Bedrijfsuitje Hoek van Holland Strand

Bedrijfsuitjes en uitjes op het strand van hoek van Holland

Flitz-events organiseert al vele jaren met plezier en enthousiasme bedrijfsuitjes/ activiteiten en evenementen in Hoek van Holland.

Hoek van Holland is de badplaats van Rotterdam en “The Place to Be” voor jong en oud. Lekker luieren in het zand, badderen in de zee, sporten op het water, genieten van een hapje en een drankje in een van de vele strandpaviljoens en restaurants, wandelen door een ongerept duingebied: Hoek van Holland heeft het allemaal. Daarnaast beschikt Hoek van Holland, als bedrijfsuitjes badplaats nummer 1 van Nederland, over een uniek bedrijfsuitjes aanbod.

Na de uitkozen activiteiten kunnen we de afsluitende barbecue of buffet op het strand bespreken.

Heeft u een bepaald budget en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen!

Beachgames Hoek van Holland

Bedrijfsuitje, strandactiviteiten, personeelsuitje, vrijgezellenfeest op het strand

Bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland:

Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!

Top 3 winterse bedrijfsuitjes en uitjes

Van oktober t/m maart kunt u boeken voor een origineel bedrijfsuitje in de wintermaanden, kerstuitje, winterwonderland of winteruitje waar lang over nagepraat gaat worden.

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

Top 3 sportieve winter uitjes

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

Top 3 Creatieve winter uitjes

De creatieve workshops in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops in Scheveningen te doen.

Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve workshops te combineren met actieve workshops op het strand van Scheveningen. Omdat niet iedereen binnen het bedrijf dezelfde interesses heeft, is het soms lastig als “organisator” om voor iedereen een leuke dag te organiseren.

Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

Hieronder vindt u onze  top 3 creatieve bedrijfsuitjes:

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoen in Hoek van Holland uitgekozen waar wij graag mee samenwerken, namelijk Beachclub Royal. De strandtent is uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.
U kunt kiezen voor de kant en klaren beachdagactiviteiten of een beachdag op maat.

Hieronder ziet u alle workshops waaruit uw personeelsuitje strand kan bestaan.

Locaties Bedrijfsuitje Scheveningen

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een aantal strandpaviljoens in Scheveningen voor een bedrijfsuitje in Scheveningen. Flitz-events is een vaste partner van diverse strandpaviljoens in Scheveningen. De strandtent zijn stuk voor stuk uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partners en verzorging van de catering voor uw bedrijfsuitje. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strand paviljoens.