Flitz-events Review

Speurtocht kinderfeestje

Eén van de leukste en populairste kinderfeestjes, zijn de speurtocht kinderfeestje! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes gaan jullie op pad, op zoek naar de verborgen schat. Jullie gaan op onderzoek naar verstopte aanwijzingen en opdrachten in de Haagse Duinen. Reken maar dat het een spannende dag wordt vol met actie! Een ontzettend leuk kinderpartijtje waar nog lang over zal worden nagepraat.

Bij Flitz-Events organiseren wij diverse speurtochten voor kinderen, ongeacht de leeftijd!

Lees meer
personen

Sorteren op:

De leukste speurtochten kinderfeestje!

De kinderen gaan op ontdekking uit door de Duinen, om diverse raadsels en aanwijzingen te traceren. Ook zijn er verschillende opdrachten die uiteindelijk zullen leiden tot de verloren schat! Een ontzettende spannende en sportieve dag dat niet voor niets behoort tot de populairste kinderfeestjes. De groepsgrootte maakt niet uit! Wij kunnen de speurtocht organiseren tot 20 kinderen! Al je vriendjes en vriendinnetjes kunnen mee op zoektocht naar de geheime schat, met daarin een smakelijke verassing!

We gaan op pad in de natuur. Goed om te weten wanneer je de kinderen op pad stuurt. We raden je dan ook aan om het weer goed in de gaten te houden, zodat de kinderen goed gekleed aankomen op de speurtocht. We hopen natuurlijk op een zonnige dag, maar ook als het wat minder is kunnen we gewoon de speurtocht blijven organiseren. Zorg dat je goed voorbereid verschijnt op de locatie, zodat we er samen een onvergetelijke dag van kunnen maken!

Organiseer je kinderfeestje speurtocht bij Flitz-Events

Bij Flitz-Events organiseren wij de leukste speurtochten voor kinderen van iedere leeftijd. Onze populairste speurtochten zijn: Speurtocht kinderfeestje 5 jaar, Speurtocht kinderfeestje 6 jaar, Speurtocht kinderfeestje 7 jaar en speurtocht kinderfeestje 8 jaar. Voor iedere leeftijd hebben we een geschikte speurtocht. We verhogen het niveau van de raadsels naarmate de gemiddelde leeftijd ouder is. Hierdoor weten wij zeker dat ieder kind een bijdrage heeft aan de zoektocht naar de schat.

De speurtocht zal als volgt verlopen: We verzamelen op de afgesproken plek in de duinen. Onze begeleiders leggen jullie vervolgens kort uit hoe de speurtocht eruit zal zien. Vervolgens is het aan jullie de beurt om op zoek te gaan naar aanwijzingen en raadsels, om uiteindelijk de schat te kunnen vinden. Onze begeleiders kunnen helpen wanneer nodig. Komen jullie er niet uit? Dan helpen ze je op gang om toch verder te kunnen!

Combineer je speurtocht met een hapje of drankje

Na een energieke en leuke dag snappen we dat de kinderen toe zijn aan wat lekkers te eten of te drinken. Bij ons is het dan ook altijd mogelijk om de activiteiten te combineren met een lunch, diner of drankje naderhand. De kinderen kunnen dan gezellig kletsen over de leuke dag en de uitdagende raadsels en aanwijzingen. Mocht je ervoor willen kiezen om de speurtocht te combineren met een hapje of drankje, geef dit dan even aan wanneer je een offerte aanvraagt. Wij maken dan vervolgens een strakke planning waarin beiden kunnen worden gecombineerd.

We nodigen je uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen om je volgende kinderfeestje te organiseren bij Flitz-Events!

speurtocht Kinderfeestje