Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Zuid Holland? Als bedrijfsuitje is het fijn om je werknemers ook af en toe te kunnen belonen voor hun harde werk. Een perfecte manier om je waardering te laten blijken is door een bedrijfsuitje in Zuid Holland voor ze te organiseren. Flitz Events begrijpt dat een bedrijfsuitje de ideale manier is om gezellig met collega’s aan iets anders te denken dan werk. Daarom organiseert het bedrijf al tien jaar bedrijfsuitjes in Zuid-Holland. Je hebt ruime keuze aan bedrijfsuitjes, zodat er altijd iets geschiktst tussen zit. Je kan gaan voor ontspanning, maar het is ook mogelijk om meer de uitdaging op te zoeken of te kiezen voor een bedrijfsuitje waarbij collega’s goed moeten samenwerken. Je hebt een ruime keuze aan bedrijfsuitjes Zuid Holland in Zandvoort, Den Haag, Hoek van Holland, Scheveningen en Kijkduin. Ook is het in overleg mogelijk om het bedrijfsuitje op locatie te organiseren bijvoorbeeld in het bedrijfspand. De keuze aan bedrijfsuitjes en mogelijkheden bij Flitz Events is enorm.

Top 3 Bedrijfsuitjes Zuid Holland

Top 3 Winterse Bedrijfsuitjes Zuid Holland

Bedrijfsuitje op maat

Zo kan je dus op meerdere plekken in Zuid-Holland verschillende soorten bedrijfsuitjes doen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, teambuilding of uitdaging. De bedrijfsuitjes worden georganiseerd op plaatsen in Hoek van Holland, Zandvoort, Den Haag, Scheveningen en Kijkduin, maar het is ook mogelijk in overleg om het ergens anders te organiseren. Zo krijg jij een bedrijfsuitje op maat dat helemaal past bij jouw bedrijf en jouw personeel.

Bedrijfsuitjes ter ontspanning

Als ontspanning het toverwoord is voor jouw personeel dan zijn er genoeg opties om uit te kiezen. Zo kan je kiezen voor een workshop zandsculpturen maken in Scheveningen. Op het strand kan dan iedereen zijn creativiteit de vrije loop laten en heerlijk ontspannen. Ook is er de mogelijkheid om na de workshop te dineren om helemaal tot de ultieme staat van ontspanning te komen. Andere manieren in Scheveningen om dat te doen zijn onder meer een workshop slippers pimpen, vliegers bouwen of armbandjes maken. Maar ook in Hoek van Holland, Kijkduin, Zandvoort en Den Haag is het mogelijk om activiteiten te doen, waarbij ontspanning centraal staat.

Bedrijfsuitjes met uitdaging

Het is ook mogelijk dat je iets meer uitdaging wil tijdens het bedrijfsuitje. Zo kan je in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland een zeskamp op het strand uitvoeren. In teams van 8 personen doet iedereen 6 onderdelen. Het is mogelijk om zelf de onderdelen samen te stellen, waarbij je onder meer kan kiezen uit katapult schieten, beachtennis en ultimate frisbee en nog 13 andere activiteiten. Het team dat het beste samenwerkt zal de Master cup Beker mee naar huis nemen. Een ander bedrijfsuitje vol uitdaging is de workshop powerkiten. Ook deze workshop is mogelijk in de drie eerder genoemde plaatsen.

Bedrijfsuitjes voor teambuilding

Ook teambuilding is een bekend element tijdens bedrijfsuitjes in Zuid Holland. Zo zorg je ervoor dat je plezier en educatie met elkaar combineert. Bijvoorbeeld tijdens de workshop zandsculpturen bouwen in Kijkduin. Tijdens deze activiteit komen communicatie, planning en creativiteit binnen de groep sterk naar voren. Allereerst moeten er in het begin grove werkzaamheden worden verricht, zoals water halen en het zand stampen. Daarna is er een plan van aanpak nodig die past bij het thema. Zo ontstaan meerdere rollen in het team en leert iedereen of hij of zij een denker, doener, beslisser of dromer is. Of maak samen met collega’s één schilderij, waarbij goede samenwerking vereist is. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om teambuilding te verwerken in het bedrijfsuitje Zuid holland. Dit is mogelijk op meerdere plekken in Zuid-Holland.

Citygames Zuid Holland

GPS-tochten Zuid Holland