Business Events

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Business-events
 • Business-events

Uw business event laten organiseren door Flitz Events?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor al uw business events? Een partij die jarenlange ervaring heeft in het organiseren van diverse corporate events en daarbij altijd zeer discreet omgaat met de wensen van de organisatie die ons in dienst neemt? Dan bent u bij Flitz-events precies op het juiste adres. Wij zijn het meest toonaangevende evenementenbureau van Nederland. Een ware eventcreator en event planner pur sang. De door ons georganiseerde business events zijn van een ongekend hoog niveau, zijn ongeëvenaard en zijn absoluut toonaangevend. Heeft u vragen? Neem hier CONTACT met ons op.

Prijzen:

Vanaf 20 personenPrijs op aanvraag n.a.v. wensen
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

U kunt bij ons terecht voor diverse corporate events:

 • Branding events
 • Product lanceringen
 • Openingsfeesten
 • Personeelsfeesten
 • Relatie evenementen
 • Gala diners
 • Thema feesten
 • Online events
 • Party service
 • Bedrijfsfeesten
 • Seminars
 • Congressen
 • Ladies night

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van Business Events
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van Business Events
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Business events: Relatie evenementen

Ook wanneer u uw relaties een fantastische avond aan wilt bieden, dan kunnen wij dat compleet voor u uit handen nemen. Wanneer u het wilt combineren met een branding event kunnen wij, wanneer gewenst, uw merk of product als rode draad door het event laten lopen. U kunt compleet vertrouwen op de creativiteit van onze professionals. Relatie evenementen zijn ook een uitgelezen mogelijkheid om uw relaties aan uw bedrijf te binden en gebonden te houden. Het is een investering die het waard zal zijn. Wanneer u met uw organisatie in uw relaties investeert, zullen uw relaties in uw organisatie terug investeren. En in een wereld waar digitalisering de boventoon voert, is persoonlijk contact op uw relatie evenement van essentieel belang. Bindt uw doelgroep door een door ons georganiseerd custom made business event.

Business events: Custom made events

Dat het organiseren van business events maatwerk is zult u begrijpen. Geen enkele organisatie is hetzelfde en geen enkele organisatie wil hetzelfde. Omdat wij reeds jarenlange ervaring hebben met het organiseren van custom made events, weten wij zeer goed te achterhalen hoe uw organisatie in elkaar zit en welke elementen in het event voor uw organisatie belangrijk kunnen zijn. Doordat wij werken met draaiboeken zullen wij van uw custom made event een uitgebreid draaiboek maken. Dit draaiboek zal met u besproken worden, zodat beide partijen exact weten wat er van elkaar verwacht kan worden. Hierna kunnen wij verder gaan met het uiteenzetten van uw event. Uw custom made event wordt een gegarandeerd succes waar nog lang over nagepraat zal worden door uw medewerkers dan wel uw relaties.

Eventmanager

Wanneer de plek is uitgekozen voor uw business events, de uitnodigingen zijn verzonden, en het evenement op het punt van beginnen staat, is het natuurlijk altijd prettig wanneer u een vast aanspreekpunt heeft op dit belangrijke event. Wellicht heeft u toch nog vragen of opmerkingen, of zijn er onverwachts toch nog aanpassingen nodig van het een of ander. Dit is uiteraard geen enkel probleem. Wij weten als geen ander dat het fijn is, wanneer u een vast aanspreekpunt heeft waarmee u kunt communiceren op deze belangrijke avond. Wij zorgen er dan ook voor dat er de gehele avond een professionele eventmanager tot uw beschikking staat. De eventmanager begeleidt het hele event in goede banen en stuurt de verschillende teams vakkundig aan.

Neem contact op
Staat u op het punt om een business-event te organiseren en wilt u dit niet zelf doen of heeft u er hulp bij nodig? Neem dan zo snel als u kunt contact met ons op en vraag ons naar de verschillende mogelijkheden. Wellicht heeft u al een mooi plan bedacht en wilt u weten of daar uitvoering aan gegeven kan worden. Maar wellicht heeft u enkel nog maar een idee dat u een event, zoals een congres wilt gaan geven midden in Amsterdam. Wij gaan met onze creatieve medewerkers aan de slag om voor u het best congres te organiseren dat u zich heeft kunnen wensen. Wacht niet langer en bel of e-mail ons.

Slogan