Top 10 uitjes in Hoek van Holland met Flitz-Events

Avatar medewerker Milan Laroes
juli 16, 2024
15 minuten

Op zoek naar een dag vol avontuur en plezier op het strand van Hoek van Holland? Flitz-Events is jouw sleutel tot een dag boordevol unieke ervaringen aan de kust. Hier is een selectie met de top 10 uitjes in Hoek van Holland, ideaal voor elke gelegenheid en elk gezelschap!

 

Powerkiten: meester over wind en golven

Ervaar ultieme vrijheid en kracht van de wind terwijl je de kite bestuurt langs het uitgestrekte strand van Hoek van Holland. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een actieve en opwindende dagje uit. Interesse? Bekijk hier meer informatie.

Powerkiten Scheveningen3

Strandzeilen: adrenaline en snelheid

Voel de snelheid op het zand met onze strandzeilwagens. Laat je leiden door de wind en race over het strand voor een onvergetelijke ervaring.

Blokarten Scheveningen

Robinson Crusoe: teamspirit en uitdaging

Ga de uitdaging aan en werk samen als een team om te overleven, net als in Expeditie Robinson. Voltooi opdrachten, los raadsels op en strijd tegen andere teams voor de overwinning. Klik hier voor meer informatie.

Expeditie robinson scheveningen Den Haag

Beachvolleybal Toernooi: sportief plezier

Organiseer een beachvolleybaltoernooi met Flitz-Events en geniet van een sportieve competitie met vrienden, familie of collega’s. Ideaal voor teambuilding of gewoon een gezellige dag uit.

beachvolleybal scheveningen

Workshop Zandsculpturen: kunst aan zee

Ontdek je creatieve kant met onze workshop zandsculpturen. Onder begeleiding van professionele kunstenaars maak je prachtige sculpturen op het strand van Hoek van Holland.

workshop zandsculpturen maken

GPS-Dropping: avontuur en oriëntatie

Ga op avontuur met een GPS-dropping en navigeer je weg terug naar de beschaving. Deze activiteit combineert oriëntatie met teamwerk en is perfect voor avontuurlijke groepen.

GPS-Dropping Scheveningen

Sloepentocht: ontdek de kustlijn

Verken de prachtige kustlijn van Hoek van Holland en omgeving met een ontspannen sloepentocht. Geniet van het water, de natuur en het gezelschap op deze rustige vaart.

sloepenrally-amsterdam

Cocktailworkshop: shake, stir, enjoy

Leer hoe je de perfecte cocktail maakt met onze cocktailworkshop. Een gezellige en leerzame activiteit waarbij plezier en smaak centraal staan.

workshop cocktails shaken denhaag

Boogschieten: focus en precisie

Test je schietvaardigheden met een workshop boogschieten. Een spannende activiteit waarbij concentratie en precisie van groot belang zijn.

FlevoNice boogschieten uitleg

Schilderworkshop: creatief aan de slag

Laat je inspireren door de omgeving en ga creatief aan de slag met onze schilderworkshop. Onder begeleiding van een kunstenaar maak je je eigen meesterwerk.

workshop schilderen creatieve teambuilding

Flitz-Events: voor een dag vol beleving tijdens je bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bij Flitz-Events draait alles om de ervaring. We bieden een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor elk type evenement, van bedrijfsuitjes tot familiedagen en vrijgezellenfeesten. Alles is mogelijk, en we werken samen met lokale horecagelegenheden om je dag compleet te maken.

Neem voor meer informatie, boekingen of het aanpassen van je programma contact met ons op of bezoek onze website. Kies voor Flitz-Events voor je volgende avontuur in met de meest unieke activiteiten Hoek van Holland en maak herinneringen die je nooit zult vergeten!

linkedin

Mede-eigenaar van Flitz-Events.
Milan Laroes heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branch.