Flitz-events Review
Knus
Knus Binnen
Knus buiten terras
Knus Drone
Knus dineren in de avond
Knus ligt in de prachtige natuur van de Delftse Hout, direct aan het water en maar 10 minuten van het historische centrum van Delft. Met fantastisch uitzicht en een huiselijke sfeer is Knus de ideale eet, feest & vergaderlocatie.
Onze arrangementen zijn all-inclusive en te boeken voor 8 tot 450 personen. Knus beschikt over verschillende terrassen aan het water en aan het bos en is flexibel in gebruik en opstelling, zowel binnen als buiten.
Knus is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op 75 meter loopafstand is een (gratis) ruime parkeerplaats. We beschikken over 20 waterfietsen en roeiboten, 2 jeu de boule banen en een gave speeltuin met glijbanen, een doolhof en blotevoetenpad.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Waarom Knus?

1. All-in, compleet verzorgdBij Knus werken we met All-in arrangementen. Zaalhuur, drankjes, de lunch en/of borrel, het gebak.. Alles is inbegrepen.
2. Unieke locatieOverdag in het zonnetje aan het water of ’s avonds bij de vele lichtjes, naast de heater onder de flextent naast het bos? In het sfeervolle botenhuis of lekker warm binnen bij de potkachel? Waar je ook zit bij Knus, het is er prachtig en altijd knus.
3. Leuke spellen & Teambuilding
Waterfietsen, roeien (april tot oktober) en jeu de boulen zit bij het arrangement inbegrepen. Daarnaast bieden we meerdere leuke activiteiten aan, afhankelijk van het seizoen.
4. Wij denken graag meeNog geen idee hoe u er een fantastische dag van kunt maken? Wij hebben jaren ervaring met het neerzetten van geweldig verzorgde dagen en denken graag mee.

Eten & Drinken

ALL-IN is echt all in. Uitgebreide lunchplank, luxe borrels..Maar het meest trots zijn we op ons Walking dinner en de Knusse grill. Terwijl u bijpraat met uw gasten komen wij met maarliefst 8 gangen aan kleine gerechtjes en hapjes langs. Dynamisch dineren noemen we dat: geen vaste tafelschikking maar sfeervol en knus genieten. En natuurlijk proosten we met een glaasje cava (ook 0%).Fan van de grill? Met de Knusse grill serveren we diverse soorten vlees en groente, vis en een uitgebreid buffet van diverse salades, sauzen en lekkere extra’s, Vega, vegan of een allergie? Natuurlijk houden we daar rekening mee!Knus heet Knus omdat Knus knus is!