Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Uitjes in en rondom Monster doen

Monster is misschien een ondergeschoven kindje als het gaat over plaatsen in Zuid-Holland waar je naartoe kan gaan voor een leuk uitje. Maar vergis je niet, in deze plaats en de nabije omgeving is er genoeg te doen. Of je nu zin hebt in meer avontuur of juist ontspanning, in veel activiteiten of even de rust kunnen pakken. Mocht je nog twijfelen over wat je kunt gaan doen, dan zijn hier goed passende suggesties om te doen en een fantastisch leuk uitje te kunnen beleven.

Zwembad de Boetzelaer

Zwembad de Boetzelaer is een noemenswaardig mooi zwembad waar je met het hele gezin een complete dag kan vullen met veel plezier en vermaak. De Boetzelaer is het boegbeeld van Monster en beschikt over veel zwemgelegenheden, een catering en een entertainmentteam onder leiding van Paco de piratenpapegaai.Op het moment van schrijven heeft er een brand gewoed is het pand van het zwembad, waardoor het zwembad gerestaureerd moest worden. De eigenaren zijn bezig met de renovatie en hebben een crowdfunding opgestart om de kosten van de renovatie te kunnen compenseren.

Themapark De Westlandse Druif

Je kan ze plukken, eten, als decoratie op een dessert gebruiken, blenden tot een sapje of er vele verschillende rassen wijn van brouwen. Kortom, de druif is een zeer veelzijdig soort fruit. Dit begrepen de oprichters van Themapark De Westlandse Druif ook, waardoor deze ervoor hebben gekozen om van druiven hun beroep te maken. Je kan een kijkje komen nemen in de kassen waar de druiven gekweekt worden, je kan de druifjes komen proeven, je kan komen kijken naar een film en een rondleiding krijgen in een museum over de druif. Samengevat, je kan een hele dag plezier maken en iets leren wat allemaal in het teken staat van de vitis vinifera.

Watersport

Monster is gelegen aan de mooie uitgestrekte kustlijn van de provincie Zuid-Holland. Daarom kan het niet ontbreken om uitjes te kunnen doen die te maken hebben met de kustlijn. Zo kan je onder andere met vrienden, familie, kennissen, collega’s of clubgenoten een kano huren om de golven van de Noordzee te kunnen trotseren. Een ideale manier om op een leuke en stoere manier te werken aan teambuilding en de onderlinge band tussen elkaar. Verder kan je ook over het water scheuren met behulp van een windsurfboard. Er zijn genoeg aanbieders van activiteiten op het water te vinden in Monster, zodat je zeker weet dat je de geschikte aanbieder van je uitje kunt vinden.

Sportieve uitjes

Ook op het land kan je sportieve uitjes doen langs de kust van Monster. Denk hier bijvoorbeeld aan boogschieten en vlotten bouwen. Verder is er de mogelijkheid om te kunnen survivallen, wat perfect geschikt is als schooluitje. Deze activiteiten zijn zeer geschikt als je als groep wilt werken aan je samenwerkend vermogen en als je de onderlinge band met elkaar wilt gaan versterken. Door deze uitjes kun je zonder dat men het doorheeft hier op inspelen en heb je door middel van leuke, actieve en sportieve activiteiten een betere kant van elkaar kunnen zien.

Vraag direct offerte aan