bedrijfsuitje expeditie Robinson strand scheveningenVliegeren-powerkiten-hoek-van-holland Scheveningenpowerboat scheveningenBranding raften
< >

Vrijgezellendag

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een bijzondere aangelegenheid. Het moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Een leuke manier om samen met je vrienden toe te leven naar de aankomende en bijzondere grote dag. Voor deze leuke manier kunnen wij zorgen! Of het nu gaat om een sportieve, creatieve of een avontuurlijke activiteit, alles behoort tot de mogelijkheden bij Flitz-Events.

Klik hier om naar onze evenementen pagina te gaan om te kijken welke activiteit(en) u aanspreekt. LET OP!! Kunt u geen keuze maken uit deze lijst, dan is het natuurlijk ook mogelijk om de activiteit(en) met elkaar te combineren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de activiteit(en) af te sluiten met een heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat wij uw vrijgezellendag tot een ‘Flitzende’ dag kunnen maken!

TIP: Kijk eens bij de activiteit Powerkiten! Spelen met de krachten van de wind, waarbij we de vrijgezel natuurlijk over en door het zand kunnen laten sleuren! VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE ACTIVITEIT*

Aanbieding geld vanaf 10 personen, en is niet geldig op powerboat, slippers pimpen, sieraden maken en golfsurfen.

Bel voor meer informatie naar 06-47037110 of mail naar info@flitz-events.nl. We zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Wij raden op de volgende locatie’s de vrijgezellen feesten aan:

 Evenementen vrijgezellen feest / dag:

Vrijgezellendag Scheveningen

Vrijgezellendag Scheveningen

Vrijgezellendag Scheveningen

Vrijgezellendag Scheveningen

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,8

10 0
109 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat