fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsuitje teambuilding

Een bedrijfsuitje teambuilding is goed voor de sfeer binnen het team, de afdeling en het hele kantoor. Jullie kunnen een uitje laten organiseren door Flitz-events in alle soorten en maten. We hebben erg veel ervaring met bedrijfsuitjes, zowel voor grote als voor kleine groepen. In overleg met jou stellen we de perfecte dag samen. Dat kan een dagdeel zijn of meerdere dagdelen maar ook een hele dag of alleen een avond. Uiteraard verzorgen wij ook graag het eten en drinken gedurende het bedrijfsuitje teambuilding, ook op locatie.

Grote keuze bedrijfsuitjes teambuilding

Wat willen jullie gaan doen? Wat is het budget, hoe groot is de groep en hoe lang duurt het bedrijfsuitje? Teambuilding bestaat vaak uit twee onderdelen: samenwerken en competitie. Veel van onze uitjes zijn competitief, educatief en/of gericht op samenwerken. We organiseren de teambuilding bedrijven op allerlei locaties, zowel aan de kust als in de stad. Er zijn leuke en gezellige workshops, spannende spellen en sportieve activiteiten. Op onze website kan je alle uitjes bekijken maar we informeren je natuurlijk ook graag telefonisch over alle mogelijkheden. Flitz-events beschikt over een groot netwerk en kan bijvoorbeeld ontzettend gezellige etentjes organiseren in de strandtenten aan de kust.

Sportieve bedrijfsuitjes teambuilding

Lekker met elkaar aan de slag tijdens een sportief spel! Erg goed voor teambuilding, natuurlijk vooral als er in teams wordt gespeeld. Binnen het team moet worden samengewerkt en omdat de teams tegen elkaar strijden is er ook veel competitie. Sportieve activiteiten staan ook garant voor veel plezier en gelach. Ook de sportieve teambuilding uitjes staan uitgebreid beschreven op onze website. Kies uit allerlei te gekke activiteiten: bubble football (jullie zitten in een grote luchtbel!), boeren beach golf, beach volleybal, een bootcamp, shoot out en nog veel meer. Wil je weten welk bedrijfsuitje het beste past bij jouw groep of team? Neem dan contact met ons op. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van dergelijke uitjes en kunnen je prima adviseren over jouw keuze.

Creatieve uitjes teambuilding bedrijven

Het volgen van een creatieve workshop is een prima keus als je zoekt naar een activiteit teambuilding bedrijf. Tijdens de workshop kunnen jullie elkaar helpen en elkaar skills bewonderen. Er ontstaat ‘verbinding’ en het komt de samenwerking ten goede. Er kan ook een competitief karakter ontstaan wanneer jullie ieder of in kleine groepjes werken aan een eindproduct. Het mooiste product verdient een prijsje. Onze workshops staan onder leiding van een professional. De workshop schilderen staat bijvoorbeeld onder leiding van een echte kunstenares. Er is een grote keus uit creatieve workshops: een poker workshop, cocktails maken workshop, sieraden maken, slippers of klompen pimpen, een vlieger bouwen of zandsculpturen maken. Kijk voor deze en onze andere creatieve workshops voor teambuilding op onze site.

Sportief en creatief combineren

Gaan jullie wat langer op stap dan kan je teambuilding sportief ook prima combineren met teambuilding creatief. En met gezelligheid en lekker eten natuurlijk. Kies je voor het strand als locatie voor je uitje, dan heb je een enorm scala aan mogelijkheden: een workshop volgen op het strand of in een strandtent, iets spannends doen op zee zoals branding raften of een tocht met de powerboat. Tussendoor en/of na afloop gezellig eten in een strandtent en we kunnen zelfs een BBQ organiseren op het strand. Geweldig leuk voor teambuilding bedrijven! Er is voor elk wat wils, voor grote en kleine groepen en voor alle leeftijden. Wij zorgen voor een perfect bedrijfsuitje teambuilding. Ook in de stad. Ga bijvoorbeeld een GPS tocht maken of stel je team op de proef in een escaperoom. Ook het maken van een boottocht behoort tot de mogelijkheden. ’s Avonds ook nog iets leuks doen? Ook voor de avonden organiseren we de leukste activiteiten. Kies voor de pubquiz, een supergezellige en spannende quiz waaraan iedereen kan meedoen. Er worden leuke en soms gekke vragen gesteld, het geheel staat onder leiding van een quizmaster en jullie zullen een onvergetelijke avond beleven. Liever uitgebreid dineren? Dat kan natuurlijk ook.

Favoriet: Robinson Experience

Een van de meest populaire bedrijfsuitjes teambuilding is de Robinson Experience. Het is dan ook een uitje dat alles in zich heeft: fun, samenwerking, competitie en gezelligheid. We organiseren dit geweldig leuke uitje aan de kust en jullie gaan van alles doen: kokos noten schieten, een waterrace, een megatoren bouwen van Jenga, vuur maken en andere uitdagende activiteiten. Een super geschikt uitje voor teambuilding bedrijf, afdeling of projectteam. Ook erg leuk trouwens voor vrijgezellenfeestjes en andere feestjes. Na afloop lekker eten, napraten en sterke verhalen vertellen. Meer weten over onze bedrijfsuitjes teambuilding of advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.