Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Activiteiten voor personeelsuitje

Personeelsuitje-in-Scheveningen.jpg

Een personeelsuitje is de ultieme manier om je waardering richting medewerkers te uiten. Ze hebben het hele jaar hard gewerkt en dan is een beloning wel op zijn plaats. Dan is het belangrijk dat iedereen het personeelsuitje leuk vindt en het naar zijn zin heeft. Bij Flitz Events heb je daarom keuze uit heel veel verschillende soorten activiteiten voor je personeelsuitje in Zuid-Holland. Of het nu gaat om een groep van 2 of een groep van 3000 personen. Je kan terecht op verschillende locaties en het is in overleg ook mogelijk om zelf een locatie te kiezen. Je kan voor alle activiteiten vrijblijvend een offerte opvragen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Kies een activiteit die je medewerkers leuk zullen vinden en geniet alvast van de voorpret.

Teambuilding activiteiten

Een element van teambuilding in een personeelsuitje is erg belangrijk, omdat de medewerkers zo goed leren samenwerken. Ze leren elkaar buiten het werk om kennen en komen zo uit hun dagelijkse routine en praten over meer dan alleen werk. Zo komen de medewerkers dichter tot elkaar. Als medewerkers elkaar beter kennen en beter leren samenwerken dan zorgt dit ook voor een verbetering op de werkvloer. Opdrachten zullen hierdoor soepeler verlopen. De Robinson Crusoe Experience is een goed voorbeeld van een activiteit waarbij teambuilding aan bod komt. Samen moeten de medewerkers proeven doorstaan om te kunnen ontsnappen van een eiland vol kannibalen. Als de medewerkers graag samenwerken én tegen elkaar strijden dan is het Beachcamp een goede activiteit. Hierbij strijden teams tegen elkaar terwijl ze onderdelen uitvoeren. Zo leren ze samenwerken met hun eigen team en te strijden tegen andere teams. Het is ook mogelijk om een potje met elkaar te beachvolleyballen op het strand en in teams tegen elkaar te spelen.

Top 6 Personeelsuitjes voor teambuilding

City games

Een andere mogelijkheid voor de medewerkers om samen te werken is door middel van een van de city games. Hierbij voer je opdrachten in een stad in Zuid-Holland. Ieder team krijgt een iPad en wordt in een stad gedropt. Met een grote groep voer je de opdrachten uit in verschillende teams en strijd je dus ook tegen elkaar. Alleen door te samenwerken kan je als team de opdrachten goed uitvoeren. Er is een grote variatie aan city games met allerlei verschillende opdrachten. Zo heb je keuze uit de City Hunt, waarbij je een groep criminelen en een groep premiejagers hebt. De criminelen moeten uit handen zien te blijven van de premiejagers, terwijl de premiejagers de criminelen achter tralies willen hebben. Na elke city game volgt een prijsuitreiking en zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Workshops

Het is bij Flitz Events ook mogelijk om workshops te volgen. Bij sommige workshops is het mogelijk om samen te werken en zo een mooie creatie neer te zetten. Je hebt bijvoorbeeld een workshop zandsculpturen maken en het is ook mogelijk om ijssculpturen te maken. Verder kan je ervoor kiezen om slippers of klompen te pimpen, maar is het ook mogelijk om gezamenlijk een vlieger, schilderij of graffiti kunstwerk te maken. Ook kan je ervoor kiezen om samen cocktails te maken en te kijken wie de beste cocktail maakt, want proeven hoort er natuurlijk bij. Door de ruime keuze aan activiteiten zit er altijd wel iets tussen dat de medewerkers leuk vinden om te doen.

⭐Activiteiten voor een Personeelsuitje organiseren?

Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor personeelsuitjes al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429

⭐Top 3 activiteiten personeelsuitje

Top 3 Zomerse personeelsuitjes:

1️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games gericht op teambuilding)
2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)
3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

⭐Top 3 personeelsuitjes activiteiten in de Stad

1️⃣ Rondvaart door de grachten van Den Haag, op een luxe borrelboot
2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)
3️⃣ City Games

⭐Top 3 Personeelsuitjes activiteiten in de winter

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)
2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)
3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

🌍Is een personeelsuitje op locatie mogelijk?

Een personeelsuitje op locatie is zeker te regelen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk HIER.