Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vriendinnenuitje organiseren? Een leuke bezigheid!

Eens in de zoveel tijd is het leuk om een vriendinnenuitje te organiseren. Een dagje weg met een vriendin of met de hele groep, het kan allemaal geregeld worden! Even een moment om samen te genieten, ontspannen en herinneringen te maken. Bij Flitz-Events bent u dan aan het juiste adres om alles te laten regelen. Er zijn namelijk zoveel leuke uitjes met een vriendin mogelijk. Goed dat u zich daar in gaat verdiepen en de nodige voorbereidingen gaat treffen!

Dagje weg met vriendinnen

Misschien organiseert u dit jaar een dagje weg met vriendinnen, waar moet u dan allemaal aan denken? Er komt heel wat bij kijken, want wanneer mag het vriendinnenuitje plaatsvinden? Welke tijden? Welke locatie? Hoeveel personen gaan er mee? Zijn er nog factoren waar rekening mee gehouden moet worden (bijv. lichamelijke beperkingen van iemand, wensen voor eten/drinken, etc.)? Hoeveel geld is er per persoon of in totaal beschikbaar voor het vriendinnenuitje? Een dagje uit met vriendinnen moet echt een feest worden en daarom moet alles goed geregeld zijn. De beste tip die wij u kunnen geven is begin op tijd met de voorbereidingen en wij van Flitz-Events helpen u graag!

Top 3 Leuke uitjes met vriendinnen

Andere leuke vriendinnenuitjes op een rij

De leukste uitjes met vriendinnen zijn natuurlijk erg persoonlijk. Maar we hebben de leukste uitjes met vriendinnen op een rijtje gezet:

  • Een boottocht, heerlijk met zijn allen genieten van de mooie omgeving en tussendoor bijvoorbeeld verschillende soorten wijn proeven, ook dat kan geregeld worden!
  • Beach volley, lekker sportief strijden op het strand en kijken wie de ander in gaat maken met volley!
  • GPS tocht Scheveningen, heerlijk een wandeling maken en de omgeving verkennen. Regelmatig een hapje en drankje onderweg en u heeft een leuk vriendinnenuitje!
  • Boeren beach golf, lekker actief bezig zijn en dan nagenieten met een heerlijke wijntje op het strand? U zegt het maar want het is zo geregeld!
  • Of misschien een leuke workshop volgen met zijn allen? Er kunnen er ook meerdere op een dag gepland worden voor de afwisseling. Tussendoor misschien een heerlijke lunch en in de avond nog een BBQ of wat anders aan het strand? Het is hoe dan ook een moment om naar uit te kijken met zijn allen.

Alle uitjes met vriendinnen kunnen af worden gesloten met een heerlijke BBQ aan het strand. Dit is extra genieten, dit kan zo tot in de vroege uurtjes doorgaan! Lekker een drankje erbij en u heeft een heerlijk vriendinnenuitje geregeld. Ga gezellig een dagje uit met vriendinnen en vergeet vooral niet te genieten!

Welke activiteiten met vriendinnen zijn er de laatste jaren zoal geregeld? Naar de film, winkelen, uiteten, een dagje naar een pretpark en nog meer natuurlijk! Maar u kunt het ook anders aanpakken. Een vriendinnenuitje kan namelijk ook voor velen een verrassing zijn als u het laat organiseren door Flitz-Events. U geeft dan de wensen, locatie en datum door en dan wordt er wat moois geregeld! Een dagje uit met een vriendin kan altijd fijn zijn. U hoeft even nergens aan te denken, alleen maar genieten van elkaar en de tijd die u samen door gaat brengen. Of dat het nu een rustige activiteit is, avontuurlijk of u gaat de omgeving verkennen of een combinatie? Alles is mogelijk en zo heeft u een mooi uitje waar dat u nog lang aan terug kunt denken.

Top 3 “actieve” uitjes om met je vriendinnen te doen

Extra tips voor een leuke vriendinnendag

Nog een paar tips voor een leuke vriendinnendag! Zo wordt een vriendinnenuitje hoe dan ook een geslaagd uitje!

  • Neem de tijd om het op tijd te regelen, en schakel de hulp in van Flitz-Events. Zo kunnen wij samen met u een mooi vriendinnenuitje organiseren.
  • Geef het aantal personen door, wat de wensen zijn en wat het budget is, daar kan dan allemaal rekening mee worden gehouden.
  • Zorg voor een mooie herinnering en laat deze mooie dag vastleggen. Dit kan voor u geregeld worden, maar u kunt ook zelf iemand inhuren die foto’s maakt bijvoorbeeld.
  • Houd er rekening mee dat het voor iedereen toegankelijk is en dat iedereen er de hele dag bij kan zijn. Als er bijvoorbeeld beperkingen zijn, of bepaalde wensen qua eten en drinken, geeft u het dan door. Er kan overal rekening mee worden gehouden! Het gaat er om dat het een gezellig vriendinnenuitje gaat worden wat nooit meer vergeten wordt!
  • Een leuk uitje met vriendinnen wordt voor u geregeld, zet alles op papier en neem contact op en Flitz-Events gaat voor u aan de slag!

Bekijk hier onze andere uitjes