Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons

De Top 10 Leukste Bedrijfsuitjes met Flitz Events

Milan Laroes
juni 6, 2023
14 min

Op zoek naar een uniek en leuk bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Bij Flitz Events vind je de meest originele en avontuurlijke bedrijfsuitjes. Wij hebben de top 10 meest populaire bedrijfsuitjes bij Flitz Events voor je samengevat.

 

1. Be Robinson Crusoe:

Bij Flitz Events bieden we jou en je team de kans om deel te nemen aan een epische expeditie vol uitdagingen, teambuilding en overlevingsdrang in het prachtige Scheveningen. Dit unieke en opwindende overlevingsspel is speciaal ontworpen om je grenzen te verleggen, je vaardigheden te testen en je samenwerkingsvermogen te versterken.

Tijdens “Be Robinson Crusoe” dompel je jezelf onder in een wereld waar overleven en competitie centraal staan. Vanaf het moment dat je aankomt, zul je merken dat je omringd wordt door de sfeer van avontuur en ontdekking. Het programma begint met een spectaculaire kick-off, waar elk team zijn eigen unieke teamvlag creëert. Dit symboliseert niet alleen de eenheid van je team, maar ook je vastberadenheid om de uitdagingen die voor je liggen te overwinnen.

Top 10 bedrijfsuitjes - Expeditie Robinson

 

2. Powerkiten:

Ben je op zoek naar een spannende en energieke activiteit in Scheveningen? Dan is powerkiten bij Flitz Events de perfecte keuze! Powerkiten is een spectaculaire buitensport waarbij je de kracht van de wind gebruikt om een vlieger te besturen en door het zand te worden voortgetrokken. Het is een activiteit vol avontuur, adrenaline en plezier voor zowel beginners als ervaren vliegeraars. Lees verder en ontdek waarom powerkiten een must-do is voor iedereen die op zoek is naar een unieke ervaring.

Top 10 bedrijfsuitjes - Powerkiten

Hoe werkt het powerkiten?

Tijdens het powerkiten maak je gebruik van een grote vlieger die speciaal is ontworpen om de windkracht te benutten. Je leert de basisprincipes van het besturen van de vlieger, zoals hoe je hem kunt laten stijgen, dalen en de windrichting kunt controleren. Na een korte instructie kun je al snel de vlieger in de lucht krijgen en voel je de kracht van de wind in je handen. Je zult versteld staan van de snelheid en het plezier dat je kunt ervaren terwijl je over het strand vliegt.

Waarom is powerkiten met een bedrijfsuitje een leuk idee?

Naast het plezier en de opwinding die powerkiten met zich meebrengt, heeft deze activiteit ook verschillende voordelen. Ten eerste is powerkiten een geweldige manier om in beweging te blijven en te genieten van de buitenlucht. Het vergt fysieke inspanning om de vlieger te besturen en je zult merken dat je al je spieren gebruikt tijdens het powerkiten. Daarnaast is powerkiten een uitstekende manier om te ontstressen en je geest leeg te maken. De combinatie van de prachtige omgeving van het strand en de concentratie die nodig is om de vlieger te besturen, zorgt voor een ontspannende en verfrissende ervaring.

Kom bij uw volgende bedrijfsuitje powerkiten bij Flitz Events!

Powerkiten bij Flitz Events in Den Haag is de ultieme activiteit voor iedereen die op zoek is naar spanning, avontuur en plezier. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met vliegeren, onze professionele instructeurs zullen ervoor zorgen dat je een geweldige tijd beleeft. Geniet van de kracht van de wind, voel de adrenaline door je aderen stromen en beleef een onvergetelijke dag vol energie en sensatie. Powerkiten combineert de schoonheid van de natuurlijke omgeving van het strand met de opwinding van het besturen van een vlieger. Het is een activiteit die zowel individuen als groepen samenbrengt, waarbij je elkaar kunt aanmoedigen en uitdagen terwijl je de kracht van de wind trotseert.

 

3. Cocktail Workshop:

Ontdek de kunst van het cocktail shaken tijdens onze interactieve workshop! Perfect voor een geslaagd bedrijfsuitje waar plezier en netwerken samenkomen.

Top 10 bedrijfsuitjes - Cocktail Workshop

Leer de fijne kneepjes

Onze ervaren mixologen begeleiden je bij het leren van de perfecte cocktailtechnieken. Ontdek hoe je kunt mixen, schenken en garneren als een pro. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor iedereen.

Creatief experimenteren

Tijdens de workshop krijg je de kans om verschillende cocktails uit te proberen en te experimenteren met smaken en ingrediënten. Leer handige tips en trucs die je thuis kunt gebruiken om indruk te maken op je vrienden bij je volgende feestje.

 

4. Lasergamen:

Een klassieker onder de bedrijfsuitjes. Of je nu binnen of buiten bent, lasergamen biedt een levendige ervaring die te vergelijken is met een real-life videogame, waarbij spelers elkaar uitdagen om elkaar met lasers te raken.

Top 10 bedrijfsuitjes - Lasergamen

Binnen of buiten

Bij Flitz Events kun je zowel binnen als buiten lasergamen. Onze speciaal ontworpen arena’s zorgen voor een uitdagende omgeving waar je je tactische vaardigheden kunt testen en je teamgeest kunt versterken. Of je nu door een donker doolhof rent of tussen obstakels in de buitenlucht manoeuvreert, lasergamen zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Competitieve spanning

Lasergamen is de ultieme test van je reactievermogen, strategisch denken en teamwork. Werk samen met je collega’s om de tegenstanders te slim af te zijn en behaal de overwinning. De competitieve spanning en opwinding zorgen voor een onvergetelijke groepservaring waarbij plezier en teambuilding samenkomen.

Onvergetelijk bedrijfsuitje

Mis de kans niet om lasergamen op te nemen in je bedrijfsuitje. Het is een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Of je nu je adrenaline wilt laten pompen of gewoon plezier wilt hebben met je collega’s, lasergamen is de perfecte keuze.

 

5. Zeskamp:

Een variatie aan activiteiten, van sportieve spellen tot strategische uitdagingen. De perfecte manier om collega’s beter te leren kennen en samenwerking te stimuleren.

Top 10 bedrijfsuitjes - Zeskamp

Diversiteit aan activiteiten

Bij Flitz Events bieden we een breed scala aan spellen en activiteiten die passen bij een zeskamp. Denk aan touwtrekken, zaklopen, estafetteraces, puzzeluitdagingen en nog veel meer. Elk spel vereist verschillende vaardigheden, waardoor iedereen kan uitblinken op zijn of haar eigen manier.

Teambuilding en plezier

Een zeskamp is niet alleen leuk, maar ook een uitstekende gelegenheid om de teamgeest te versterken en de samenwerking tussen collega’s te bevorderen. Door samen te werken om doelen te bereiken en uitdagingen te overwinnen, creëer je een positieve en ondersteunende werkomgeving.

Competitie en gezonde rivaliteit

De zeskamp zorgt ook voor gezonde competitie en rivaliteit tussen teams. De spanning en opwinding tijdens de spellen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Laat zien wat je in huis hebt, motiveer je teamgenoten en ga voor de overwinning!

Maak je bedrijfsuitje onvergetelijk

Voeg een zeskamp toe aan je bedrijfsuitje en creëer een dag vol plezier, teambuilding en uitdagingen. Het is een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en fitnessniveaus, waardoor iedereen kan deelnemen.

 

6. Bubble Voetbal:

Maak je bedrijfsuitje hilarisch en vol energie met Bubble Voetbal! Bij deze activiteit bots je tegen elkaar aan en speel je voetbal terwijl je in opblaasbare bubbels zit. Lachen gegarandeerd!

Top 10 bedrijfsuitjes - Bubble voetbal

Hilarisch spelplezier

Bubble Voetbal is een unieke en hilarische ervaring waarbij je in opblaasbare bubbels zit. Terwijl je probeert te voetballen, kun je tegenstanders omver duwen, botsingen maken en zelfs rollen over het veld. Het is een spel waarbij plezier en competitie samenkomen.

Teamwork en strategie

Naast het plezierige aspect, bevordert Bubble Voetbal ook teamwork en strategie. Je moet samenwerken met je teamgenoten om doelen te scoren terwijl je de tegenstanders probeert te ontwijken. Het versterkt de teamgeest en creëert een gezonde competitieve sfeer.

Geschikt voor iedereen

Bubble Voetbal is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht hun leeftijd of fitnessniveau. Het is een activiteit waarbij iedereen kan deelnemen en plezier kan hebben. Of je nu een voetbalprofessional bent of gewoon wilt genieten van een grappige en dynamische ervaring, Bubble Voetbal past bij iedereen.

Maak je bedrijfsuitje onvergetelijk

Voeg Bubble Voetbal toe aan je bedrijfsuitje en maak het onvergetelijk! Het zorgt voor een lachwekkende en energieke sfeer waar iedereen van zal genieten. Ga de uitdaging aan, laat de bubbels stuiteren en beleef een geweldige tijd met je collega’s.

 

7. Rondvaart:

Ontdek de mooie omgeving vanuit een nieuw perspectief tijdens een ontspannende rondvaart. Perfect om even te ontspannen na een drukke werkweek.

Top 10 bedrijfsuitjes - Rondvaart

Verken de stad vanaf het water

Tijdens de rondvaart door Den Haag kun je genieten van de unieke charme van de stad. Vaar langs historische gebouwen, bruggen en schilderachtige plekjes. Bewonder de architectuur en de groene omgeving terwijl je meer te weten komt over de rijke geschiedenis van deze bijzondere stad.

Ontspanning en sereniteit

Laat de hectiek van het dagelijkse leven achter je en laat je onderdompelen in een oase van rust tijdens de rondvaart. Adem de frisse lucht in, voel de zachte deining van het water en geniet van een moment van sereniteit terwijl je langs de prachtige locaties van Den Haag vaart.

Gezellig samenzijn

Een rondvaart door Den Haag is ook een uitstekende gelegenheid om samen te zijn met collega’s en te genieten van elkaars gezelschap. Terwijl je ontspant aan boord, kun je gesprekken voeren, herinneringen ophalen en de banden versterken met je team. Het is een gezellige en informele setting voor waardevolle interactie.

Maak je bedrijfsuitje compleet

Voeg een rondvaart door Den Haag toe aan je bedrijfsuitje en maak het compleet. Het is een activiteit die zowel ontspanning als ontdekking biedt. Geniet van de schoonheid van Den Haag vanaf het water en creëer onvergetelijke momenten met je collega’s.

 

8. Shoot Out / Archery Tag:

Dompel jezelf onder in een spannende en actieve activiteit waarbij concentratie, strategie en teamwork samenkomen. Bereid je voor om je tegenstanders uit het spel te schieten, maar wees op je hoede om zelf niet geraakt te worden!

Top 10 bedrijfsuitjes - Archery Tag

Schiet je tegenstanders uit het spel

Shoot Out, ook wel bekend als Archery Tag, is een opwindende activiteit waarbij je met pijl en boog speelt. Je doel is om je tegenstanders uit te schakelen door ze te raken met speciale foam-tipped pijlen. Wees nauwkeurig en behendig terwijl je je richt op je doelen en ze één voor één uitschakelt.

Strategie en teamwork

Shoot Out vereist niet alleen precisie, maar ook strategisch denken en teamwork. Werk samen met je teamgenoten om een strategie te bepalen, dekking te zoeken en coördineer je aanvallen om de tegenstanders te overwinnen. Communiceer effectief en maak gebruik van elkaars vaardigheden om als winnaar uit de strijd te komen.

Adrenaline en spanning

De adrenaline en spanning tijdens een Shoot Out / Archery Tag sessie zijn ongeëvenaard. Het snelle tempo en de constante actie zorgen voor een opwindende en meeslepende ervaring. Blijf alert, beweeg strategisch en geniet van de opwinding terwijl je de pijlen laat vliegen.

Geschikt voor alle niveaus

Shoot Out / Archery Tag is geschikt voor alle niveaus, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met boogschieten. Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij het gebruik van de boog en geven tips om je vaardigheden te verbeteren. Het is een activiteit die iedereen kan uitproberen en van kan genieten.

 

9. PubQuiz Show op locatie:

Doe mee aan een spannende en interactieve PubQuiz Show op locatie en test je algemene kennis. Het is de perfecte activiteit voor een gezellige avond met je collega’s, vol plezier en uitdaging.

Top 10 bedrijfsuitjes - Pubquiz

Plezierige quizervaring

De PubQuiz Show op locatie biedt een plezierige quizervaring waarbij je je kennis kunt laten zien en jezelf kunt uitdagen. Beantwoord vragen uit verschillende categorieën, zoals sport, geschiedenis, muziek, film en meer. Werk samen met je teamgenoten om de juiste antwoorden te vinden en punten te scoren.

Interactief en gezellig

De PubQuiz Show op locatie is een interactieve en gezellige activiteit. Het creëert een levendige sfeer waarin je kunt genieten van leuke gesprekken, lachen en strijden om de overwinning. Het is een geweldige gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen en de teamgeest te versterken.

Uitdagende vragen en competitie

De vragen tijdens de PubQuiz Show zijn uitdagend en zorgen voor een gezonde competitie tussen teams. Test je kennis, denk strategisch en probeer de andere teams te verslaan. Het zorgt voor spanning en opwinding terwijl je strijdt om de hoogste score.

 

10. Escape Rooms:

Duik in een wereld vol spanning en avontuur met Escape Rooms. Los puzzels op, kraak codes en probeer te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Het is een spannende en uitdagende activiteit die teamwork en creatief denken vereist.

Top 10 bedrijfsuitjes - Escape room

Spanning en avontuur

Escape Rooms bieden een unieke en meeslepende ervaring waarbij je wordt ondergedompeld in een intrigerend verhaal. Voel de adrenaline stijgen terwijl je samen met je team op zoek gaat naar verborgen aanwijzingen en puzzels oplost. Elke seconde telt terwijl je racet tegen de klok om te ontsnappen.

Teamwork en samenwerking

Escape Rooms zijn een geweldige manier om teamwork en samenwerking te bevorderen. Werk samen met je collega’s om puzzels op te lossen, informatie te delen en de juiste strategieën toe te passen. Het vereist effectieve communicatie en het benutten van ieders sterke punten om de uitdagingen te overwinnen en te ontsnappen.

Creatief denken en probleemoplossing

Om uit een Escape Room te ontsnappen, moet je je creatieve denkvaardigheden en probleemoplossend vermogen gebruiken. Denk buiten de kaders, maak verbanden tussen aanwijzingen en gebruik je verbeelding om oplossingen te vinden. Het daagt je uit om anders te denken en nieuwe perspectieven te ontdekken.

 

Flitz Events biedt veel meer dan alleen deze top 10. We hebben een breed scala aan activiteiten om te zorgen dat elk bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring wordt. Of je nu houdt van avontuurlijke uitdagingen, creatieve workshops, of relaxte rondvaarten, bij Flitz Events is er altijd iets dat bij jou en je team past.

Voor meer informatie over onze bedrijfsuitjes en arrangementen, lees hier. We kunnen niet wachten om je te helpen bij het organiseren van je volgende onvergetelijke bedrijfsuitje!

linkedin

Mede-eigenaar van Flitz-Events.
Milan Laroes heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branch.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (3)

  • Wat maakt deze bedrijfsuitjes zo leuk?
    Deze bedrijfsuitjes zijn leuk vanwege de unieke ervaringen en activiteiten die ze bieden. Van het testen van overlevingsvaardigheden op een onbewoond eiland tot het ervaren van de adrenaline van powerkiten, deze bedrijfsuitjes combineren plezier, uitdaging en teambuilding om een onvergetelijke tijd voor de deelnemers te garanderen.
  • Zijn deze bedrijfsuitjes geschikt voor zowel kleine als grote groepen?
    Ja, Flitz Events kan deze bedrijfsuitjes organiseren voor zowel kleine als grote groepen. Ze hebben ervaring in het omgaan met verschillende groepsgroottes en kunnen de activiteiten aanpassen om aan de behoeften van de specifieke groep te voldoen.
  • Kan ik de top 10 bedrijfsuitjes aanpassen aan de voorkeuren van mijn team?
    Absoluut! Flitz Events staat open voor het aanpassen van de bedrijfsuitjes aan de voorkeuren van jouw team. Ze kunnen bijvoorbeeld activiteiten combineren, bepaalde elementen aanpassen of zelfs een volledig op maat gemaakt bedrijfsuitje ontwerpen op basis van de interesses en doelen van jouw team.
Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp