Bedrijfsuitje Kijkduin

Bedrijfsuitje in Kijkduin, Flitz-events organiseert al vele jaren met plezier en enthousiasme bedrijfsuitjes / evenementen in Kijkduin.

Het strand van Kijkduin is recentelijk flink verbreed.  In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past!

Voordelen bedrijfsuitje Kijkduin:

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoens in Kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. De restaurants en strandtenten zijn uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een aantal strandpaviljoens in Kijkduin samengesteld waar wij graag mee samenwerken.

Bedrijfsuitje Kijkduin

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest, activiteiten,teamuitje op het strand van Kijkduin

Strandtent Kijkduin

Heeft u een bepaald budget en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen! Neem contact op voor de brochures en prijzen van de strandtenten mogelijkheden en beschikbaarheid!

Indien je iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met ons zodat we je direct kunnen helpen!

Bel voor meer informatie naar 070-8914910 of mail naar flitz-events.

Bedrijfsuitje en uitje op het water van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Bedrijfsuitje op het strand van Kijkduin:

Winter events / Bedrijfsuitje winter