Tips voor dagjes uit met kinderen

Avatar medewerker Milan Laroes
juli 20, 2024

Zoek je naar een leuke activiteit voor een dagje weg met de kids? Of staat het jaarlijkse verjaardagsfeestje weer op de planning? Dan wil je graag een verrassend en onvergetelijk uitje organiseren waar zowel de kinderen als jijzelf van kunnen genieten. Gelukkig is er altijd iets te doen en zijn er volop activiteiten waar de kinderen met een grote glimlach aan zullen deelnemen. Van buitenactiviteiten op het strand tot indoor uitjes bij jullie thuis, in deze blog benoemen we de leukste tips voor dagjes uit met kinderen, zodat jullie samen de mooiste herinneringen kunnen maken!

Dagje weg met kinderen jonger dan 10 jaar

Voor de kleine avonturiers zijn er ontelbaar veel leuke activiteiten die je kunt doen. Naast dat je een speeltuin kunt bezoeken, met z’n allen naar de dierentuin gaat of een dagje naar het strand gaat om zandkastelen te bouwen, zijn er ook volop unieke activiteiten die verrassend zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kinderspeurtocht door de duinen van Scheveningen, waar de kinderen op zoek gaan naar raadsels en hints om de route naar de schatkist te achterhalen. 

Of wat dacht je van de workshops megavliegers bouwen, waar de kinderen aan de slag gaan om een grote vlieger te maken die ze vervolgens kunnen laten opstijgen op het strand? Maar ook een potje discgolf of een beachvolleybal toernooi behoren tot de mogelijkheden voor een geweldig uitje met jonge kinderen. 

Onze favoriete activiteiten met kinderen onder de 10 jaar

  • Speurtocht door de duinen
  • Workshop megavliegers bouwen
  • Beachvolleybal toernooi
  • Disc golf
  • Megatwister

Dagje weg met kinderen ouder dan 10 jaar

Zijn de kinderen wat ouder? Ook dan zijn er volop unieke activiteiten om een dagje weg te plannen. Voor avontuurlijke tieners zijn er bijvoorbeeld spannende outdooractiviteiten. Zo is powerkiten een bijzondere activiteit waarbij de kinderen aan de hand van een grote vlieger de kracht van de wind ervaren op het strand. En wat dacht je van een rondje op de powerboat? Een boot die jullie meeneemt over de golven van de zee, een avontuurlijke ervaring die ze niet snel zullen vergeten. 

Onze favoriete activiteiten met kinderen boven de 10 jaar

  • Powerkiten
  • RIB powerboat varen
  • Suppen
  • Robinson Crusoe Experience
  • Verf gooien

Meer weten over onze activiteiten voor kinderen? 

Bij Flitz-Events vind je de leukste activiteiten voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke outdooractiviteiten, creatieve workshops of spannende indooruitjes, wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur voor het hele gezin. Zo wordt jouw kinderfeestje een feestje om nooit te vergeten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag bij het organiseren van een fantastisch evenement voor jouw kinderen!

linkedin

Mede-eigenaar van Flitz-Events.
Milan Laroes heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branch.