, bijzondere culinaire ervaringen, avontuurlijke escape rooms op unieke locaties, of zelfs aangepaste thematische evenementen die speciaal zijn ontworpen voor jouw bedrijf. Ze streven ernaar om elk bedrijfsuitje een originele en op maat gemaakte beleving te maken.
 • Kan ik mijn eigen ideeën of thema's voor een origineel bedrijfsuitje met Flitz Events bespreken?
  Absoluut! Flitz Events staat open voor het bespreken van jouw eigen ideeën, thema's of specifieke wensen voor een origineel bedrijfsuitje. Ze hebben ervaren evenementenplanners die graag met je samenwerken om een unieke en gepersonaliseerde ervaring te creëren die past bij de visie en doelen van jouw bedrijf.
 • Zijn de originele bedrijfsuitjes geschikt voor zowel kleine als grote groepen?
  Ja, Flitz Events kan originele bedrijfsuitjes organiseren voor zowel kleine als grote groepen. Ze hebben ervaring in het omgaan met verschillende groepsgroottes en kunnen de activiteiten aanpassen om aan de behoeften van de specifieke groep te voldoen. Of je nu een intiem bedrijfsuitje wilt organiseren of een grootschalig evenement, Flitz Events kan het regelen.
 • Biedt Flitz Events ook originele bedrijfsuitjes aan buiten de standaardlocaties?
  Ja, Flitz Events kan originele bedrijfsuitjes organiseren op diverse locaties, zowel binnen als buiten de standaardlocaties. Ze hebben een breed netwerk van partners en leveranciers, waardoor ze unieke locaties kunnen aanbieden die passen bij het concept en de sfeer van het bedrijfsuitje.