Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Activiteiten Den Haag

Op zoek naar activiteiten in Den Haag? In en om Den Haag is er van alles te doen voor een super gezellige dag uit. Zoek je naar activiteiten Den Haag en omstreken? Flitz-events organiseert de leukste activiteiten, voor grote én kleine groepen. In Den Haag en op tal van andere gezellige plekjes langs de kust, Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin bijvoorbeeld. Of je nou met de hele afdeling van je bedrijf iets leuks wilt gaan doen, met je vrienden en vriendinnen, je vindt het bij Flitz-events. Ook inclusief eten & gave activiteiten. Kijk naar de vele mogelijkheden voor leuke activiteiten Den Haag en omgeving en laat je verrassen door de gave Activiteiten.  

Top 3 activiteiten Den Haag

Hieronder onze top 3 activiteiten van Den Haag, uiteraard is het ook mogelijk de activiteiten te verzorgen in Den Haag, zoals op uw eigen locatie of op het Malieveld of in een andere park. Bepaalde activiteiten zijn ook mogelijk om in het centrum van Den Haag te verzorgen, te denken aan pubquiz, city games en gps-tochten.

Sportieve activiteiten Den Haag

Lekker sportief bezig zijn met elkaar kan op allerlei manieren. Van stadswandeling Den Haag tot GPS-tochten. Lekker uitwaaien tijdens je sportieve activiteiten Den Haag? Ga met de boot vanuit Den Haag naar Scheveningen en doe superleuke activiteiten aan het strand. Teamsporten met een hilarische component bijvoorbeeld tijdens bubbel voetbal. Of kies voor beach volleybal of boeren beach golf. Wil je het nóg spannender en sportiever aanpakken? Ga dan branding raften of powerkiten. Er zijn heel veel superleuke sportieve activiteiten in en om Den Haag en Scheveningen. Op zoek naar activiteiten Den Haag vandaag en morgen? Kijk op onze Facebookpagina of bel ons op, we kunnen altijd op korte termijn nog een geweldig activiteit voor jou organiseren.

Vrijgezellen activiteiten Den Haag

Met je vrienden of vriendinnen een geslaagd vrijgezellenfeest Den Haag organiseren? Dat kan, en hoe! Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Van eenvoudig en gezellig tot superspannend en uitdagend. Of liever veel lachen en samen creatief aan de slag? Dat laatste uitje met vrienden voordat je gaat trouwen moet altijd een bijzondere, gedenkwaardige dag worden. Daar zorgen wij graag voor. Jullie kunnen piemels pimpen, een cursus cocktails maken volgen of elkaar uitdagen tijdens de grote Robinson Experience. Een fantastisch gevecht om te overleven met allerlei gave spellen zoals koksnoten schieten, Jenga torens bouwen, vuur maken en touwtrekken. Dit zijn zo maar wat ideeën voor vrijgezellen activiteiten Den Haag en omstreken. Er zijn ook super gezellige boottochten en sloepenrally’s zodat jullie de grachten van Den Haag onveilig kunnen maken.

Creatieve activiteiten

Het is altijd erg leuk om tijdens een groepsuitje samen aan iets te werken. Wij organiseren geweldig leuke workshops voor alle soorten groepen. Jong en oud, grote en kleine groepen of voor gemêleerde gezelschappen. Voor elk wat wils. Zandsculpturen maken, workshops schilderen, sieraden maken of slippers pimpen. En wat te denken van het bouwen van een megavlieger die ook nog eens echt de lucht ingaat? Leuke activiteiten Den Haag genoeg! Op de website vind je een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden. Bellen voor informatie kan natuurlijk ook altijd.

Teambuilding activiteiten in Den Haag

Teambuilding is erg belangrijk en dat is logisch. Teams leren elkaar eens van een andere kant kennen en dat geeft meer waardering voor ieders kwaliteiten. Kwaliteiten waar je ook op het werk gebruik van kunt maken. Meer respect voor elkaar en een groter saamhorigheidsgevoel. Teambuilding kan samenwerken beteken maar ook elkaar uitdagen en competitief bezig zijn en daar hebben wij allerlei leuke activiteiten in Den Haag die je daarvoor kunt boeken. Aan teambuilding doen? Ga een foto schilderij maken, daag elkaar uit tijdens een sportief evenement of ga voor samenwerking tijdens branding raften. Bouw een megavlieger of beleef een geweldige avond tijdens een pubquizshow. Teambuilding activiteiten Den Haag organiseren? Kies voor de activiteiten van Flitz-events!

Lekker eten en drinken

Dat hoort natuurlijk ook bij een gezellig uitje: lekker en gezellig met elkaar eten en drinken. Wij verzorgen op dat punt van alles en nog wat: pizza, sushi, eten in een strandtent, een BBQ op het strand of borrelen tijdens een boottocht bijvoorbeeld. Hartstikke leuk als afsluiting van je activiteiten Den Haag en omstreken, of tussendoor om even bij te komen van alle belevenissen. Wij organiseren heerlijke maaltijden voor grote en kleine groepen, in Den Haag, Scheveningen en tal van andere plaatsen. Zowel voor koffie en gebak, uitgebreide lunches, borrelen of dineren.

Vakantie activiteiten Den Haag

Heb je vakantie en wil je iets leuks doen? Samen of met een groep? Kijk naar de vele activiteiten Den Haag en omstreken voor je vakantie. Misschien boek je geen vakantie maar wil je toch een of meer fantastische dagen uit beleven. Dat kan! Met een geweldige dagje uit krijg je helemaal het vakantiegevoel te pakken, zeker als je dat aan het strand realiseert. Lekker sportief bezig zijn in het zand en op het water met na afloop een super gezellige BBQ op het strand. Kijk snel voor meer info of bel ons!

? Top 3 Zomer Activiteiten in Den Haag

Top 3 Zomer Activiteiten op het strand van Den Haag:

1️⃣ Robinson Crusoe (Meest populaire programma gericht op teambuilding)

2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)

3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

? Top 3 City games Den Haag

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

? Top 3 Winter Activiteiten

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Winter Games! )

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje op locatie of in de kroeg)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

? Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)

Neem HIER contact met ons op of bel 070-2501429