Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
patrick-reynolds
 • Sportief
 • Uitdagend
 • Strijd tot het einde

Ultimate Frisbee is een snelgroeiende teamsport die zich kenmerkt door zijn unieke combinatie van atletische vaardigheden en teamwork. Het spel wordt gespeeld met een Frisbee-schijf en twee teams van zeven spelers. Het doel van het spel is om punten te scoren door het Frisbee-schijfje in de endzone van de tegenstander te gooien.

Een unieke activiteit die je uiteraard kunt vinden bij Flitz-Events. Wij bieden verschillende ultimate frisbee toernooien aan en zorgen ervoor dat je een ultieme dag vol genot beleeft.

Wat is ultimate frisbee?

Ultimate frisbee is een snel groeiende sport waarbij atletisch vermogen en fanatisme samenkomen. Tegenwoordig zijn er voor het spel internationale toernooien en bestaat er zelfs al een Nederlandse frisbee bond.
Het is een spelletje tussen het verdedigende team en het aanvallende team. Het doel van het spel is om de meeste punten te scoren, om zo uiteindelijk het winnende team te zijn. uiteraard is er bij ultimate frisbee een scheidsrechter aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Spelregels ultimate frisbee

 1. Ultimate Frisbee is een teamsport waarbij twee teams van zeven spelers tegen elkaar spelen.
 2. Het doel van het spel is om punten te scoren door het Frisbee-schijfje in de endzone van de tegenstander te gooien.
 3. De wedstrijd begint met een afwerp, genaamd een “pull”, waarbij een speler van een team de Frisbee weggooit naar de andere kant van het veld.
 4. Een speler mag de Frisbee alleen vasthouden wanneer hij/zij hem vasthoudt. Als de Frisbee losraakt, mag een andere speler hem oppakken.
 5. Als een speler de Frisbee gooit, mag een andere speler van hetzelfde team hem opvangen. Als de Frisbee echter de grond raakt of wordt gevangen door een speler van de andere ploeg, is het de beurt van de andere ploeg om de Frisbee te gooien.
 6. Een speler mag de Frisbee slechts tien seconden vasthouden voordat hij/zij hem moet weggooien.
 7. Een punt wordt gescoord wanneer een speler van een team de Frisbee in de endzone van de tegenstander gooit en deze door een speler van het andere team niet kan worden gevangen.
 8. De wedstrijd eindigt wanneer een van de teams een bepaald aantal punten heeft gescoord, of wanneer de tijd is verstreken.

Prijzen

Vanaf 10 personen:17,50,-
Vanaf 20 personen:15,00,-
Vanaf 30 personen:12,50,-
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 12.50 p.p.
Mocht u Ultimate Frisbee willen combineren met één van onze andere uitdagende events? Willen wij dit graag voor u zo goed mogelijk verzorgen, een leuke teambuildingsgame om de dag helemaal af te maken of gaat u liever voor een uitdagende activiteit zoals powerkiten of cocktails shaken?

Na het sporten is er natuurlijk genoeg mogelijkheden om bij te komen. Combineer het frisbeen eens met een zalige lunch of barbecue.

Programma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

14,45
Ontvangst op locatie
14:55
Korte introductie
15:00
Starten met Frisbeen
15:45
Korte break
16:30
Einde Frisbeen

Onze werkwijze

"Het ultieme strandspel voor jong & oud! Scoor jij de meeste punten?"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Be Robinson Crusoe

Be Robinson Crusoe

2 - 2,5 uur
10 - 1500

Robinson Crusoe event is de unieke uitdaging, waarbij overleven & competitie centraal staan. Ga jij op expeditie Robinson in Scheveningen?

 • Gratis prijsbeker
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Teambuilding
 • Tropische aankleding
v.a. €17,50 p.p.
Populair
Powerkiten

Powerkiten

1,5 - 2 uur
10 - 1500

Lekker een dagje uitwaaien in de winter op het strand van Scheveningen langs het water met vliegers in alle soorten en maten.

 • Outdoor
 • Sportief
 • Strand
 • Teambuilding
 • Slecht weer scenario
v.a. €17,50 p.p.
Shoot Out / Archery Tag

Shoot Out / Archery Tag

1,5 uur
10 - 100

Een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijlen! Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen!

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

2 uur
10 - 50

Wil je alles leren over het shaken en stirren van de lekkere traditionele cocktail? Dan is de workshop cocktails maken een must do!

 • Professionele Instructeurs
 • 3 Cocktails
 • Mix je eigen drankjes
 • Alcoholvrij mogelijk
v.a. €30,- p.p.

Frisbee spelen in Scheveningen

Flitz-Events biedt de unieke gelegenheid om de populaire sport Ultimate Frisbee te spelen op het prachtige strand van Scheveningen. Ultimate Frisbee is een snelle en spannende sport die gespeeld wordt door twee teams van zeven spelers. Het doel van het spel is om punten te scoren door een frisbee in een doelzone van de tegenstander te vangen.

Bij Flitz-Events wordt Ultimate Frisbee gespeeld op een speciaal aangelegd veld op het strand. Dit biedt de mogelijkheid om te genieten van een prachtig uitzicht op zee terwijl je je uitwerkt. Het zand maakt het spel nog uitdagender, omdat het moeilijker is om grip te krijgen op de frisbee.

De voordelen van frisbee game

 1. Goed voor de conditie: Ultimate Frisbee is een intensieve sport die vereist dat spelers hard lopen, springen en zich snel bewegen. Dit maakt het een geweldige manier om in vorm te blijven en calorieën te verbranden.
 2. Sociale interactie: Frisbee is een teamsport waarbij spelers samenwerken om punten te scoren. Dit maakt het een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen op te bouwen.
 3. Toegankelijk: Ultimate Frisbee is een sport die iedereen kan beoefenen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau. Het vereist geen speciale uitrusting of training om mee te doen.
 4. Fun: Frisbee is een leuke sport die veel plezier biedt. Het is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie terwijl je je uitwerkt.

Frisbee combineren met andere activiteiten

Bij Flitz-Events ben je op het juiste adres voor een breed aanbod aan verschillende strandactiviteiten. Niet gek natuurlijk, als Schevenings evenementenbureau zijn we uiteraard te vinden op het strand.

Wanneer je op zoek bent naar een dag vol unieke activiteiten ben je hier altijd op de juiste plek. Of je nu wilt powerkiten, beachvolleyballen, raften, bij ons is alles mogelijk. Ook unieke teamspellen als Expeditie Robinson vind je hier. Samen maken we er een unieke middag van op het strand van Scheveningen.
Neem contact op met Flitz-Events
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een frisbee toernooi? We helpen je graag bij het samenstellen van een dag vol unieke activiteiten in en rondom Scheveningen. Naast dat we een plan samenstellen zorgen wij ervoor dat je een offerte op maat ontvangt. Zo weet je precies wat een middagje frisbee op het strand van Scheveningen je gaat kosten.

Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp