Flitz-events Review

Knotshockey

Knotshockey

Een sportieve activiteit organiseren langs de kust van Scheveningen? Dan ben jij bij Flitz-Events op de juiste plek! Wij zijn een ervaren evenementenbureau met een breed aanbod aan activiteiten op het strand. Met knots hockey, ook wel tamponhockey genoemd, nemen jullie het in teams tegen elkaar op. Het is een intensief en snel spel waar plezier voorop staat. Er zijn weinig spelregels en dat maakt het spel eenvoudig voor iedere doelgroep.

Lees meer

Sorteren op:

Knotshockey

Tamponhockey is een spel dat vaak wordt gespeeld door jongeren als een manier om zich te vermaken. Het spel wordt gespeeld op een baan met een bal die wordt aangedreven door een stok of stokje, en de spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te schieten met behulp van hun stok.

Er zijn echter verschillende manieren waarop tamponhockey kan worden gespeeld en de regels kunnen variëren afhankelijk van de groep die het spel speelt. Sommige groepen kiezen ervoor om de bal met hun handen te schieten in plaats van met een stok, terwijl anderen speciale regels toepassen zoals het verbod om de bal te raakten met de voeten.

Hoewel tamponhockey een leuk spel kan zijn om te spelen, is het belangrijk om te benadrukken dat het gebruik van tampons als sportattributen onhygiënisch en ongepast is. Het is beter om andere materialen te gebruiken om een spel te spelen, zoals een bal of een stok, in plaats van tampons. Als je een spel wilt spelen dat lijkt op hockey, overweeg dan om een echte hockeystick of een ander geschikt attribuut te gebruiken.

Knotshockey uitleg

Er zijn veel verschillende knotshockey spelvormen. Tamponhockey, strandhockey, knotsbal, we bedoelen er allemaal hetzelfde mee. Het is een sportief spel dat lijkt op het traditionele hockey, maar dan met zo min mogelijk spelregels. Het spel wordt gespeeld met sticks die zijn voorzien van een schuimrubberen kop en een zachte bal. Het doel van het spel is om deze ‘bounceball’ in het doel van de tegenstander te krijgen. Je hoeft geen ervaren hockeyer te zijn om mee te doen. Ook levert het weinig blessures op, omdat de stick voorzien is van een zacht stootkussen.

Een ideaal om samen met je collega’s, vrienden of familie uit te voeren of om een knotshockey gymles te geven, want: Iedereen kan meedoen!  Jullie vormen twee teams om het vervolgens tegen elkaar op te nemen. Wie wordt de topscoorder van de dag?

Combineer Knotshockey met andere strandactiviteiten

Bij Flitz-Events kun je eenvoudig meerdere activiteiten op één dag combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sportieve middag op het strand, waarbij jullie eerst beginnen met strandhockey en afsluiten met bubble voetbal? Ons aanbod aan strandactiviteiten is groot, zodat we jullie altijd kunnen voorzien van een onvergetelijke dag!

Na een dag intensief te hebben gesport op het strand van Scheveningen zijn jullie waarschijnlijk toe aan een borrel of een diner. Geen enkel probleem. Bij Flitz-Events kunnen we activiteiten eenvoudig combineren met een lunch, diner of drankje naderhand. Hier kunnen jullie gezellig bijkomen van de intensieve dag, en napraten over de leuke momenten van de activiteit.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bezorgen je een onvergetelijke dag!

Knotshockey

Kies voor een origineel uitje!

Knotshockey is een originele activiteit op het strand van Scheveningen. In teams nemen jullie het tegen elkaar op. Het lijkt op het traditionele hockey, maar heeft veel minder spelregels en juist meer plezier!  De spelregels zijn vereenvoudigd om het voor iedereen leuk te houden!  Zo mag er vanuit het hele veld worden gescoord, bestaat er niet zoiets als een strafcorner en wordt er vaker door de vingers gekeken wanner de bal een lichaamsdeel raakt. Kortom, een geweldige sport om uit te voeren tijdens een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!

Blij Flitz-Events zijn we expert op het gebied van activiteiten organisatie. We luisteren naar je wensen en bezorgen je vervolgens een onvergetelijke dag. Wanneer je ervoor kiest om verschillende activiteiten te combineren, maken we een strakke planning waarin beide activiteiten soepel in elkaar overlopen. Kortom, je hoeft nergens meer aan te denken wanneer je kiest voor een uitje bij Flitz-Events!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We nodigen je uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wie weet zien we je snel op het strand van Scheveningen!