Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Winter wonderland / Apres ski Games

Ervaar de Oostenrijkse Après-ski gezelligheid gewoon hier in ons prachtig koude kikkerlandje. Waan je in een prachtig ski dorp omringd door allerlei uitdagende Après-ski games. Word jij de nieuwe Après-ski koning / koningin?

Na een warm ontvangst, vergezeld met een warme chocomel of een heerlijk glaasje glühwein, worden de deelnemers meegenomen door de skileraren. De skileraren nemen u mee naar de plek van bestemming, waar u wordt verdeeld in verschillende teams, om zo de strijd met elkaar aan te gaan. Kan jij samen met je team de typische Oostenrijkse uitdagingen aan?

Challenge yourself and your teammates!

  • Race tegen de andere teams op langlauf ski’s,
  • sla zo snel mogelijk de spijker op de kop,
  • vang jij de ijspegel?

Winter wonderland

Zijn jullie de echte kroegen tijgers van het bedrijf? Bewijs het dan maar tijdens de winterwonderland, door de meeste punten te halen met het bierpul schuiven. Het is koud buiten dus de haard moet snel aan! Wie heeft als eerste genoeg hout om een vuurtje te kunnen maken? De Winter wonderland / Après-ski games zijn een ideale combinatie van vertier, kennis, samenhorigheid, lol.

Teambuilding met een hoog fun gehalte wat de onderlinge band van uw collega’s versterkt, wat weer een extra toevoeging heeft op het werk! Leer uw collega’s op een andere manier kennen, ontdek wie de creatieveling is, de afwachter of juist de strever! Een prachtige manier om uw collega’s in een ander daglicht te zien!

Bind de strijd aan met elkaar in verschillende Oostenrijkse dorpen, wordt jij met je team de winnaar van al deze winterwonderland dorpen? Dan mag je jezelf een echte Oostenrijker noemen!

Prijsuitreiking apres ski games / winter wonderland:

Ter afsluiting zal de jury bekend maken welk team er heeft gewonnen. In overleg kan worden bepaald of u een jury aan wilt wijzen of dat wij zorgen voor een winnaar.

Prijs apres ski games:

Vanaf 10 personen: €22,50
Vanaf 25 personen: €20,-
Vanaf 50 personen: €17,50
Vanaf 80 personen: €15,-

Locaties Apres Ski Games

Onze Apres Ski Games kunnen geboekt worden op verschillende locaties.

Liever een totaal winterse locatie? Dan is World hotel wings, de Waterreus een ideale locatie of laat ons uw eigen locatie ombouwen tot winterwonderland!

Tijdsduur Apres ski games:

  • 2 uur

AANBIEDING

Winterwonderland bedrijfsuitje Worldhotel wings Rotterdam
Vraag direct offerte aan