Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
  • 25 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen
  • 6000+ uitjes per jaar
  • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
no-image-found

Ben je op zoek naar een unieke en uitdagende activiteit voor een kinderfeestje, schoolmiddag of ander uitje met de kinderen? Denk dan eens aan boogschieten! Bij Flitz-Events bieden wij verschillende boogschiet-arrangementen aan, die geschikt zijn voor zowel kinderen als ouders en begeleiders. Of je nu op zoek bent naar een leuke en ontspannende activiteit, of juist naar een spannende uitdaging, bij Flitz-Events bent je altijd aan het juiste adres. Onze professionele instructeurs begeleiden je bij elke stap en zorgen ervoor dat de kids op een veilige manier kunnen genieten van deze fascinerende en uitdagende sport. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en probeer het zelf uit!

Waarom de workshop boogschieten?

Boogschieten is een unieke en spannende activiteit die zowel leuk als uitdagend is, zowel voor jong als voor oud. Het kan helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals concentratie, precisie en teamwork. Daarnaast is het een geweldige manier om de kinderen uit te dagen om zo goed mogelijk je best te doen. Een workshop boogschieten wil je absoluut niet missen!
De voordelen van boogschieten bij Flitz-Events!

  • De bogen kunnen worden aangepast naar niveau en leeftijd van de schutter
  • Boogschieten is op iedere gewenste locatie mogelijk, binnen én buiten
  • Al het materiaal wordt verzorgd door Flitz-Events

Boogschieten Den Haag

Boogschieten is een geweldige activiteit voor kinderfeestjes, schooluitjes of teambuildingsuitjes. Het is niet alleen een uitdagende en spannende sport, maar het kan ook helpen bij het ontwikkelen van concentratie, precisie en coördinatie. Voor kinderen is boogschieten een unieke ervaring die hen zal helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en hun vaardigheden te verbeteren. Het is een activiteit die zowel leuk als leerzaam is en het zal zeker een hoogtepunt zijn van hun feestje.
Boogschieten is een praktische optie voor ouders die een kinderfeestje organiseren. Het kan namelijk binnen of buiten worden gedaan en aangepast worden aan de leeftijd en vaardigheden van de kinderen. Voor scholen biedt boogschieten een geweldige manier om het leren te combineren met plezier, het bevordert concentratie, focus en teambuilding-vaardigheden en stimuleert kinderen om hun grenzen te verleggen.

Prijzen

Vanaf 10 personen€25,-
Vanaf 25 personen€22,50
Vanaf 50 personen€20,-
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 20 p.p.
Wil je boogschietervaring combineren met een andere opwindende activiteit? Dan kun je bij Flitz-Events ook kiezen voor een combinatie-arrangement. Denk bijvoorbeeld aan boogschieten in combinatie met powerkiten. Powerkiten is een andere spannende activiteit die veel plezier biedt en perfect past bij een sportieve middag. Onze instructeurs zorgen voor een onvergetelijke en veilige ervaring voor jou en je gezelschap.

Onze werkwijze

""

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Combineer boogschieten met een andere activiteit!

Als je na een middag vol avontuur trek hebt gekregen, kun je bij Flitz-Events ook kiezen voor een heerlijke lunch of BBQ-arrangement. Geniet van een smakelijke maaltijd met je vriendjes, klasgenootjes en bespreek de ervaringen van de dag. We bieden een breed scala aan opties voor ieder budget en ieders smaak.

Tarieven boogschieten

Bij Flitz-Events bieden we de boogschieten al aan vanaf 16,- per persoon! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken zodat we een geschikte prijs voor je kunnen benoemen.

Ben jij de Robin Hood van Scheveningen?

Bij Flitz-Events bieden we boogschieten aan als een van onze vele activiteiten! We kunnen boogschieten aanpassen aan de behoeften en wensen van uw evenement, of het nu gaat om een kinderfeestje, schooluitje of teambuilding-uitje. Ons team van ervaren instructeurs zorgt ervoor dat alle deelnemers een geweldige tijd hebben en veilig kunnen genieten van deze activiteit.
Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken en maak uw evenement extra speciaal met boogschieten als een van uw activiteiten!

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp