Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
  • 25 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen
  • 6000+ uitjes per jaar
  • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
organiseren zeskamp
discgolfscheveningen
  • Gratis prijsbeker
  • Laagdrempelig
  • Competitief
  • Uniek

Ontdek een hele andere manier van sporten tijdens het uiterst vermakende Discgolf! Het lijkt ontzettend op frisbee alleen is dit nog leuker, intensiever en uitdagender. Speel met je vrienden, familie of collega’s en scoor zoveel mogelijk doormiddel van de discs in de gleuven te mikken. Kan jij goed richten? Dan word jij de prijzenwinnaar van de dag!

U heeft de keuze uit verschillende frisbees, zo is er de ‘driver’ voor de langere afstand, de ‘approach-disk’ voor de middenlange afstand en de ‘putter’ voor het laatste stukje. Dit is dus eigenlijk net zoals bij golf, waarbij u de keuze heeft uit de verschillende clubs.

Na een korte kennismaking met de verschillende materialen en werptechnieken gaan we een rondje over het parcours. Heerlijk ontspannend en super competitief!

Prijzen

Vanaf 10 personen€ 20,00 p.p.
Vanaf 25 personen€ 17,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 15,00 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Activiteit + BBQ50,- p.p.

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 15 p.p.
Wilt u Discgolf combineren met één van onze andere uitdagende events? We verzorgen dit graag voor u, een leuke teambuildingsgame om de dag helemaal af te maken of gaat u liever voor een uitdagende activiteit zoals powerkiten of powerboat varen?

Na het sporten is er natuurlijk genoeg mogelijkheden om bij te komen. Combineer het discgolven eens met een zalige lunch of barbecue met de lekkerste hapjes en drankjes!

Programma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

14:45
Ontvangst op locatie
14:55
Korte introductie
15:00
Start Discgolf
15:45
Korte break
16:30
Einde Discgolf

Onze werkwijze

Ina Roebbers
16 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Fantastische dag gehad met de gasten vandaag. Het discgolven was erg vermakelijk en daarom genoeg redenen om heerlijk wat te drinken na afloop. Erg gezellig gehad!
Yasmina Al Abdullah
16 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Echt een goede en leuke oefening voor je coördinatie!
Ivanka Lubbe
16 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Grootste voordeel is dat het op het strand is! Je hoeft je dus niet te houden aan steeds de zelfde (golf) baan. Lekker windje mee ook!
"Na de duidelijke uitleg van de professional was het echt een stuk makkelijker dan gedacht. Het is niet lichamelijk zwaar maar leuk! Aanrader."

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Wat is discgolf nou precies?

Diskgolf nog nooit van gehoord? Dit moet u echt een keer spelen! We kennen natuurlijk allemaal de bekende sport Frisbee, disk golf is een vorm van frisbeen maar dan met een extra uitdaging hieraan toegevoegd. Diskgolf wordt gespeeld met een “disk” (frisbee), de disk moet in de speciale frisbee holes gegooid worden. Dit zijn holes die op 1 meter hoogte boven de grond hangen. Samen met uw team probeert u zoveel mogelijk te scoren in de speciaal aangelegde diskgolf holes.

Het diskgolf spelsysteem heeft veel overeenkomsten met golfen maar hierbij wordt er geen gebruikt gemaakt van golfballen en golfclubs maar van frisbees en uw eigen techniek.

De disk moet met zo min mogelijk worpen in de holes worden gegooid. Frisbee in de hole gegooid? Dan kunt u doorgaan naar de volgende hole. Wilt u samen met uw team de winst binnen slepen? Zorg er dan voor dat met zo min mogelijk worpen u de holes behaald, het team met de minste worpen zal er uiteindelijk met de winnende beker vandoor gaan.

U heeft de keuze tussen verschillende soorten disks: De Drive, speciaal voor de langere afstanden, de approach disk voor kleine afstanden en de putter voor de laatste worp.

Na een korte kennismaking met de verschillende materialen en werptechnieken gaan we een rondje over het parcours. Heerlijk ontspannend en super competitief!

Discgolf uitje

U bent op zoek naar een activiteit wat zowel precieze als tactiek met zich mee brengt? Dan is discgolf on the beach een echte aanrader. U gaat aan de slag met 2 of meerdere teams (afhankelijk van het aantal deelnemers.) We starten met kennis te maken met de disks (frisbees), lekker met uw collega’s of vrienden aan de slag om de techniek van het gooien onder de knie te krijgen. Nadat u de techniek van de diskgolf onder de knie hebt gaan we echt aan de slag.

diskgolf als bedrijfsuitje

Discgolf is een unieke en leuke manier om een bedrijfsuitje te organiseren. Het is een sport waarbij spelers met een frisbee, ook wel een disc genoemd, proberen een parcours af te leggen met zo min mogelijk worpen. Discgolf is een gemakkelijk te leren sport die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

Er zijn veel voordelen aan het organiseren van een bedrijfsuitje met discgolf. Ten eerste is het een leuke en ontspannende activiteit die iedereen kan doen, ongeacht de leeftijd of conditie. Bovendien is het een goede manier om teambuilding te bevorderen, omdat het spelen van discgolf samenwerking en communicatie vereist.

Er zijn verschillende manieren om discgolf te spelen, zoals in een toernooi- of scramble-formaat. Dit biedt de mogelijkheid om verschillende niveaus van spelers te vermengen en ervoor te zorgen dat iedereen betrokken blijft.

Het organiseren van een bedrijfsuitje met discgolf is ook een milieuvriendelijke keuze, omdat het geen permanente infrastructuren vereist en de discs gemakkelijk kunnen worden gerecycled.

Al met al is discgolf een leuke en unieke manier om een bedrijfsuitje te organiseren en tegelijkertijd teambuilding te bevorderen en een bijdrage te leveren aan het behoud van het milieu. Het is een activiteit die iedereen kan genieten en die zeker een onvergetelijke ervaring zal zijn voor iedereen die eraan deelneemt.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp