Flitz-events Review

Outdoor Activiteiten

Outdoor activiteiten Robinson Crusoe Scheveningen

Als je een uitje organiseert dan doe je dit het liefste met mooi weer en dus ook het liefste buiten. Gelukkig vind je daarom een groot aanbod aan outdoor activiteiten bij Flitz Events, die geschikt zijn voor elk soort uitje en elke soort groep. Of het nu gaat om creatieve workshops, sportieve activiteiten of ontdekkingstochten. Alle activiteiten bevinden zich in Zuid-Holland, een provincie met veel strand. Een ideale locatie om een leuk uitje te organiseren. Je vindt outdoor activiteiten op meerdere plekken in Zuid-Holland, waaronder de plaats met het kilometerslange strand: Scheveningen. Maar ook in onder meer Zandvoort, Kijkduin en Hoek van Holland kan je leuke activiteiten doen op het strand of op andere plekken buiten.

Lees meer

Sorteren op:

Veelgestelde vragen

  • Top 3 Outdoor Activiteiten
    Top 3 Zomer Activiteiten op het strand: Robinson Crusoe (Ons meest populaire programma!)  Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk) Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt voor uw complete dag)
  • Top 3 Winter outdoor Activiteiten
    Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig) Vliegeren / Powerkiten (Gezelligheid & strijd met een drankje)  Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)
  • Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)
    Neem HIER contact met ons op of bel 070-2501429

Outdoor activiteiten op het Strand

Bij Zuid-Holland denk je al snel aan het strand, ook Flitz Events. Daarom kan je heel veel activiteiten op het strand doen. Denk bijvoorbeeld aan sportieve activiteiten als Powerkiten of Blokarten. Maar ook creatieve activiteiten als schilderen en graffiti spuiten organiseert Flitz Events op het strand. Zo kan je genieten van de activiteit en het zand onder je voeten. Mocht het heel lekker weer zijn dan duik je ook nog eens heel makkelijk voor of na de activiteit de zee in voor wat verfrissing.

Het is ook mogelijk om te beachvolleyballen of te golfen op het strand. Verder kan je gaan voor de Robinson Crusoe Experience, waarbij je proeven moet doen om te ontsnappen aan de kannibalen op het strand. Of kan je gaan voor een heus Beachcamp, waarbij je in teams tegen elkaar strijdt op bepaalde onderdelen. Deze onderdelen kan je zelf uitkiezen, zodat je de activiteit op de groep kan afstemmen. Zo zijn er nog veel meer leuke outdoor activiteiten op het strand te bedenken.

Buitenactiviteiten scheveningen

Scheveningen biedt veel mogelijkheden voor een leuke buitenactiviteit. Zo kun je bijvoorbeeld een wandeling maken langs de boulevard met een prachtig uitzicht op zee. Of huur een fiets en ontdek de omgeving op een andere manier. Voor de sportievelingen is er de mogelijkheid om te surfen, kitesurfen of beachvolleyballen. Ook een bezoek aan de haven met diverse boten en schepen is een leuke activiteit.

Flitz-events.nl biedt diverse arrangementen voor groepen die deze activiteiten kunnen combineren met bijvoorbeeld een barbecue of teambuilding oefening. Er is voor ieder wat wils en genoeg keuze voor een geslaagde dag uit in Scheveningen.

buitenactiviteiten den haag

Den Haag biedt veel mogelijkheden voor leuke buitenactiviteiten. Een van de populaire activiteiten is een wandeling door het historische centrum, met bezienswaardigheden zoals het Binnenhof en de Ridderzaal. Daarnaast is een bezoek aan het strand van Scheveningen een must.

Hier kunt u genieten van de zee, het strand en diverse wateractiviteiten. Ook het prachtige Haagse Bos is een aanrader voor een wandeling of fietstocht. Flitz-events.nl biedt diverse arrangementen voor groepen die deze activiteiten kunnen combineren met bijvoorbeeld een picknick of teambuilding oefening. Er is voor ieder wat wils en genoeg keuze voor een geslaagde dag uit in Den Haag.

Op ontdekkingstocht

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een ontdekkingstocht door een stad. Je bent op die manier lekker buiten en je ziet nog wat van de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een GPS-tocht door in Scheveningen, Hoek van Holland of Kijkduin. Je wordt in een van deze steden gedropt met een iPad en coördinaten. Op je iPad ontvang je opdrachten die je moet uitvoeren. Uiteindelijk kom je op die manier bij de eindbestemming terecht.

Als je met meerdere teams bent dan strijd je tegen elkaar en kijk je wie het snelste op de eindbestemming is. De GPS-tocht bestaat uit veel teambuilding opdrachten. Alleen door samen te werken, vind je de eindbestemming. Je kan ook kiezen voor een van de verschillende City Games, die je onder meer in Scheveningen en Den Haag uit kan voeren.

Je loopt door de stad en voert ondertussen opdrachten uit. Je verdient geld voor de pot met een goed uitgevoerde opdracht en verliest geld als je de opdracht niet goed weet uit te voeren of een hint nodig hebt. Zo heb je verschillende verhaallijnen, zodat je zelf kan kiezen welk verhaal het beste bij jullie groep past. Ook hier is samenwerking weer bepalend voor een goede afloop.

Creatieve outdoor activiteiten

Veel creatieve activiteiten van Flitz Events kan je ook buiten uitvoeren, waaronder schilderen en graffiti spuiten op het strand. Maar het is ook mogelijk om een workshop megavlieger bouwen te volgen, waarbij je samen probeert om een vlieger te bouwen die de lucht in kan.

Je kan met een groep aan een grote vlieger bouwen, maar je kan ook ieder voor zich een vlieger bouwen. Verder kan je kiezen voor het maken van zandsculpturen als outdoor activiteit. Je werkt samen aan een waar kunstwerk, waarvan je van tevoren gezamenlijk het thema bepaalt. Vervolgens kan je in teams een wedstrijdje doen en achteraf bepalen wie de mooiste zandsculptuur heeft gemaakt. Ook kan je op het strand slippers pimpen en zo met een mooi en uniek paar slippers naar huis gaan.

Slecht weer scenario

Zo heb je dus een ruim aanbod aan outdoor activiteiten bij Flitz Events waar je uit kan kiezen. En hoef je dus geen concessies te doen als je graag buiten je uitje wil organiseren. Je hebt genoeg keuze tussen creatieve, actieve en bijzondere activiteiten. Je kan ook kiezen voor outdoor activiteiten met een samenwerkingsaspect of specifiek gaan voor een activiteit op het strand. Er zijn verschillende soorten locaties in Zuid-Holland waar je de outdoor activiteiten kan doen.

Je bepaalt dus zelf welke outdoor activiteit je wil doen en op welke locatie. Het is daarnaast ook mogelijk om aansluitend gezellig met elkaar een hapje te gaan eten of te drinken bij bijvoorbeeld een strandtent in de buurt. Of ga voor een barbecue. Zo heb je ook een outdoor maaltijd naast je outdoor activiteit. Met de outdoor activiteiten wordt rekening gehouden met de weersomstandigheden. Met een beetje regen gaan de strandactiviteiten door en kan het zo zijn dat een buitje wordt afgewacht.

Als het echt enorm hard regent dan is het mogelijk om een binnen activiteit achter de hand te hebben. Maar je kan het beste natuurlijk uitgaan van mooi weer en een leuke dag met een leuke outdoor activiteit.

Activiteiten Nederland

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in Nederland dan kom je al snel terecht bij Flitz Events. Je hebt hier een ruim aanbod aan activiteiten in Zuid-Holland. In Nederland zijn de afstanden erg klein en je vindt hier de leukste activiteiten van Nederland. Mocht je het toch te ver vinden dan kan je er ook altijd voor kiezen om een overnachting in de buurt te boeken. Zo zorg je voor het beste uitje en heb je zeker een geslaagde dag.