Workshop Scheveningen

Op zoek naar verschillende workshops in Scheveningen, Den Haag, Kijkduin of Hoek van Holland? Dan zit u bij Flitz-events aan het juiste adres. Maak van jouw groepsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje een unieke belevenis. Onze workshop / uitjes worden op maat georganiseerd.

Workshop voor Mannen

Voor mannen hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende workshops in Scheveningen Den Haag. De workshops kunnen voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Viert u een vrijgezellen feest in Scheveningen of Den Haag? Of zoek u een bedrijfsuitje voor uw afdeling in Den Haag? Hieronder een top 3 van verschillende workshops voor uw onvergetelijke ervaring.

Workshop voor vrouwen

Flitz-events heel een breed scala aan verschillende workshop in Scheveningen en Den Haag. Zoek u een sportieve workshop of toch liever wat creatievers? Uiteraard kan het ook gecombineerd worden! De verschillende workshop kunnen gebruikt worden voor verschillende uitjes, zoals een vriendinnen weekend, verjaardag, vrijgezellenfeest of teamuitje. Hieronder onze top 3 workshop voor vrouwen:

Sportieve workshop:

Op zoekt naar een sportieve workshop op of rond het strand? Dan zit u goed. Wat dacht u van de workshop vliegeren / powerkiten? Een dagje uitwaaien tijdens de workshop op het Scheveningse strand.  Ook is het mogelijk meerdere workshop te combineren voor u bedrijfsuitje of uitje. Zo is er voor iedereen wat wil. Wat dacht u van een sportieve workshop powerkiten gecombineerd met een creatieve workshop zandsculpturen? Zie onze verschillende combinatie deals voor een geweldige dag!

Winterse workshop

Op zoek naar een uniek winterse workshop? Dan is de workshop ijssculpturen de ultieme uitdaging! De workshop zijn geschikt voor een groepsgrootte van 5 tot 1500 personen! Natuurlijk zijn er ook andere winterse activiteiten / workshop. Wat dacht u van een winterse cocktail workshop? Speciale winterse cocktail voor diverse gelegenheden.