Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

GPS- tocht / dropping Hoek van Holland

GPS-dropping

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Nadat we verzameld hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur. We starten pas met de tocht indien de captains vertrouwd zijn met het apparaat.

Programma GPS-tocht

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten aan de hand van een mapje en kan de tocht beginnen. In dat mapje staan niet alleen de coördinaten, maar ook de vragen die bij de tocht behoren. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen.

Hoek van Holland was onderdeel van de door Hitler aangelegde Atlantik Wall. Daardoor beschikt Hoek van Holland over talloze bunkers welke stammen uit de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze tocht kom je langs een aantal van deze bunkers met bijbehorende opdrachten. Vervolgens ga je verder door de bossen en duinen met de verschillende opdrachten en vragen. De tocht eindigt met een grote boerenbeachgolf course. Sla jij een hole in one?

Bunker hoek van holland

Welk team bereikt als snelste de eindbestemming en heeft de meeste punten gescoord na het beantwoorden van de vragen? Uiteraard is er voor de winnaars een beloning!!

Het programma kan zelf worden ingedeeld. ultimate kan gecombineerd worden met andere activiteiten.

  • Ontvangst
  • Uittleg GPS
  • GPS-tocht met 2 teambuildings opdrachten en boerenbeachgolf
  • Prijsuitreiking
  • Pventueel BBQ of een drankje

Tijdsduur GPS-tocht / dropping:

  • 2 – 3 uur

Locaties GPS-tocht / dropping:

ScheveningenKijkduinHoek van Holland
Andere locatie? Ook mogelijk alleen in bespreking met ons.

Strandtenten GPS-tocht / dropping:

Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland

Prijzen GPS duin dropping

Vanaf 10 personen: €20,00
Vanaf 25 personen: €16,50
Vanaf 50 personen: €12,50
Vanaf 100 personen: €10,00

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Dropping “By night”

Maak het spannender door in de avond schemer of zonsondergang in het donker een GPS-dropping uit te voeren. Het navigeren zal moeilijker worden. Bepaalde plekken zijn helemaal donker, gelukkig zit er op de GPS verlichting. Probeer nu nog maar de weg terug te vinden!

gps tocht dropping Hoek van Holland
Tijdens de gps tocht dropping
GPS-tocht boerengolf Hoek van holland
Vraag direct offerte aan