Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Partyservice

Partyservice bedrijf Flitz Events

Wanneer u zelf heel goed een business event kunt organiseren, maar wel behoefte heeft aan een betrouwbare en uitmuntende partyservice, ook dan kunt u bij ons terecht voor onze top kwaliteit dienstverlening. Met onze professionele partyservice ondersteunen wij uw onderneming met het te organiseren business event. Welke service u precies nodig heeft is uiteraard totaal afhankelijk van uw wensen en het type event dat u wilt organiseren. Bent u alleen op zoek naar dienstverlening op het gebied van catering of decoratie, of wilt u misschien nog wat meer inclusievere hulp bij het organiseren van uw event. Wij van Fliz-events bieden het allemaal en kunnen u hierbij helpen. U zult worden bijgestaan door de meest toonaangevendste en creatiefste event-creator die de evenementensector rijk is. Met ongekende totaaloplossingen op het gebied van organisatie en ondersteuning kunt u zich geen betere partner wensen. Heeft u vragen? Neem hier CONTACT met ons op.

Catering

Een van de onderdelen waar onze partyservice ook ontzettend hoog op scoort, is het aanbieden van totaal verzorgde catering op business events. Ongeacht het aantal gasten en de plek waar het evenement plaatsvindt, kunnen wij de catering precies naar uw wensen organiseren en inrichten. Wij kunnen indien gewenst de catering zelfs koppelen aan het thema van uw evenement, zodat er een directe match is met uw event. Onze professionele cateringmedewerkers zijn zeer gedreven, zitten vol passie en zijn uitermate creatief. Laat u verrassen door onze professionals. Omdat ieder event uniek is, zal ook onze partyservice ieder event weer uniek zijn. Maatwerk tot in de puntjes geperfectioneerd. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken. Zij zullen met volle teugen kunnen genieten van alle hapjes, buffetten, diverse diners en bijbehorende drankjes van ongekende kwaliteit.

Event op locatie

Uiteraard kunt u onze partyservice ook inschakelen wanneer u een event op locatie wilt organiseren. Wilt u het event organiseren bij u op kantoor of op een plek waarvoor u een grote partytent inclusief decoratie nodig heeft? Het maakt ons niet uit wat uw wensen zijn, wij krijgen het allemaal voor elkaar. Door ons ontzettend uitgebreide netwerk van professionals, kunnen wij binnen een handomdraai alle professionals en benodigdheden voor uw event inschakelen en regelen. Van tenten tot catering en van decoratie tot aan muziek. Maar onze partyservice gaat verder daar waar anderen ophouden.

Meedenken

Een van onze sterke punten is namelijk dat wij echt meedenken met onze klanten. Wij denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Dus wanneer u een idee heeft, maar twijfelt aan de haalbaarheid, dan kunnen wij ontzettend goed inschatten of uw idee haalbaar is en dit ook direct organiseren. Wij merken dat wij door onze jarenlange ervaring onze opdrachtgevers perfect kunnen ondersteunen in de organisatie. Wij hebben door de jaren heen veel kennis opgedaan met betrekking tot het organiseren van vele verschillende bedrijfsevenementen, waardoor het voor ons zeer gemakkelijk is om aan te geven wat wel een meerwaarde kan zijn voor uw event en wat niet. Onze ervaring heeft ons geleerd dat dit ook altijd zeer op prijs gesteld wordt. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.