Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
sloepenrally-amsterdam
amsterdam sloepenrally
amsterdam rally
 • Sloepen (geen vaarbewijs nodig)
 • Teambuilding
 • Meer dan 50 boten
 • Ook voor grote groepen

Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje weer voor de deur? En heb je nog geen idee wat jullie dit keer gaan ondernemen? Trek er dan op uit met je collega’s en beleef een unieke middag op de karakteristieke grachten van Amsterdam. De sloepen rally Amsterdam is dé perfecte mix van avontuur, teamwork en plezier.

Niet zomaar een bedrijfsuitje, maar een ervaring waarbij de trossen los gaan en de competitie op het water wordt aangewakkerd.

Prijzen

Vanaf 12 personen€50,- p.p.
Vanaf 26 personen€45,- p.p.
Vanaf 50 personen€40,- p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

Ruurd Vree
21 november 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Ons bedrijfsuitje op de Sloepen Rally in Amsterdam was een fantastische ervaring! We hebben niet alleen genoten van de prachtige grachten, maar ook van de spannende uitdagingen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een unieke teambuildingactiviteit!
Sharinda Debets
21 november 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
De Sloepen Rally was het hoogtepunt van ons familie-uitje. De puzzels en opdrachten waren uitdagend en leuk voor alle leeftijden. Een perfecte manier om Amsterdam te verkennen en tegelijkertijd plezier te hebben!
Jelke van Vreeswijk
21 november 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
De combinatie van competitie en het verkennen van Amsterdam was briljant tijdens onze Sloepen Rally. Het was een onvergetelijke dag vol avontuur en lachen. Het team van Flitz-Events was professioneel en zorgde voor een soepele ervaring. Echt een geweldige manier om iets anders te doen in Amsterdam!
""Vaar mee op de golven van avontuur en gezelligheid, waar elke bocht van de Amsterdamse grachten een nieuw verhaal onthult. Sloepenrally Amsterdam - waar vrienden, familie en de magie van de stad samenkomen op het water.""

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Hoe werkt de sloepen rally Amsterdam?

Teamwork en goede communicatie zijn een must tijdens de sloepen rally! In deze uitdagende activiteit nemen jullie het in teams tegen elkaar op om zo snel mogelijk de finish te halen. En dat gaat niet zonder slag of stoot! Door middel van uitdagende opdrachten en hersenkrakende vragen creëren jullie een route die jullie zal gaan leiden tot de finishvlag. Maar let op! Snelheid is geboden want voor je het weet is de tegenstander jullie te slim af. Een goede organisatie, sterke rolverdeling en een handjevol fanatisme zijn nodig om de sloepen rally tot een succes te maken.

De sloepen rally is dankzij het belang van teamwork een ontzettend goede activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderpartijtje of vrijgezellenfeest.

Waarom de sloepen rally?

 • Voldoende teambuilding elementen
 • Ideaal voor verschillende groepsgroottes
 • Gemakkelijk te combineren met andere activiteiten of een horeca arrangement
 • Gegarandeerd speelplezier in Amsterdam

Ontdek de Amsterdamse grachten tijdens de sloepen rally!

Naast dat jullie het tegen elkaar opnemen door unieke vragen te beantwoorden en meeslepende opdrachten uit te voeren, ontdekken jullie ook de mooiste plekken in Amsterdam. Van de Herengracht tot de Prinsengracht, jullie komen langs alle hotspots van onze hoofdstad. Niet voor niets is de sloepen Rally een van de populairste activiteiten op het water van Amsterdam!

De puzzeltocht rally combineren met andere activiteiten?

Wij snappen als geen ander dat ieder uitje anders is. Daarom kunnen wij je voorzien van allerlei mogelijkheden om een onvergetelijke middag te realiseren. Of je nu kiest voor meerdere activiteiten, of liever afsluit met een welverdiende lunch, bij Flitz-Events is alles mogelijk.

Overweeg je om de rally te combineren met andere activiteiten? Dat is een uitstekende keuze! Bij ons heb je de vrijheid om je eigen programma samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een dagvullend programma met een combinatie van de puzzeltocht rally en een spannende escape room, een ontspannende rondvaart door de grachten van Amsterdam, of de uitdagende citygame.

Meer informatie over de sloepen speurtocht door Amsterdam?

Bij Flitz-Events hechten wij veel waarde aan een onvergetelijke middag voor iedereen. We staan daarom graag voor je klaar om een compleet dagje uit te organiseren. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familiedag, kinderpartijtje of vrijgezellenfeest, onze sloepenspeurtocht in Amsterdam is de perfecte mix van avontuur, plezier en teamwork.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden of een offerte wilt ontvangen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt. 

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp