Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Zomerkamp

De leukste zomerkampen vind je in Zuid-Holland! In de omgeving van Den Haag en Scheveningen ben je bij Flitz-Events op het juiste adres als het aankomt op onvergetelijke zomerkampen! Aandacht voor de kinderen staat centraal. In een onvergetelijke week ervaren zij diverse sportieve activiteiten. De kinderen kunnen zich volledig uitleven in de buitenlucht. Surfen, speurtochten, powerkiten, skimboarden en andere strandspellen, een zomerkamp bij Flitz-Events wil je absoluut niet missen!

 

In een week vol leuke activiteiten leren de kinderen alles op het gebied van populaire strandsporten als surfen en powerkiten. Plezier staat hierbij op één. Twijfel dan ook niet en meld je kind aan voor het zomerkamp van Flitz-Events. We verzekeren je, het zal een week om nooit te beleven worden!

 

Programma Summer Camp Den Haag

Het zomerkamp bestaat uit een aantal sportieve dagen waarin de kinderen gezamenlijk van alles leren over strandsporten. Ook doen ze hier verschillende speurtochten en eten ze gezamenlijk tijdens te lunch. Het fijne aan het zomerkamp is dat de kinderen na een dag vol sporten, s ‘avonds in hun eigen bed kunnen slapen. De volgende dag melden zij zich weer voor een nieuwe dag vol met mooie activiteiten en spellen.

 

Het dagelijkse programma bestaat uit een selectie aan diverse sporten. Denk hierbij aan powerkiten, bubbel voetbal, knotshockey en skimboarden. Rond het middaguur lunchen de kinderen gezamenlijk. Ook dit wordt verzorgd door Flitz-Events. Aan het einde van de middag, rond 16:30, kunnen de kinderen weer worden opgehaald om s ’avonds in hun eigen bed te slapen.

 

Andere activiteiten op surfcamp

Voorbeeldprogramma dag 1 Zomerkamp Den Haag:

  • 09:00 verzamelen bij afgesproken locatie
  • 09:30 – 11:30 powerkiten op het strand van Scheveningen
  • 11:30 – 12:30 Knotshockey in teams van 8
  • 12:30 – 13:30 gezamenlijk lunchen
  • 13:30 – 15:30 Speurtocht door de Haagse Duinen
  • 15:30 – 16:30 Afsluiting van dag 1

Bij Flitz-Events is het mogelijk om te kiezen tussen een 3-daagse of een 5-daagse zomerkamp. Al met al een week om nooit te vergeten.

 

Het leukste vakantiekamp van het jaar!

Op zoek naar het leukste zomerkamp voor kinderen? Bij Flitz-Events organiseren wij zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. De zomerkamp 14 – 16 jaar is één van de populairste kampen, daar waar veel kinderen samenkomen om verschillende sporten en spellen uit te voeren. Het unieke aan een zomerkamp bij Flitz-Events is dat alle sporten op het strand of in de duinen worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen we andere activiteiten bieden dan menig andere zomerkampen. Zo leren de kinderen alles op het gebied van powerkiten, waarbij ze aan de hand van grote vliegers de krachten van de wind ervaren. Ook nemen ze het tegen elkaar op in diverse teamspellen. Denk hierbij aan bumper voetbal en knotshockey. Dit zijn sporten die lijken op het traditioneel, maar verschillen door het gebrek aan spelregels. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen!

 

Bij Flitz-Events helpen we je graag bij het beantwoorden van al je vragen. We snappen dat een zomerkamp voor je kind spannend is, en soms wat vragen kan opwekken. Je kunt ons daarom altijd telefonisch, of via de mail bereiken voor extra informatie.

 

Twijfel niet en meld je aan voor het leukste vakantiekamp van Nederland!

Een selectie van onze andere activiteiten: