fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teamuitje organiseren?

zeskamp als teamuitje is de ultieme uitdaging en voor iedereen toegankelijk

Teamuitje organiseren op bijvoorbeeld de stranden van Zuid-Holland? Zie ook: Alle activiteiten Scheveningen, personeelsuitje organiseren, vrijgezellenfeest,

Het is de ideale plek om met je collega’s flink uit te waaien tijdens onze bijzondere teamuitjes.  Als je als collega’s samenwerkt, breng je veel tijd samen door. Want sommige collega’s zie je vaker dan je vrienden, of ze worden gewoon je vrienden. Het is dan fijn om er een keer samen met zijn allen op uit te gaan tijdens een

Teamuitje in Wassenaar, Teamuitje Den Haag,  Teamuitje Scheveningen of Teamuitje Noordwijk. Je ziet je collega’s dan een keer op een andere manier in actie, in plaats van achter de computer of een bureau. Het team van Flitz-Events heet jullie graag welkom op het strand of in Den Haag voor een bedrijfsuitje vol ontspanning en/of spanning en avontuur! Ook als u goedkope teamuitjes zoekt, denk dan is aan het strand!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat Flitz-Events voor u een ‘Flitsend’ teamuitje kan organiseren!

Top 3 Actieve teamuitjes

Top 3 winter Teamuitjes deze maand

Samen beleven schept een band tijdens een teamuitje

Samen avonturen beleven schept een band. Je leert bovendien op een andere manier samen te werken dan dat je normaal gewend bent. Een escape room spel is dus letterlijk een “out of the box experience”. Het is een leuke manier van team building om samen raadsels op te lossen door behendigheid en inventief denken. Of gaat het gesprek bij het koffieautomaat vaak over de serie “Be Robinson Crusoe”? Dan is dit de kans om samen met je collega’s een seizoen “Robinson Crusoe” in een dag mee te maken. Flitz-events creëert voor jullie de beleving van dit spel.

De leukste 3 teamuitjes volgens onze klanten

Een teamuitje om samen te ontspannen

Werk kan behoorlijk hectisch zijn. Daarom is een teamuitje naar Scheveningen met de stranden met de bruisende binnenstad ook een moment om eens goed te ontspannen. Een boottocht door de grachten van Den Haag is bijvoorbeeld leuk en ontspannend. Neem dan de luxe Heineken rondvaartboot. Op de “Heerlijk Helder” geniet je van heerlijk met helder bier. Naast de “Heerlijk Helder” is er ook nog de luxe “Roasted Pinda” sloep. Beide boten zijn voorzien van muziekinstallatie, toilet en zwemplateau. Deze is voor degene die behoefte heeft aan een frisse duik. Aan boord heb je genoeg eten en drinken mee om de tocht genietend door te komen. Tijdens de boottocht is er ook ruimte voor een goed gesprek. Dit kan een momentje van rust zijn tijdens een enerverend programma.

 

Onze beste 3 teamuitjes om te ontspannen

Creatieve teamuitjes voor teambuilding in Zuid-Holland

Ook voor de creatievelingen biedt Flitz-events tal van activiteiten aan. Zo kun je met collega’s een puzzelschilderij maken waar ieder zijn of haar stukje aan een groot schilderij toevoegt. Het is dan leuk om op het werk op te hangen als een herinnering aan deze dag. Of jullie kunnen samen een waanzinnige  zandsculptuur maken op het strand. Dit is ideaal voor teambuilding. In het thema van strand en zee is ook de workshop “Slippers Pimpen” leuk om te doen. Kijk verder op de site van Flits-events voor nog meer mogelijkheden.

 

Onze tips voor creatievelingen & teambuilding

Samen sportieve uitdagingen aangaan tijdens een teamuitje in Noordwijk

Wil je sportief aan de slag, dan is het strand natuurlijk de uitgelezen plaats. Flitz-events heeft professionele activiteitenbegeleiders die jullie graag een mooie dag bezorgen. Ga de sportieve strijd aan met elkaar tijden het Beach Camp. Stel zelf een zeskamp samen met bijvoorbeeld knotshocky, een hindernisbaan of skippybalrace. Een teamuitje is zo enerverend en ontspanning tegelijk. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: Wie gaat er naar huis met de grote beker?

 

3 teamuitjes voor sportieve mensen

Combineer, en kies het arrangement voor jou en jouw collega’s

Wil je sportief aan de slag, dan is het strand natuurlijk de uitgelezen plaats. Flitz-events heeft professionele activiteitenbegeleiders die jullie graag een mooie dag bezorgen. Ga de sportieve strijd aan met elkaar tijden het Beach Camp. Stel zelf een zeskamp samen met bijvoorbeeld knotshocky, een hindernisbaan of skippybalrace. Een teamuitje is zo enerverend en ontspanning tegelijk. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: Wie gaat er naar huis met de grote beker?

 

Meer ideeën voor een teamuitjes met teambuilding elementen

⭐Welke teambuilding activiteiten bieden jullie aan?

Wij hebben een ruime keuze aan creatieve, sportieve en avontuurlijke activiteiten! Op een party boot door Den Haag, GPS-Tocht door Scheveningen, diverse workshops en nog veel meer! Bezoek onze website voor alle opties.

⭐Hebben jullie ook top 3 zomer teamuitjes?

Voor de sportieve mensen hebben wij originele teamuitjes zoals;

1️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games gericht op teambuilding)

2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)

3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

⭐Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)

Neem HIER contact met ons op of bel 070-2501429

⭐Top 3 Winter teamuitjes

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

⭐Is een teamuitje op locatie mogelijk?

Een teamuitje op locatie is zeker te regelen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk HIER.

Wat zeggen onze klanten over ons?

100+ klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 9.6

 

De beste 2 Teamuitjes voor teambuilding

Teamuitjes activiteit 1: Robinson Crusoe

Met deze activiteit staat teambuilding hoog op de lijst. Met zes spellen strijden de teams tegen elkaar om de felbegeerde Flitz Events Beker te winnen!

Teamuitjes activiteit 2: Zeskamp

Wilt u zelf een activiteit samen stellen ? Dan is Zeskamp ideaal ! Met zeskamp kunt u zelf uit een tal van spellen kiezen en deze tot een ultieme ervaring maken met uw collega’s, vrienden.

Teamuitje Kijkduin
Teamuitje Scheveningen
Teamuitje Noordwijk
Teamuitje Wassenaar
Teamuitje Den Haag