fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teambuilding uitjes

Teambuilding uitjes zijn er bij Flitz-events in overvloed. Op een creatieve manier gezellig met elkaar bezig zijn tijdens een creatieve workshop over sportief aan de slag de strijd met elkaar aanbinden. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van teambuilding uitjes. We kunnen een dagdeel of meerdere dagdelen volledig volgens jullie wensen invullen inclusief ontspanning en gezelligheid. Lekker eten hoort daar natuurlijk ook bij. Kijk op onze website voor ideeën teambuilding uitjes of neem vrijblijvend contact met ons op vooroverleg en advies.

Voordelen van een teambuildingsuitje

Samen met het team iets gezelligs en leuks doen verhoogt het gevoel van samenhorigheid. Het team zal na zo’n leuk en gezellig, leerzaam, sportief of creatief uitstapje sterker worden. Gaan jullie iets creatiefs of sportiefs doen, dan zie je vaak dat er onverwachte talenten naar boven komen. Deze talenten kunnen dan later op het werk optimaal worden ingezet. Ook krijgen de deelnemers vaak meer wederzijds respect voor elkaar, verbetert de onderlinge samenwerking, verbetert de onderlinge sfeer en ontstaat er een algemeen gevoel van “we zijn het team en we gaan ervoor”. Flitz-events heeft veel ervaring met het organiseren van teambuildingsuitje en kan samen met jou kijken wat het meest geschikte uitje is voor jullie team. Of het nou bestaand team of een projectteam is.

Creatief teambuilding uitje

Samen ergens voor gaan verhoogt het gevoel van samenhorigheid. Tijdens en creatief uitje, meestal in de vorm van een workshop, moet vaak worden samengewerkt. Alleen bij een goede samenwerking ontstaat een mooi eindproduct. Een goed voorbeeld hiervan is het bouwen van een mega vlieger. Verschillende groepjes gaan aan de slag met het bouwen van een onderdeel van de mega vlieger waarna deze in elkaar wordt gezet en kan worden opgeladen. Dit is niet alleen heel erg leuk maar geeft ook een gevoel van verbondenheid. Immers iedereen werkt aan hetzelfde eindproduct. Of ga samen een foto schilderij maken van een foto van het hele team. Ieder zet een stukje van deze foto op doek waarna deze stukje samen een volledig schilderij vormen. Er zijn nog veel meer leuke creatieve workshops zoals zandsculpturen maken, het pimpen van slippers of klompen, leren cocktails maken of de salsa leren dansen en allerlei andere mogelijkheden. Onze creatieve teambuilding uitjes staan altijd onder leiding van een professional. Uiteraard verzorgen wij ook alle benodigde materialen.

Sportieve teambuilding uitjes

Veel uitjes teambuilding zijn sportief van aard. Het is een heel geschikte manier om teams te laten samenwerken maar ook om competitief bezig te zijn. Door de deelnemers in twee of soms meer groepen te verdelen, ontstaat een onderlinge strijd. Daarnaast moet binnen de verschillende groepjes worden samengewerkt om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Veel van onze uitjes hebben zowel een competitief karakter als een component van samenwerking. Dit zijn de twee pijlers waarop teambuilding rust.

Voorbeelden van sportieve uitjes zijn (super spannend!) branding raften of een tocht met de powerboat. Jullie kunnen ook gaan beachvolleyballen, boeren beach golf spelen, bubble voetbal spelen en allerlei andere sporten beoefenen. Veel van onze uitjes organiseren we aan het strand maar bepaalde uitjes kunnen ook in de stad worden georganiseerd. Een spannende GPS tocht bijvoorbeeld, of met het hele team naar de escaperoom. Escapen is sowieso een geweldig uitje als je aan teambuilding wilt werken.

Gaaf teambuilding uitje: de Robinson Experience

Even ons zijn meest populaire teambuilding uitjes is de Robinson Experience. Een paar uur durend evenement aan het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland waarbij de deelnemers het uiterste van zichzelf moeten geven. Daarnaast is dit teambuilding uitje ook ontzettend leuk en gezellig en staat het garant voor veel fun en veel lachen. De deelnemers moeten hun eigen stukje grond beschermen en indringers buiten houden. Dit doen zij door het spelen van leuke spellen: liaan trekken, kokosnoten schieten, een waterrace, brain brekers oplossen, een toren van Jenga bouwen en andere spectaculaire activiteiten.

Ook inclusief eten en drinken

Wij organiseren de teambuilding uitjes van A tot Z, altijd volledig in overleg met jullie. Zo kunnen wij ook voor lekkere hapjes en drankjes zorgen. Of het nou om koffie met gebak gaat of om een lunch of brunch of om een compleet diner. Ook van het eten kunnen wij iets bijzonders maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld de maaltijd organiseren tijdens een boottocht of we regelen een barbecue op het strand. Ook pizza eten, sushi eten of een uitgebreid meer gangen diner behoort tot de mogelijkheden. Het avondprogramma kan ook worden ingevuld met bijvoorbeeld een pubquiz. Een super leuk en gezellig spel waaraan iedereen kan meedoen. Ook de pubquiz is heel geschikt als teambuilding uitje. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.