fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellen feest mannen Scheveningen
Vrijgezellen feest mannen Scheveningen

Een vrijgezellenfeest mannen is vaak sportief en gezellig. tijdendens een vrijgezellenfeest met mannen onder elkaar wordt er heel wat afgelachen en soms zijn de heren ook graag competitief bezig. Ook het eten en drinken zijn natuurlijk belangrijk en dragen bij aan een gezellige vrijgezellenfeest. Flitz-events helpt je graag een geweldig vrijgezellenfeest te organiseren, zowel voor mannen als voor vrouwen. Je kunt van alles doen: een vlieger bouwen, elkaar uitdagen tijdens de Robinson Challenge, het water op om te branding raften, met elkaar beach volleybal spelen of ’s avonds een gezellige en bloedstollende pub quiz spelen. Het aanbod is heel groot én gevarieerd zodat we altijd in staat zijn een vrijgezellenfeest mannen te organiseren conform jouw wensen.

Het aanbod vrijgezellenfeest mannen

Hoe willen jullie dit laatste mannenfeestje met de aanstaande bruidegom doorbrengen? Kies uit sportieve, avontuurlijke, gezellige of lekkere uitjes. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Een hele dag er op uit? Dat kan. Alleen een middag en/of avond op stap? Ook super leuk. De verschillende activiteiten van Flitz-events zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Veel activiteiten vinden plaats op of aan het strand. Lekker in het zand, bij of in zee of in een gezellige strandtent. Een erg leuke omgeving om een vrijgezellenfeest voor mannen te organiseren. Locaties zijn onder meer Hoek van Holland, Scheveningen en Kijkduin. Ook in Den Haag organiseren wij graag jouw vrijgezellenfeest. Andere locaties zijn in overleg ook mogelijk.

Sportieve en avontuurlijke uitjes vrijgezellenfeest mannen

Op sportief gebied is er ontzettend veel te doen. Bubble Footbal bijvoorbeeld betekent geheid lachen. Jullie zitten in een grote opblaasbare bal en moeten zo tegen elkaar strijden. Jullie kunnen ook gaan strandzeilen of kiten. Kiten is sowieso erg spannend. Wie maakt de beste sprong? Wie kan zich het verst laten meeslepen door de kite? De Robinson Crusoe Experience is een spannend avontuur aan het strand. Jullie spelen allerlei spellen en strijden tegen elkaar, of in teams. Koksnoten schieten, een toren bouwen van mega Jenga, een hindernisbaan, vuur maken en liaan trekken. Met de hele groep vliegeren of eerst een mega vlieger bouwen is ook erg leuk. En wat te denken van golfsurfen, boeren beach golf of met de powerboat de zee op?

Te gekke workshops voor mannen

Iets nieuws leren tijdens het vrijgezellenfeestje voor mannen? Leer pokeren! Zowel voor beginners als gevorderden en onder leiding van een professionele dealer. Liegen en bedriegen is toegestaan, je leert tips en trics en natuurlijk is er een leuke prijs voor de beste pokerface.

Heerlijke cocktails leren maken kan ook. Daarmee kunnen jullie de dames later nog eens leuk verrassen. Bij Flitz-events zijn er nog allerlei andere leuke workshops, bijvoorbeeld een strijdvlieger bouwen, zandsculpturen maken of de graffiti workshop. Leerzaam en gezellig, onder het genot van een hapje en drankje.

De inwendige mens tijdens het vrijgezellenfeest

Minstens zo belangrijk als een leuke activiteit is lekker eten en drinken. Flitz-events heeft van alles voor je in petto: een BBQ op het strand, borrelen op de borrelboot, pizza eten of buffetten in een van de gezellige strandtenten. In overleg met jou kunnen we een totaal arrangement aanbieden, afgestemd op je wensen. Kijk op de website voor informatie over alle mogelijkheden of neem contact op voor vrijblijvend advies voor de organisatie van jouw vrijgezellenfeest voor mannen.

Activiteit vrijgezellenfeest mannen

Mannen voelen tijdens een vrijgezellenfeest vaak de behoefte om aan te tonen dat ze mannelijk zijn. Ook daarvoor zijn er genoeg activiteiten bij Flitz Events te vinden. Een goed voorbeeld van zo’n activiteit is de Archery Attack. Het is een mix tussen paintball en trefbal, waarmee je elkaar moet zien te raken met pijlen. Het gaat hierbij uiteraard wel om zachte pijlen, die zo min mogelijk pijn doen. Splits je op in teams en schiet alle doelen van de tegenstander om zonder zelf geraakt te worden. Probeer daarbij ook zoveel mogelijk tegenstanders te raken. In 1,5 uur tijd kan iedereen zijn energie kwijt en strijden om de winst. Een andere geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest voor mannen is de Robinson Crusoe Experience. Door proeven uit te voeren moet je zien te ontsnappen aan de kannibalen. Bouw een katapult, speel XL Jenga, ga touwtrekken of doe een hindernisbaan en maak op een primitieve manier een vuurtje. Allerlei leuke activiteiten voor een geslaagde vrijgezellenfeest.