Powerkiten Scheveningen strand

powerkiten Scheveningen

Wilt u graag; powerkiten in Scheveningen? Powerkiten op het strand van Scheveningen is de ultieme uitdaging!Power-kiten is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten.Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Klik hier voor informatie en prijzen over het vliegeren / powerkiten!

U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Powerkiten Scheveningen in combinatie met een BBQ?

Naast het verzorgen van het vliegeren of powerkiten in Scheveningen, werken wij samen met een aantal restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen. Van 1 activiteit tot een totaal georganiseerde beachdag op Scheveningen.

Liever een andere locatie?:

Op aanvraag:

Noordwijk, Katwijk, Wassenaar.

Powerkiten Scheveningen in combinatie met een andere activiteit?

Het powerkiten is goed te combineren met andere activiteiten. Maar naast het powerkiten op Scheveningen, kunt u ook kiezen voor de kant en klaren beachdagen1 activiteitcombinatie arrangementen of een beachdag op maat.

Meer informatie over de locaties:

Andere locatie in overleg met ons, dan kunnen wij kijken of de locatie geschikt is voor het uitje die u wilt!

– Bedrijfsuitje Scheveningen
– Bedrijfsuitje Kijkduin
– Bedrijfsuitje Hoek van Holland

powerkiten Scheveningen
powerkiten Scheveningen

Activiteiten Scheveningen:

 Powerkiten GPS-scheveningenGPS-kijkduin || Cocktail shakenzeskamp|boerenbeachgolfpowerboat scheveningenzandsculpturen|schilderworkshopbeachvolley

|Powerkiten scheveningenVliegeren scheveningenpowerkiten-kijkduin|powerkiten-Hoek van Holland vliegeren kijkduinbedrijfsuitje Scheveningen

Vraag direct offerte aan