Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Familie Activiteiten

Familie activiteiten
Familie activiteiten

Een paar keer per jaar een leuk familie uitje of familieweekend is tegenwoordig heel populair. Gezellig met de hele familie echt even samen zijn en bijpraten. De kans is groot dat de familie overal in Nederland verspreid woont of zelfs naar het buitenland is gegaan, waardoor je elkaar simpelweg niet meer zo vaak ziet. In dat geval is het leuk om een paar keer per jaar een dag of een weekend bij elkaar te komen en te zien hoe het met iedereen gaat. Dat echte contact vervangt namelijk niet de updates via Whatsapp of de telefoon. Natuurlijk wil je dan ook leuke activiteiten ondernemen om de dag extra speciaal te maken. Daarom kan je bij Flitz Events kiezen uit een heleboel verschillende activiteiten, voor jong en oud. Je vindt hier sportieve, creatieve, bijzondere, binnen- en buitenactiviteiten op verschillende plekken in Zuid-Holland.

Activiteiten Familiedag

Tijdens een familiedag is de kans groot dat er verschillende generaties meedoen aan een activiteit. Waarbij opa en oma waarschijnlijk liever niet gaan Powerkiten of Blokarten op het strand, terwijl de kleinere kinderen liever niet stil willen zitten tijdens de activiteit. Gelukkig heeft Flitz Events uitjes, die geschikt zijn voor de hele familie. Zo kan je gaan voor een van de vele workshops die Flitz Events organiseert op het strand. Dan hebben de kinderen tussendoor ook nog de mogelijkheid om zich te vermaken op het strand of in de zee. Er zijn verschillende creatieve workshops op het strand te doen, zoals de workshop schilderen. Je kan ervoor kiezen om individueel een waar kunstwerk te schilderen, maar het is ook mogelijk om samen een mooi schilderij proberen te maken. Het is ook mogelijk om slippers te pimpen, graffiti te spuiten of om zandsculpturen te maken.

Familiedag op het strand

Met mooi weer ben je het liefste buiten en klinkt het strand erg aanlokkelijk. Daarom organiseert Flitz Events ook veel activiteiten op het strand. Tijdens een familie uitje is samenwerking een leuk element tijdens een activiteit. Gelukkig heb je veel strandactiviteiten waar samenwerking een belangrijk onderdeel is. Ga bijvoorbeeld voor de Robinson Crusoe Experience, waarbij je proeven moet uitvoeren door samen te werken. Alleen zo ontsnap je aan de kannibalen op het eiland. Of ga voor een zeskamp waarbij je tegen elkaar strijdt op bepaalde onderdelen. Kies gelijkwaardige teams en kies onderdelen die iedereen leuk vindt om te doen. Zo kan iedereen genieten van een leuke activiteit op het strand. Mocht de oudere generatie het ook helemaal prima vinden om te genieten op het strand, terwijl de rest bezig is dan is bubbelvoetbal ook een leuke activiteit om te doen. Iedereen zit verpakt in een bubbel, terwijl je probeert te voetballen. Ondertussen mag je ook elkaar zien te raken. Een leuk spel waar vooral de jongere generatie veel stoom mee kan afblazen. Kunnen de ouderen lekker genieten van een ijsje en van de jeugd.

Activiteiten familieweekend

Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat je gaat voor een familieweekend en dus ergens in de buurt logeert. In dat geval kan je ook makkelijk kiezen voor meerdere activiteiten om het weekend op te vullen. Een zeer geslaagde activiteit met familie is bijvoorbeeld een City Game. Per groep krijg je een iPad mee waarmee je opdrachten moet uitvoeren. Ondertussen heb je de mogelijkheid om de stad eens goed te bekijken. Met een grotere groep kan je de groep onderling verdelen in teams en tegen elkaar strijden. Elke City Game heeft een andere verhaallijn, zodat je kan kiezen welk thema het beste bij je past. Ook kan je het spel in verschillende steden spelen. Ook de GPS-tochten zijn een aanrader als activiteit tijdens een familieweekend. Je wordt dan gedropt in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland en krijgt GPS-apparatuur en coördinaten om de eindbestemming te vinden. Alleen door goed samen te werken, kom je op de eindbestemming. Ook hier geldt dat je in een grote groep op zoek kan gaan naar de eindbestemming of dat je in meerdere groepen op pad gaat.
veel medewerkers uit deze buurt komen.

Combineren van activiteiten

Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor een familieweekend of een familiedag, bij Flitz Events heb je een enorm aanbod met leuke activiteiten voor de hele familie. Je kan de activiteiten combineren en er ook voor kiezen om de activiteit af te sluiten met een drank- of dinerarrangement. Zo kan je met de hele familie lekker nagenieten van de activiteiten en je familiedag of familieweekend op een perfecte manier afsluiten. Ondertussen heb je meteen de tijd om te bespreken wat je met het volgende uitje gaat doen.

Activiteiten Nederland

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in Nederland dan kom je al snel terecht bij Flitz Events. Je hebt hier een ruim aanbod aan activiteiten in Zuid-Holland. In Nederland zijn de afstanden erg klein en je vindt hier de leukste activiteiten van Nederland. Mocht je het toch te ver vinden dan kan je er ook altijd voor kiezen om een overnachting in de buurt te boeken. Zo zorg je voor het beste uitje en heb je zeker een geslaagde dag.

Top 3 Activiteiten in Den Haag

Top 3 Zomer Activiteiten op het strand van Den Haag:

🌴 Robinson Crusoe (Ons meest populaire programma!)

💨 Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)

⚽ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt voor uw complete dag)

Top 3 Winter Activiteiten in Den Haag

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Top 3 Familie Winter Activiteiten

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Winter Games! )

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje op locatie of in de kroeg)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)

Neem HIER contact met ons op of bel 070-2501429