Aloha Scheveningen
Aloha Scheveningen
Aloha Surfcamp Scheveningen
Aloha Beach Club Scheveningen
Aloha Beach Scheveningen

Bent u op zoek naar een unieke evenementenlocatie met een ontspannen en gezellige sfeer? Zoek niet verder dan Aloha surfschool, beachclub en surfshop in Scheveningen. Aloha Scheveningen is een plek waar je kunt genieten van surflessen, verschillende activiteiten en ontspanning. Het ervaren en gediplomeerde personeel staat voor je klaar en de comfortabele faciliteiten maken je verblijf nog aangenamer.
Onze locatie op het Noorderstrand biedt niet alleen surflessen en een surfshop, maar ook een prachtige beachclub in tropische sfeer met een uitgebreide menukaart, verfrissende drankjes en een fantastisch uitzicht op zee. Of u nu een bedrijfsfeest, bruiloft, teambuildingdag of ander evenement organiseert, Aloha is de perfecte plek voor kleine tot middelgrote groepen met een intieme en knusse sfeer. Het terras van Aloha kan volledig overkapt worden en is daarmee perfect voor strandfeestjes.
Bij Aloha Surfschool, Beachclub en Surfshop begrijpen we dat het belangrijk is om uw gasten comfortabel te houden tijdens het evenement. Daarom hebben we gescheiden kleedkamers met warme douches en (gratis) kluisjes voor waardevolle spullen beschikbaar. Zo kunnen uw gasten zich opfrissen en omkleden na een sportieve activiteit of na het surfen. Onze faciliteiten bieden alles wat uw gasten nodig hebben om zich op hun gemak te voelen en te genieten!
Het sportstrand van Scheveningen is een prachtige omgeving voor liefhebbers van surfen en strandactiviteiten. Het biedt talloze mogelijkheden voor strand- en wateractiviteiten en ontspanning. Bij Aloha kan je surflessen nemen en genieten van verschillende activiteiten zoals yoga, beachvolleybal en powerkiten. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
Aloha staat bekend om zijn ontspannen sfeer en goede vibes. Het is een plek waar uw gasten kunnen genieten van de frisse zeelucht en de prachtige omgeving. Ons team staat klaar om uw evenement tot een succes te maken en er een onvergetelijke ervaring van te maken. Of je nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Aloha Scheveningen biedt voor elk wat wils.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam