Vliegeren / Powerkiten

‘de ultieme uitdaging!’

Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water? Vliegeren / Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! De vliegers hebben we in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. Iedereen kan zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wilt vliegeren. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren of powerkiten op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland!

Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt kunnen we zelfs al proberen een sprong te maken! Of wil je liever wat competitie, een wedstrijd voor laten slepen over het strand tegen uw collega! Liever vliegeren op techniek? Test hoe goed uw techniek is met bepaalde spelvormen. Wie maakt de grootste sprong of wie bereikt als eerste slepend de finish?

U kunt zelf bepalen op welke locatie u wilt vliegeren / powerkiten. Wij kunnen op locatie werken en onze vaste locatie voor vliegeren en powerkiten zijn Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Programma vliegeren / powerkiten:

  • OntvangstVliegeren powerkiten Scheveningen
  • Programma uitleg
  • Vlieger / powerkite instructies
  • Vlieger / powerkite eerste sprong
  • Eventueel BBQ of een drankje na afloop

Tijdsduur vliegeren / powerkiten:

  • 2 uur

Strandtenten:

Andere locatie? Ook mogelijk alleen in bespreking met ons.

Locaties vliegeren / powerkiten:

Andere locatie? Ook mogelijk alleen in bespreking met ons.

Prijzen vliegeren / powerkiten:

Groep vanaf 2 personen   : € 22,50
Groep vanaf 10 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Combinatie arrangement:
Uiteraard kunt u ook kiezen voor meerdere activiteiten. Hier kunnen wij een extra mooi prijs voor maken!

Powerkiten Scheveningen + expeditie Robinson Scheveningen:
Vanaf 10 personen: €30,-
Vanaf 25 personen: €27,50
Vanaf 50 personen: €25,-

Vraag direct offerte aan

Vliegeren en powerkiten Scheveningen

Wilt u graag een uitje met vliegeren of powerkiten op het strand van Scheveningen? Vliegeren en powerkiten is op dit moment het populairste activiteit van een op het strand van Scheveningen. Vliegeren  en powerkiten is voor jong en oud een super leuke bezigheid is. Vliegeren is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen met Nasawing vliegers in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. We leren je op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Flitz-events werd met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen. Van 1 activiteit tot een totaal georganiseerde beachdag op Scheveningen.

Powerkiten Scheveningen

Flitz-events in gespecialiseerd in powerkiten Scheveningen uiteraard kan dit gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Op zoek naar een originele en actief uitje op Scheveningen?  Ga dan de ultieme uitdaging aan met powerkiten in Scheveningen en leer de krachten van de wind met het powerkiten in Scheveningen. Flitz-events verzorgt het powerkiten in Scheveningen of andere locaties voor vrijgezellenfeesten in Scheveningen, Bedrijfsuitje in Scheveningen en voor andere groepen.

Lees meer...
DutchEnglishGerman