Beachclub-Gotcha-kijkduinbedrijfsuitje strand Kijkduinbedrijfsuitje Kijkduin
< >

Bedrijfsuitje Kijkduin

Bedrijfsuitje in Kijkduin, Flitz-events organiseert al vele jaren met plezier en enthousiasme bedrijfsuitjes / evenementen in Kijkduin.

Offerte aanvragen
Het strand van Kijkduin is recentelijk flink verbreed.  In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past!

Voordelen bedrijfsuitje Kijkduin:

  • Gratis parkeren
  • Privacy en rust
  • Grote parkeerterreinen
  • Unieke strandtenten

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoens in kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. De restaurants en strandtenten zijn uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een aantal strandpaviljoens in Kijkduin samengesteld waar wij graag mee samenwerken.

Strandtent Kijkduin

strandtent-14 Kijkduin

Strandtent 14 Kijkduin

Strandtent 14 is een zeer geschikte evenementen locatie aan het Kijkduinse strand voor uw zakelijke bijeenkomsten! 

Strandtent People kijkduin

Beachclub People

De combinatie van zee, strand en unieke ligging maken People de perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement, -feest, borrel of vergadering. Het strandgevoel zal indruk maken en teambuilding bevorderen.

Habana Kijkduin

Beachclub Habana

Habana Beach Business en Fun. Met een professioneel team staan wij garant voor een intense beleving van een onvergetelijke dag.

Suiderstrand Kijkduin

Suiderstrand

Suiderstrand  is een relaxte plek met  uitzicht op de zandmotor. Bent u een levensgenieter, surfer, fijnproever of een combinatie van dit kom dan vooral kijken bij Suiderstrand

Heeft u een bepaald budget en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen! Neem contact op voor de brochures en prijzen van de strandtenten mogelijkheden en beschikbaarheid!

Indien je iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met ons zodat we je direct kunnen helpen!

Bel voor meer informatie naar 06-47037110 of mail naar info@flitz-events.nl.

Bedrijfsuitje Kijkduin

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest op het strand van Kijkduin

Powerkiten en vliegeren Scheveningen kijkduin en hoek van holland

Vliegeren / powerkiten

Lekker een dagje op Kijkduin uitwaaien op het strand met vliegers in alle soorten en maten.

Expeditie Robinson Scheveningen Kijkduin en Hoek van Holland bedrijfsuitje

Be Robinson op het strand

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Kijkduin.

Poker workshop Scheveningen en locatie

Pokeren toernooi

Leer uw collega’s op een andere manier te leren kennen, bij dit bedrijfsuitje in Kijkduin mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen.

Zeskamp Strand

Een groot scala aan diverse spelen, zodat de zeskamp makkelijk aan kunnen passen aan het weer, omgeving of doelgroep. Ideaal bedrijfsuitje in Kijkduin.

Bedrijfsuitje cocktail shaken

Bedrijfsuitje cocktail shaken in Kijkduin. Met een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maakt het cocktail shaken tot een ware belevenis!!

Boerenbeachgolf

Maak kennis met de inmiddels mateloos populaire sport boerengolf! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker op het strand van Kijkduin!

Beachvolleyball toernooi

Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen tijdens uw bedrijfsuitje in Kijkduin? Met uw collega’s een geheel verzorgde beach volleybal toernooi.

Capoeira

Capoeira is zeer geschikt voor een verrassende en uitdagende workshop. Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Met deze unieke leuke workshop Capoeira.

Schilderen

Bent u de nieuwe Picasso? Samen met je collega’s of vrienden 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. Een goede samenwerking is hierbij een vereiste en dus de perfecte manier om aan de slag te gaan met teambuilding.

Vliegers bouwen

The sky is not longer the limit! Maak je eigen vlieger en laat deze tot eenzame hoogte stijgen tijdens deze workshop vlieger maken ! Ga jij de uitdaging aan?

Zandsculpturen maken

Bent u op zoek naar een creatief bedrijfsuitje in Kijkduin? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes.

Workshop slippers pimpen

Saaie slippers en wil je komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers!

Workshop Klompen Pimpen

Een heerlijke hollandse boeren workshop, klompen decoreren! Met behulp van acrylverf in allerlei vrolijke kleuren, maak je gezellige klompen!

Puzzel Schilderij

Samen een groot schilderij maken bestaande uit kleine schilderijen is een leuke activiteit en teambuilding in een.

Workshop Salsa dansen

Gezelligheid en plezier staan centraal bij de Salsaworkshop: voor je het weet, sta je te swingen als een echte Salsa Koning.

GPS-tocht Hoek van Holland

Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

GPS-tocht Kijkduin

Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

Bedrijfsuitje en uitje op het water
Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

branding raften

Brandingraften

Voor een heftig bedrijfsuitje in Kijkduin. Branding raften is een coast-raft is een rubberboot met plaats voor maximaal 8 personen.

Golf surfen

Golfsurfen in Kijkduin is fun en iedereen kan het. Ervaar hoe je onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt!

Powerboat varen Scheveningen

Rondvaarten op hoge snelheid organiseert voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat in Kijkduin.

suppen Scheveningen

Suppen / Standup paddle boarden in Kijkduin

Nog nooit van Stand Up Paddle gehoord? Dat is niet zo gek. Stand Up Paddle is een vrij nieuwe sport, maar tegelijk de snelst groeiende watersport van dit moment.

Bedrijfsuitje op het strand van Kijkduin:

Bedrijfsuitje Scheveningen

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard.

Bedrijfsuitje Kijkduin

In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee.

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Hoek van Holland, als evenementen badplaats nummer 1 van Nederland, over een uniek evenementen aanbod.

Bedrijfsuitje op locatie

Andere locatie in overleg met ons, dan kunnen wij kijken of de locatie geschikt is voor het uitje die u wilt!

Winter events / Bedrijfsuitje winter

Iceschulpturen

Bedrijfsuitje winter Ijssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ice sculpturen een gegarandeerd succes. Dit uitje uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,8

10 0
109 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat