Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teamuitje Noordwijk

Geen jouw team een boost op het gebied van teambuilding. Laat Flitz Events een teamuitje voor je organiseren en leg de focus meer op het doen van een leuke activiteit dan op het verbeteren van de onderlinge band. In Noordwijk is er genoeg aangelegenheid om leuke, actieve, maar ook leerzame teamuitjes met elkaar te doen. Elke activiteit is te doen in verschillende omstandigheden die bij jouw team passen.

Outdoor teamuitjes

Het grootste verschil in verschillende soorten teamuitjes die je in Noordwijk kan doen, is of je de activiteit nu doet binnen in een locatie of in de frisse buitenlucht. Buiten is er in Noordwijk en omgeving genoeg te doen. Je kan natuurlijk een activiteit doen die te maken heeft met de bloembollen hier uit de Bollenstreek, maar wat dacht je van iets spannender dan dit? In Noordwijk kan je bijvoorbeeld ons mateloos populaire programma Be Robinson crusoe Experience boeken, waarin het belangrijk is dat jouw team het snelste, sterkste en slimste is om de nummer één-positie te bereiken in het spel. Is jouw team meer van het ontdekken van de stad dan van de natuur? Dan kan je ook meedoen aan de City Games, waar je door middel van een tablet fantastische uitdagingen uitgaat en probeert de tegenstander uit te schakelen. Ontdek de straten van Noordwijk op een bijzondere manier door goed met elkaar samen te werken.

Indoor activiteiten

Op het gebied van indoor teamuitjes is er in Noordwijk ook genoeg keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van het meedoen aan speciale quizzen, waar je moet rekenen op elkaars algemene kennis. Leuk als je de kwartaalcijfers van je bedrijf uit het hoofd kunt uitrekenen, maar wat weet je over de momenteel populairste popzangeressen? Of over topografie? En wie niet slim is, moet sterk zijn. Of in ieder geval weten hoe die de leukste wintergames kan winnen, zoals bierpulschuiven en reuze Jenga. Je kan hier alleen maar winnen als je weet waar je bij wie op aan kunt. In de tussentijd kan je tezamen ook juist creatief aan de slag gaan. Flitz Events heeft ook een groot aanbod aan workshops die je in Noordwijk kan gaan volgen, op een locatie die jou uitkomt. Van het pimpen van de mooiste slippers tot het maken van de meest indrukwekkende zand- of ijssculpturen. Laat de artiest in je los en ontdek dat je collega’s misschien wel dezelfde smaak hebben. En anders kan je elkaar wel aftroeven door het beste op salsamuziek te kunnen dansen of je pokerface te oefenen met een pokertoernooi. Het zal zo kunnen dat door een van deze workshops de lunchpauzes productiever ingevuld worden dan alleen een broodje eten. Natuurlijk is er naast deze speciale teamuitjes ook ruimte in Noordwijk voor de meer standaard teamuitjes. Zaken als borrels, personeelsfeesten met een outdoor gedeelte en een vergadering midden op een rustgevende hei behoren tot de keuzes die je hebt voor teamuitjes in Noordwijk. Hebben jouw medewerkers er baat bij om een betere band met elkaar te kunnen krijgen, omdat er wel gewerkt wordt maar er een hele hoop potentie blijft liggen? Je kan dan naar een doodsaaie lezing gaan over waarom teambuilding zo belangrijk is en dat het moet, maar je kan het ook op een leuke manier aanpakken.

Vraag direct offerte aan