Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Powerkiting

Als evenementenbureau aan het strand van Scheveningen mag deze activiteit absoluut niet ontbreken! Powerkiting, ook wel vliegeren XXL, is een razend populaire activiteit waarbij je aan de hand van een grote vlieger de krachten van de wind ervaart. Een unieke activiteit die voor jong en oud geschikt is. Leuk voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of Familiedag uitje!

 

Powerkiting is een activiteit waarbij jullie samen komen op het strand. Aan de hand van een grote vlieger leer je vervolgens de wind kennen. Hierdoor kun je mooie trucs maken, maar is het ook mogelijk om je mee te laten sleuren over het zand. In sommige gevallen maak je grote sprongen. Soms wel van 2 meter hoog!

Powerkiting workshop

Bij Flitz-Events leren we je alle tips en tricks op het gebied van powerkiting. Wanneer je kiest voor een workshop, leggen wij je alles stapsgewijs uit. Jullie starten allereerst met een kleine vlieger, om de basistechniek aan te leren. Met deze vlieger kun je na korte tijd mooie vormen maken in de lucht. Wanneer we zien dat je voldoende controle hebt over de vlieger, zoeken we meer uitdaging op met een grotere vlieger. Deze leert je pas echt de krachten van de wind te ervaren. Soms zijn deze windstoten zo hard, dat je sprongen kunt maken van 2 meter hoog. Je waant je als het ware een windsurfer op het droge. Nat word je niet! Je blijft op de kust en zal niet in de buurt komen van de zee.

 

Powerkiting in Scheveningen is natuurlijk veilig! Het is een activiteit waar nog lang over zal worden nagepraat, zowel door jong als door oud! Wij garanderen de veiligheid omdat wij jullie professioneel begeleiden bij het kiten. Onze instructeurs bekijken voor iedereen welke powerkite het beste past. Op deze manier loop je geen risico dat je vliegert met een te grote vlieger. In 2 uur leren we je de basistechniek, en wanneer je een snelle leerling bent zul je binnen deze 2 uur gaan vliegeren met de grote vlieger.

 

Lees hier meer over Powerkiten

 

 

Vergelijkbare activiteiten:

Combineer Powerkiting met andere strandactiviteiten!

Bij Flitz-Events is combineren altijd mogelijk! Voor het organiseren van de leukste activiteiten op 1 dag ben je bij ons op het juiste adres. Ons brede aanbod aan activiteiten maakt het mogelijk om powerkiting te combineren met een van onze andere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Robinson Crusoe Experience, waar jullie het in teams tegen elkaar opnemen in diverse minigames. Een ideale activiteit om te werken aan de teambuilding!

 

Combineer je powerkiting liever met een wat rustigere activiteit? Geen probleem. Met activiteiten als de zandsculpturen workshop kunnen we eenvoudig een dag vol diverse evenementen organiseren. Naderhand een hapje eten? Ook dat regel je bij Flitz-Events. Wij combineren activiteiten met een lunch, diner of een drankje na de activiteit.

 

Het enige wat we van jou willen weten is; wat jullie willen doen, met hoeveel personen; en op welk tijdstip en datum. Wij maken vervolgens een voorbeeldplanning voor een onvergetelijke dag.

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

 

Bekijk ook onze andere activiteiten: