Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Discgolf Frisbee op het Strand

Discgolf Strand

Maak kennis met de inmiddels mateloos populaire sport discgolf!  Dit maakt golfen tot de ideale (zomer)sport. Zon, zee, strand en… golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit!

Disc Golf is een individuele sport vergelijkbaar met het gewone golf en wordt gespeeld op het strand. Het is de bedoeling om met je schijf in zo min mogelijk worpen een bepaald doel te bereiken, de pole-hole. Belangrijkste elementen zijn teambuilding, coördinatie en strategie.

Discgolf Scheveningen

U heeft de keuze uit verschillende frisbees, zo is er de ‘driver’ voor de langere afstand, de ‘approach-disk’ voor de middenlange afstand en de ‘putter’ voor het laatste stukje. Dit is dus eigenlijk net zoals bij golf, waarbij u de keuze heeft uit de verschillende clubs.

Na een korte kennismaking met de verschillende materialen en werptechnieken gaan we een rondje over het parcours. Heerlijk ontspannend en super competitief!

Wat is discgolf nou precies?

Discgolf nog nooit van gehoord? Dit moet u echt een keer spelen! We kennen natuurlijk allemaal de bekende sport Frisbee, discgolf is een vorm van frisbeen maar dan met een extra uitdaging hieraan toegevoegd. Discgolf wordt gespeeld met een “disc” (frisbee), de disc moet in de speciale frisbee holes gegooid worden. Dit zijn holes die op 1 meter hoogte boven de grond hangen. Samen met uw team probeert u zoveel mogelijk te scoren in de speciaal aangelegde discgolf holes.

Het diskgolf spelsysteem heeft veel overeenkomsten met golfen maar hierbij wordt er geen gebruikt gemaakt van golfballen en golfclubs maar van frisbees en uw eigen techniek.

De disc moet met zo min mogelijk worpen in de holes worden gegooid. Frisbee in de hole gegooid? Dan kunt u doorgaan naar de volgende hole. Wilt u samen met uw team de winst binnen slepen? Zorg er dan voor dat met zo min mogelijk worpen u de holes behaald, het team met de minste worpen zal er uiteindelijk met de winnende beker vandoor gaan.

U heeft de keuze tussen verschillende soorten discs: De Drive, speciaal voor de langere afstanden, de approach disc voor kleine afstanden en de putter voor de laatste worp.

Na een korte kennismaking met de verschillende materialen en werptechnieken gaan we een rondje over het parcours. Heerlijk ontspannend en super competitief!

Prijzen discgolf

Tot 9 personen : €200 per groep
Vanaf 10 personen : €17,50
Vanaf 25 personen : €15
Vanaf 50 personen : € 12.50

Combinatie arrangement Discgolf:

Wilt u Discgolf combineren met één van onze andere uitdagende events? We verzorgen dit graag voor u, een leuke teambuildingsgame om de dag helemaal af te maken of gaat u liever voor een uitdagende activiteit zoals powerkiten of powerboat varen?

U zit bij ons aan het goede adres om uw bedrijfsuitje, familie weekend of vrijgezellenfeest tot een complete beachdag te maken!

Voorbeeld programma’s:

11:00 – 11:30 Ontvangst deelnemers
11:30 – 12:30 Optioneel Lunch
12:30 – 14:30 Discgolf
14:30 – 15:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
15:00 – 17:00 Activiteit 2 (bijvoorbeeld Robinson Crusoe of Powerkiten)
17:00 – 18:00 Borrel uurtje
18:00 – 21:00 BBQ en genieten!

Liever uw eigen dag naar wens samenstellen? Geen enkel probleem, samen met u zullen wij zorgen voor een top dag voor u en uw collega’s, vrienden of familie!

Discgolf uitje:

U bent op zoek naar een activiteit wat zowel precieze als tactiek met zich mee brengt? Dan is discgolf on the beach een echte aanrader. U gaat aan de slag met 2 of meerdere teams (afhankelijk van het aantal deelnemers.)  We starten met kennis te maken met de discs (frisbees), lekker met uw collega’s of vrienden aan de slag om de techniek van het gooien onder de knie te krijgen. Nadat u de techniek van de discgolf onder de knie hebt gaan we echt aan de slag.