Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Ideeën teambuilding

Teambuilding uitjes dragen bij aan de kracht van een team. Ben je op zoek naar teambuilding ideeën dan vind je op de website van Flitz-events allerlei superleuke activiteiten. Sportieve en actieve uitjes, spannende activiteiten aan het strand of in de stad. Met de hele afdeling, met een vast team of met een projectteam werken aan teambuilding tijdens gezellige en leuke activiteiten. Al onze uitjes zijn professioneel opgezet en workshops worden bijvoorbeeld altijd geleid door een professional. We organiseren de teambuildings activiteiten volgens jouw wensen, in overleg, tot in de puntjes. Je kunt een dagdeel aan de slag met het team maar ook een hele dag. Combineer creatieve en sportieve activiteiten om het uiterste te halen uit het teambuildings uitje. Natuurlijk ook met lekker eten en drinken om bij te praten en na te genieten van onze geweldige activiteiten.

Sportieve en creatieve uitjes

We hebben ontzettend veel superleuke teambuilding ideeën, zowel op sportief als op creatief gebied. Kies uit allerlei gave workshops zoals zandsculpturen maken, een vlieger maken, sieraden of klompen pimpen of maak met de hele groep een fotoschilderij. Erg leuk om te maken van een foto van het hele team! Ook op sportief gebied is er van alles te doen. In teamverband sporten, teams tegen elkaar laten strijden, varen in een boot waarvoor samenwerking nodig is en tal van andere mogelijkheden. Op onze site vind je heel veel leuke ideeën teambuilding uitjes en je kan altijd bellen voor overleg. We organiseren de uitjes vaak aan het strand maar een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Een goed teambuilding idee

Een goed teambuilding idee houdt rekening met verschillende factoren. De leeftijd van de deelnemers, de samenstelling van de groep en natuurlijk het beoogde doel qua teambuilding. Gaat het om een heel gemêleerd gezelschap dan maak je andere keuzes dan wanneer het om een groep jonge mannen of vrouwen gaat. Die laatste groep is wellicht in voor spannende activiteiten zoals golfsurfen of de golven trotseren in een powerboat. Voor teambuilding in gemêleerde groepen qua leeftijd wordt vaak gekozen voor een workshop of een teamsport waarbij iedereen kan meedoen. Boeren beach golf bijvoorbeeld. We organiseren veel uitjes aan het strand van Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin maar ook bijvoorbeeld in Den Haag. Andere teambuilding ideeën: Robinson Experience, een megavlieger bouwen, GPS tochten, een rondvaart met quiz onderweg of een volleybal toernooi.
Sportieve uitjes zijn er ook in overvloed. In teamverband of juist competitief. Spannend zijn kiten, branding raften en golf surfen. Of een tochtje met de powerboat. In groepsverband werken aan teambuilding kan tijdens een potje beach volleybal, boeren beach golf of tijdens het ludieke bubble footbal. Allemaal geweldige ideeën teambuilding & uitjes, en er is nog veel meer mogelijk. 

Samenwerken of strijden

Teambuilding bestaat uit samenwerken en competitie. Veel van onze uitjes dragen beide componenten in zich. De Robinson Experience bijvoorbeeld wordt gespeeld in twee teams die tegen elkaar strijden. Binnen het team moet worden samengewerkt. Een erg spannend en zeer populair teambuildingsuitje. Logisch want het is ook gewoon heel erg leuk: met kokosnoten schieten, liaan trekken, brainbrekers oplossen, een waterrace en andere activiteiten. Er wordt gezweet maar ook veel gelachen.

Tijdens een workshop is vaak ook samenwerking nodig, bijvoorbeeld bij het maken van een fotoschilderij, maar is ook een ondertoon van competitie. Je kunt deze component nog vergroten door prijsjes beschikbaar te stellen. Onze instructeur of professional bij de workshops is meteen ook spelleider en jurylid. Wij zorgen voor alle benodigde materialen om van de workshop een succes te maken.

Professionele begeleiding

Bij al onze uitjes is professionele begeleiding aanwezig. Het gebruik van materialen is inclusief en uiteraard is er instructie en hulp aanwezig. De begeleider treedt ook als jurylid op als dat van toepassing is bij de gekozen activiteit. 

Eten & drinken

Lekker eten en drinken mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een uitje. Via onze website zoek je naar ideeën teambuilding en uitjes en wij regelen alles. Ook het eten en drinken. Uiteraard na overleg met jou over je wensen en beschikbare budget. Er kan van alles: brunchen, high tea, high wine, sushi, pizza, een bbq op het strand, eten tijdens een boottocht of uitgebreid dineren in een restaurant.