Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellen feest mannen Scheveningen
Vrijgezellen feest mannen Scheveningen

Bij een vrijgezellenfeest voor mannen komen de mannen meestal samen voor een avondje uit in de stad om de laatste dagen van hun vriend in vrijheid te vieren. Dit houdt meestal in dat ze naar bars en clubs gaan. Het vrijgezellenfeest wordt meestal gepland en betaald door de beste man, en het is niet ongewoon voor de bruidegom om niet op de hoogte te zijn van de plannen tot de avond van het vrijgezellenfeest. Hoewel vrijgezellenfeesten heel leuk kunnen zijn, is het belangrijk om te onthouden dat het ook een tijd is om los te gaan en wild te zijn. Als zodanig moeten vrijgezellen voorbereid zijn om zwaar te drinken, laat op te blijven, en misschien zelfs een beetje in de problemen te komen. Immers, wat is een vrijgezellenfeest zonder een beetje losbandigheid?

 

Vrijgezellenfeest voor mannen

Bij een vrijgezellenfeest voor mannen komen de mannen meestal samen voor een avondje uit in de stad om de laatste dagen van hun vriend in vrijheid te vieren. Dit houdt meestal in dat ze naar bars en clubs gaan. Het vrijgezellenfeest wordt meestal gepland en betaald door de beste man, en het is niet ongewoon voor de bruidegom om niet op de hoogte te zijn van de plannen tot de avond van het vrijgezellenfeest. Hoewel vrijgezellenfeesten heel leuk kunnen zijn, is het belangrijk om te onthouden dat het ook een tijd is om los te gaan en wild te zijn. Als zodanig moeten vrijgezellen voorbereid zijn om zwaar te drinken, laat op te blijven, en misschien zelfs een beetje in de problemen te komen. Immers, wat is een vrijgezellenfeest zonder een beetje losbandigheid?

Vrijgezellenfeest mannen organiseren

Mannen willen een nacht om te onthouden, en er zijn tal van manieren om dat te laten gebeuren. Om te beginnen kunt u een thema kiezen waar iedereen achter kan staan. Of het nu een black-tie affair is of een meer ontspannen dresscode, zorg ervoor dat iedereen op dezelfde pagina zit. Dan is het tijd om de activiteiten te plannen. Vrijgezellenfeest voor mannen draait allemaal om loslaten en plezier hebben, dus zorg ervoor dat u activiteiten kiest die dat weerspiegelen. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, overweeg dan om een feestplanner in te huren om u te helpen met de details. Met een beetje planning en voorbereiding, kunt u een vrijgezellenfeest organiseren waar iedereen nog jaren over zal praten.

Waarom uw vrijgezellenfeest voor mannen laten organiseren door Flitz-events?

Flitz-events organiseert al jaren vrijgezellenfeesten voor mannen, en wij hebben de ervaring om uw vrijgezellenfeest tot een succes te maken. We hebben honderden vrijgezellenfeesten georganiseerd, dus we weten wat er nodig is om de mannen een leuke tijd te bezorgen. Wij zullen samen met u uw budget bepalen en vervolgens de activiteiten vinden die het beste bij uw groep passen. Wij kunnen u helpen met het plannen van een avondje uit in de stad of een weekendje weg. Dus als u op zoek bent naar iemand die u kan helpen bij het organiseren van uw vrijgezellenfeest, kijk dan niet verder dan Flitz-events.

 

Bachelor feest: activiteiten voor mannen

Er zijn een heleboel verschillende activiteiten die uw vrijgezellenfeest tot een succes kunnen maken. Het hangt allemaal af van wat u en uw vrienden leuk vinden. Hier zijn wat ideeën om u op weg te helpen:
-Kies voor een cocktail workshop: Bij een vrijgezellenfeest kan natuurlijk een cocktail niet missen, daarom kunt u bij ons terecht voor een workshop cocktails maken op het strand van Scheveningen.

-Huur een partybus bij Flitz: Feestbussen worden steeds populairder voor vrijgezellenfeesten. Ze geven u de mogelijkheid om te drinken en te feesten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het rijden. Plus, ze komen met hun eigen ingebouwde entertainment, zodat u het feest de hele nacht door kunt laten gaan.

 

Vrijgezellenfeest mannen tips

moeten zich bewust zijn van een paar dingen voor de grote nacht. Hier zijn 6 tips voor vrijgezellenfeest mannen:

  1. Zorg ervoor dat u een solide gastenlijst heeft. U wilt niet dat ongenode gasten uw feestje komen verpesten.
  2. Heb een plan voor de avond. U wilt niet dat de avond uitloopt op een totale ramp, daarom is het verstandig een planner in te schakelen zoals Flitz-events.
  3. Zorg ervoor dat u genoeg eten en drinken hebt voor iedereen. U wilt niet dat uw gasten te dronken of hongerig worden.
  4. Houd een oogje op uw gasten. U wilt niet dat iemand uit de hand loopt of voor problemen zorgt.
  5. Wees op alles voorbereid. U weet nooit wat er kan gebeuren op een vrijgezellenfeest!

Het aanbod vrijgezellenfeest mannen

Hoe willen jullie dit laatste mannenfeestje met de aanstaande bruidegom doorbrengen? Kies uit sportieve, avontuurlijke, gezellige of lekkere uitjes. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Een hele dag er op uit? Dat kan. Alleen een middag en/of avond op stap? Ook super leuk. De verschillende activiteiten van Flitz-events zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Veel activiteiten vinden plaats op of aan het strand. Lekker in het zand, bij of in zee of in een gezellige strandtent. Een erg leuke omgeving om een vrijgezellenfeest voor mannen te organiseren. Locaties zijn onder meer Hoek van Holland, Scheveningen en Kijkduin. Ook in Den Haag organiseren wij graag jouw vrijgezellenfeest. Andere locaties zijn in overleg ook mogelijk.

Sportieve en avontuurlijke uitjes vrijgezellenfeest mannen

Op sportief gebied is er ontzettend veel te doen. Bubble Footbal bijvoorbeeld betekent geheid lachen. Jullie zitten in een grote opblaasbare bal en moeten zo tegen elkaar strijden. Jullie kunnen ook gaan strandzeilen of kiten. Kiten is sowieso erg spannend. Wie maakt de beste sprong? Wie kan zich het verst laten meeslepen door de kite? De Robinson Crusoe Experience is een spannend avontuur aan het strand. Jullie spelen allerlei spellen en strijden tegen elkaar, of in teams. Koksnoten schieten, een toren bouwen van mega Jenga, een hindernisbaan, vuur maken en liaan trekken. Met de hele groep vliegeren of eerst een mega vlieger bouwen is ook erg leuk. En wat te denken van golfsurfen, boeren beach golf of met de powerboat de zee op?

Te gekke workshops voor mannen

Iets nieuws leren tijdens het vrijgezellenfeestje voor mannen? Leer pokeren! Zowel voor beginners als gevorderden en onder leiding van een professionele dealer. Liegen en bedriegen is toegestaan, je leert tips en trics en natuurlijk is er een leuke prijs voor de beste pokerface.

Heerlijke cocktails leren maken kan ook. Daarmee kunnen jullie de dames later nog eens leuk verrassen. Bij Flitz-events zijn er nog allerlei andere leuke workshops, bijvoorbeeld een strijdvlieger bouwen, zandsculpturen maken of de graffiti workshop. Leerzaam en gezellig, onder het genot van een hapje en drankje.

De inwendige mens tijdens het vrijgezellenfeest

Minstens zo belangrijk als een leuke activiteit is lekker eten en drinken. Flitz-events heeft van alles voor je in petto: een BBQ op het strand, borrelen op de borrelboot, pizza eten of buffetten in een van de gezellige strandtenten. In overleg met jou kunnen we een totaal arrangement aanbieden, afgestemd op je wensen. Kijk op de website voor informatie over alle mogelijkheden of neem contact op voor vrijblijvend advies voor de organisatie van jouw vrijgezellenfeest voor mannen.

Activiteit vrijgezellenfeest mannen

Mannen voelen tijdens een vrijgezellenfeest vaak de behoefte om aan te tonen dat ze mannelijk zijn. Ook daarvoor zijn er genoeg activiteiten bij Flitz Events te vinden. Een goed voorbeeld van zo’n activiteit is de Archery Attack. Het is een mix tussen paintball en trefbal, waarmee je elkaar moet zien te raken met pijlen. Het gaat hierbij uiteraard wel om zachte pijlen, die zo min mogelijk pijn doen. Splits je op in teams en schiet alle doelen van de tegenstander om zonder zelf geraakt te worden. Probeer daarbij ook zoveel mogelijk tegenstanders te raken. In 1,5 uur tijd kan iedereen zijn energie kwijt en strijden om de winst. Een andere geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest voor mannen is de Robinson Crusoe Experience. Door proeven uit te voeren moet je zien te ontsnappen aan de kannibalen. Bouw een katapult, speel XL Jenga, ga touwtrekken of doe een hindernisbaan en maak op een primitieve manier een vuurtje. Allerlei leuke activiteiten voor een geslaagde vrijgezellenfeest.