Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teamuitje Kijkduin

Teamuitjes in Kijkduin in, om en weg van het strand

In Kijkduin komen veel mensen een dagje langs om in grote en kleine groepen mensen een dagje te vullen met leuke activiteiten en plezier. Niet zo gek, aangezien Kijkduin zich hier erg goed voor leent. En niet alleen voor een relaxt dagje op het strand liggen zonnebaden, ook voor teamuitjes op het gebied van teambuilding is de Zuid-Hollandse badplaats uitermate geschikt. Het strand van Kijkduin is natuurlijk al een trekpleister op zich, maar je kan er ook nog van alles doen. En wie zegt dat het ophoudt bij het strand? Daarom biedt Flitz Events verschillende teamuitjes aan die je in Kijkduin kunt doen. Daarnaast kunt u gratis parkeren in Kijkduin

Op het strand

Het strand van Kijkduin is al mateloos populair, maar ook voor teamuitjes kan je hier goed vertoeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zeskamp, waar je het strand onveilig maakt met de meest uitdagende sportieve activiteiten die je maar op het strand kan vinden. In deze zeskamp strijd je team in groepjes tegen elkaar in zes verschillende wedstrijden. Wie aan het einde de meeste punten in de wacht heeft gesleept is de winnaar. Dit lijkt deels op de beproevingen in Robinson Crusoe, maar deze hebben hun eigen activiteit al. Je kan ook als bedrijfsuitje de proeven die bekend zijn uit het razend populaire televisieprogramma naspelen en kijken wie van je teamleden je beter niet naar een onbewoond eiland kan toewensen, omdat diegene zich hier prima uit de voeten weet te vinden. Ook reguliere sportactiviteiten, zoals powerkiten, kunnen uitgevoerd worden in Kijkduin.

 

Rond het strand

Niet alleen op het strand zelf, maar ook rondom het strand van Kijkduin is er genoeg te doen op het gebied van teamuitjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van blokarten, waar je over elk soort terrein kan scheuren met een door wind aangedreven kart. Met deze wagentjes race je al je collega’s voorbij en word je de baas van het strand. Tenminste van het vaste land van het strand, want om ook de baas van de zee bij het strand te worden, moet je dit zelfde kunstje kunnen behalen met een raften of kano. Voor de echte waterratten in je team zijn er genoeg sportieve activiteiten die je op de golven van de Noordzee kunt uitvoeren.

 

Buiten het strand om

Wie denkt dat Kijkduin alleen bestaat uit strand, heeft het goed mis. Kijkduin heeft ook een prima binnenstad die zich net zo goed ontleent aan teamuitjes als het strand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speurtochten die je in teams doet met behulp van een GPS-systeem. Ontdek plekjes waar je nooit eerder in de plaats bent geweest en wie weet vind jij wel de grote schat van het avontuur, maar dit lukt alleen als jouw team goed met elkaar samenwerkt en je weet wat elkaars sterke en zwakke punten zijn. Deze GPS-tochten zijn in verschillende wijzen, van het bekijken van bezienswaardigheden tot het ontdekken van verborgen schatten en van rollenspellen tot het terugvinden van de route terug naar waar je bent begonnen. Op deze manier kom je er goed achter dat Kijkduin meer is dan alleen een plek waar je de hele dag op een strandlaken blijft liggen.