Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

5 personen en minder

Uitjes met een groep

Dit is geen probleem, aarzel dan niet en neem contact op met ons zodat wij het perfecte uitje voor jou kunnen bewerkstelligen. Voor iedereen / elke groep is er wat te doen!

Teamuitje 5 / 6 personen

Tijd voor een Teamuitje! Maar we zijn maar met 5 personen. Het is altijd lastig om uitje te vinden voor 2 tot 10 personen. Maar bij Flitz-events zit u goed! We hebben helpen u te bedenken wat iedereen leuk vindt. Een sportief uitje, creatief uitje of liever toch wat rustiger. Wij kunnen u hierbij helpen!

We hebben veel diverse teamuitjes voor grote en kleine groepen. Voor iedereen wat wils! Neem direct contact met ons op voor een teamuitje. Wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om het perfecte uitje voor u te organiseren.

Activiteit / uitje 4 personen

Zoekt u een activiteit of uitje voor 4 personen? Dan Bent u bij Flitz-events aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan verschillende activiteiten en uitjes voor 2 tot 4 personen. Laat u verrassen door onze verschillende uitjes. Hieronder een de meest gekozen uitje voor groepen t/m 5 personen

Winterse activiteiten

Groepen voor 2 personen

Meest voorkomende activiteit voor 2 personen is het powerkiten / vliegeren op Scheveningen. Hieronder vind u een kleine impressie van het powerkiten.

Expeditie robinson / Powerkiten Scheveningen
https://youtu.be/WMAx_VySiOw