Flitz-events Review

Zomerkamp

Onvergetelijke zomerkampen, die vind je in Zuid-Holland! In de omgeving van Den Haag en Scheveningen ben je bij Flitz-Events op het juiste adres als het aankomt op onvergetelijke zomerkampen! Aandacht voor de kinderen staat centraal. In een onvergetelijke kamp week ervaren zij diverse sportieve activiteiten. De kinderen kunnen zich volledig uitleven in de buitenlucht. Surfen, speurtochten, workshops, powerkiten, skimboarden en andere strandspellen, dit kamp bij Flitz-Events wil je absoluut niet missen!

In een week vol leuke activiteiten leren de kinderen alles op het gebied van populaire strandsporten als surfen en powerkiten. Plezier staat hierbij op één. Twijfel dan ook niet en meld je kind aan voor het zomerkamp van Flitz-Events. We verzekeren je, het zal een week om nooit te beleven worden!

Lees meer

Programma zomerkamp Den Haag

Het zomerkamp bestaat uit een aantal sportieve en zomerse dagen waarin de kinderen gezamenlijk van alles leren over strandsporten als powerkiten en beachvolleybal. Ook doen ze hier verschillende speurtochten en eten ze gezamenlijk tijdens de lunch. Het fijne aan het zomerkamp is dat de kinderen na een dag vol sporten, s ‘avonds in hun eigen bed kunnen slapen. De volgende dag melden zij zich weer voor een nieuwe dag vol met mooie activiteiten en spellen. Een unieke en bovenal onvergetelijke week vol plezier en gezelligheid. Een ding is zeker, je kind houdt er een hoop nieuwe vrienden aan over! 

Het dagelijkse programma bestaat uit een selectie aan diverse sporten. Denk hierbij aan powerkiten, bubbel voetbal, knotshockey en skimboarden. Rond het middaguur lunchen de kinderen gezamenlijk. Ook dit wordt verzorgd door Flitz-Events. Aan het einde van de middag, rond 16:30, kunnen de kinderen weer worden opgehaald om s ’avonds in hun eigen bed te slapen.

Voordelen van zomerkamp Den Haag

Zomerkamp Den Haag is niet zomaar een leuk kamp. Het is het leukste kamp van Nederland. Uit ervaring weten we dat kinderen het heel gezellig vinden om samen met leeftijdsgenoten te genieten van geweldige activiteiten op het strand. De voordelen: 

-Vrienden en vriendinnen maken;

-De kinderen slapen gewoon thuis;

-Educatieve en sociale manier om met leeftijdsgenoten te zijn; 

Avontuurlijke activiteiten in en rondom Scheveningen? Een geweldige kampweek vol unieke activiteiten tijdens de zomer- of herfstvakantie. Het leukste kamp tijdens de zomervakantie!

Het leukste vakantiekamp van het jaar!

Op zoek naar het leukste zomerkamp voor kinderen? Bij Flitz-Events organiseren wij kampen voor diverse leeftijdsgroepen. De kamp 14–16 jaar is één van de populairste kampen, daar waar veel kinderen samenkomen om verschillende sporten en spellen uit te voeren. Het unieke aan een zomerkamp bij Flitz-Events is dat alle sporten op het strand of in de duinen worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen we andere activiteiten bieden dan menig andere kampen. Zo leren de kinderen alles op het gebied van powerkiten, waarbij ze aan de hand van grote vliegers de krachten van de wind ervaren. Ook nemen ze het tegen elkaar op in diverse teamspellen. Denk hierbij aan bumper voetbal en knotshockey. Dit zijn sporten die lijken op het traditioneel, maar verschillen door het gebrek aan spelregels. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen!

Bij Flitz-Events helpen we je graag bij het beantwoorden van al je vragen. We snappen dat een kamp in de zomer voor je kind spannend is, en soms wat vragen kan opwekken. Je kunt ons daarom altijd telefonisch, of via de mail bereiken voor extra informatie.

 Twijfel niet en meld je aan voor het leukste vakantiekamp van Nederland!

Zomerkamp kinderen

Een zomerkamp, ook wel kinderkampen of jeugdkampen genoemd, zijn geweldige kampen vol unieke en onvergetelijke activiteiten. Bij Flitz-Events organiseren wij zomerkampen voor zowel junioren als kinderen boven de 16 jaar oud. Hier passen we natuurlijk onze activiteiten op aan! De verschillende leeftijdsgroepen komen samen in een avontuurlijke week, met activiteiten als: powerkiten, kanovaren, zwemmen, klimmen en een geweldige dropping. Kortom, een topvakantie! 

Als geen ander snappen we dat kinderen het niet zo fijn vinden om buitenshuis te slapen. Daarom vinden de activiteiten alleen s’ middags plaats en kunnen de kids iedere dag gewoon thuis slapen. Wel zo prettig!

Zomerkamp 16 jaar en ouder

Voor kinderen ouder dan 16 jaar is het meer ingericht op uitdagende watersporten. Het is een super leuk kamp waar jongeren alles leren in de buitenlucht. Een echte outdoor ervaring!

Veel kinderen zien het als surfkamp, maar dan met verschillende andere activiteiten. Hiervoor hoef je niet naar de Ardennen of de Spaanse kust. Het zomerkamp van Flitz-Events vindt gewoon plaats in het altijd gezellige Scheveningen!

Naast de watersporten zoals powerkiten en kanovaren, spelen de kids ook Robinson Crusoe! Dit is een unieke activiteit vol uitdaging! De proeven bestaan uit verschillende opdrachten waarbij de ware aard van de deelnemers wordt getest. Het spel lijkt op het echte Robinson van tv! 

Wie kroont zich tot de echte Robinson? 

Wat te doen tijdens de het kamp? 

Van de bonte avond tot gezellige ontbijtjes en van boogschieten tot survivallen, allerlei geweldige en unieke activiteiten tijdens een uniek en gezellig jeugdkamp. 

Over de overnachting hoef je je geen zorgen te maken! De kids slapen gewoon thuis! Niet voor niets behoort het zomerkamp van Flitz-Events tot de leukste jeugdkampen van Nederland. De kids hebben het heel gezellig en maken binnen no-time nieuwe vrienden en vriendinnen. Want zeg nu zelf, nieuwe vrienden maken is het leukste wat er is!

Zomerkamp organiseren? 

Ben je van plan om een kamp te organiseren? Dat is niet meer nodig! Bij Flitz-Events hebben wij het leukste zomerkampen van het land. Dit jeugdkamp heeft alles! Zwemmen, klimmen, lachen, vertier. Een ding is zeker, je kind zal het nog maanden en jaren hebben over de onvergetelijke week! 

We maken een gezellig kampvuur, doen verschillende adventure spellen vol uitdaging, en eten gezellig met zijn allen. Voor iedere leeftijdscategorie een onvergetelijke beleving. 

Ga mee en ontdek het leukste zomerkamp van Nederland!

Voorbeeldprogramma dag 1 Den Haag:

  • 09:00 verzamelen bij afgesproken locatie
  • 09:30 – 11:30 powerkiten op het strand van Scheveningen
  • 11:30 – 12:30 Knotshockey in teams van 8
  • 12:30 – 13:30 gezamenlijk lunchen
  • 13:30 – 15:30 Speurtocht door de Haagse Duinen
  • 15:30 – 16:30 Afsluiting van dag 1

Bij Flitz-Events is het mogelijk om te kiezen tussen een 3-daagse of een 5-daagse zomerkamp. Al met al een week om nooit te vergeten. Het dagelijkse programma bestaat uit een selectie aan diverse sporten. Denk hierbij aan powerkiten, bubbel voetbal, knotshockey en skimboarden. Rond het middaguur lunchen de kinderen gezamenlijk. Ook dit wordt verzorgd door Flitz-Events. Aan het einde van de middag, rond 16:30, kunnen de kinderen weer worden opgehaald om s ’avonds in hun eigen bed te slapen.

Meer weten over het zomerkamp? 

Het zomerkamp van Flitz-Events behoort tot de leukste kampen van Nederland. Natuurlijk voldoen wij aan het keurmerk kindervakantie. We vinden het ontzettend belangrijk dat de kids een onvergetelijke week ervaren. Of je nu 10 of 16 jaar bent, voor iedereen een jeugd surfkamp vol avontuur en plezier. 

Wanneer je meer wilt weten over de activiteit, raden we je aan om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan je graag te woord om je meer te vertellen erover!