Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Jubileumfeest

Jubileumfeest laten organiseren door Flitz Events?

jubileumfeest

Een jubileumfeest is een fantastische manier om uw behaalde mijlpalen en resultaten te vieren. Om een jubileumfeest te organiseren waarbij iedereen binnen de organisatie nog jarenlang over na kan praten, is kennis en kunde nodig. Wij van Flitz-events bieden deze kennis en kunde. Wij kunnen de organisatie van een van de leukste en belangrijkste feesten van uw organisatie volledig bij u uit handen nemen. Wij helpen u graag door samen met u invulling te geven aan dit feest. Of uw bedrijf door de jaren heen kleinschalig is gebleven of enorm gegroeid is, wij organiseren ongeëvenaarde en onvergetelijke feesten voor zowel kleine als zeer grote groepen.

Vragen? Neem contact op met 1 van onze event specialisten!

Top 6 uitjes bij Flitz Events:

Locatie Jubileumfeest

Wanneer u uw jubileumfeest wilt laten organiseren, dan wilt u dat natuurlijk ergens op een speciale locatie laten doen. Een locatie die verassend en exclusief is, maar ook een locatie die bij uw organisatie past. Door onze jarenlange ervaring, weten wij tal van prachtige locaties te bedenken waar u uw medewerkers en klanten met een gerust hart kunt uitnodigen voor een spetterend jubileumfeest. Maar ook wanneer u het feest wilt geven op de plek waar het allemaal begonnen is, kunnen wij bijvoorbeeld uw kantoorpand of loods tot een prachtige feestlocatie omvormen. Hierdoor zal de verrassing en exclusiviteit gewaarborgd blijven. Het is aan u om de keus te maken om het feest intern of juist extern te laten plaatsvinden. Welke locatie u ook kiest, bijzonder zal het zeker worden.

Jubileum thema feest

Door aan het jubileumfeest een thema te koppelen, kunt u nog meer binding met uw organisatie creëren. Wellicht vindt u het een optie om uw jubileumfeest in festival chique te laten organiseren. Of wellicht vindt u een winter wonderland thema met bijpassende workshops beter bij uw organisatie passen. Zo zijn er ontzettend veel thema’s waarvoor kunt kiezen. Het maakt voor ons niet uit welk thema u kiest, wij zorgen ervoor dat het uiteindelijk precies bij uw organisatie en uw gasten aansluit.

Entertainment

Ook aan uw wensen met betrekking tot het entertainment zullen wij u volledig tevreden stellen. Wij gaan ervan uit dat u uw gasten in de watten wilt leggen op deze belangrijke avond. Immers zou u zonder deze belangrijke mensen nooit deze mijlpaal behaald hebben. Dit snappen wij heel goed en wij zullen er dan ook alles aan doen wat in onze macht ligt, om uw gasten de avond van hun leven te laten beleven. Wij regelen topentertainment van ongekende kwaliteit voor uw event. Van Dj’s tot aan verschillende verrassende workshops die tijdens de avond gevolgd kunnen worden. Ook het entertainment kunnen wij precies op het gekozen thema aan laten sluiten.

Onze leukste uitjes van 2020:

Jubileumfeest organiseren

Wanneer u ons uw jubileumfeest laat organiseren, dan weet u zeker dat u een van de meest betrouwbare partners inschakelt met een enorme knowhow en ervaring. Wij hebben een zeer groot netwerk van partners waarmee wij een prachtig en professioneel feest zullen organiseren. Juist doordat wij jarenlange ervaring hebben met het organiseren van evenementen, weten wij als geen ander hoe belangrijk een dergelijk event voor uw organisaties kan zijn. Wij zetten ons daarom iedere keer voor meer dan 100% in, om aan uw wensen te kunnen voldoen.