Flitz-events Review

Online bedrijfsuitje

Lukt het je niet om een geheel bedrijfsuitje te verzorgen op een fysieke locatie? Of ben je simpelweg met een te grote groep om met iedereen rekening te kunnen houden? Geen probleem! Met behulp van onze online bedrijfsuitjes kun je nog steeds genieten van de gezelligheid met collega’s tijdens een uitje vanuit huis!

Van een online escape room tot een online tv quiz show, er is van alles mogelijk. Online bedrijfsuitjes bieden de perfecte oplossing als je moeite hebt om een volledig fysiek bedrijfsuitje te organiseren of als je een grote groep hebt waarbij het lastig is om iedereen op één locatie te krijgen. Bij Flitz-Events hebben we een scala aan online bedrijfsuitjes die je kunt genieten vanuit het comfort van je eigen huis.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Wat is het aanbod aan online teamuitjes?

Ons aanbod aan online teamuitjes is zeer divers, met activiteiten die geschikt zijn voor verschillende smaken en groepsgroottes. Eén van onze meest populaire online teamuitjes is de online pubquiz. Dit is een interactieve quizshow waarin teams tegen elkaar strijden om hun kennis te testen op het gebied van trivia, algemene kennis en nog veel meer. Het is een leuke en uitdagende activiteit die de teamgeest bevordert en zorgt voor veel plezier en competitie tussen collega’s.

Naast de online pubquiz bieden we ook andere virtuele teambuildingactiviteiten aan, zoals online escape rooms, online tv-quizshows en online bingo. Elk van deze activiteiten is ontworpen om de communicatie, samenwerking en verbondenheid binnen het team te versterken, zelfs als de deelnemers zich op verschillende locaties bevinden. Het brede aanbod stelt je in staat om het online teamuitje te kiezen dat het beste past bij de doelen en interesses van jouw team.

Top 3 online bedrijfsuitjes

Hieronder vind u onze top 3 online uitjes!
1. Online pubquiz, kies uit de verschillende thema’s
2. Online escape room
3. Online escape game Pegasus Project

De voordelen van een online uitje

Online uitjes bieden verschillende voordelen die ze aantrekkelijk maken voor bedrijven en groepen. Enkele van de voordelen van een online uitje zijn:

  1. Flexibiliteit en Toegankelijkheid: Online uitjes kunnen vanuit vrijwel elke locatie worden bijgewoond, zolang de deelnemers toegang hebben tot internet. Dit maakt het gemakkelijk om deel te nemen, zelfs als teamleden verspreid zijn over verschillende regio’s.
  2. Kostenbesparing: Online uitjes elimineren de noodzaak van reizen, accommodatie en andere logistieke kosten die gepaard gaan met fysieke uitjes. Dit maakt ze vaak kosteneffectiever voor bedrijven met een beperkt budget.
  3. Teambuilding: Hoewel deelnemers zich fysiek op afstand bevinden, kunnen online uitjes nog steeds bijdragen aan teambuilding. Ze bieden kansen voor samenwerking, communicatie en het oplossen van uitdagingen, wat essentiële aspecten zijn van teambuilding.
  4. Ruime Keuze: Er zijn diverse online activiteiten beschikbaar, van virtuele escape rooms tot quizzen en creatieve workshops. Dit betekent dat je kunt kiezen voor een activiteit die het beste aansluit bij de doelen en interesses van je team.

Online teambuilding: Versterk de onderlinge band

Online teambuilding is belangrijk. Immers, je haalt meer uit je team als de deelnemers elkaar beter kennen. Sterke en minder sterke eigenschappen komen tijdens een online uitje naar voren en ieders vaardigheden kunnen optimaal worden ingezet en omdat het online is het uitje een duidelijke corona proof bedrijfsuitje. Teambuilding versterkt ook het gevoel van verbondenheid. Teamleden voelen meer verantwoordelijkheid, ook naar elkaar. Het leuke van online bedrijfsuitjes is dat zowel samenwerking als competitie op een vaak ludieke wijze aan bod komen. Online escapen bijvoorbeeld. De teams moeten goed samenwerken om de oplossing van opdrachten te vinden. Zonder elkaar lukt dat niet. Tegelijkertijd spelen teams tegen elkaar, wordt het groepsgevoel versterkt en is er gezonde competitie. Omdat het bedrijfsuitje online wordt gespeeld kunnen alle teamleden meedoen. Ook als ze verder weg wonen. Ook supergeschikt natuurlijk voor feestjes in tijden zoals de corona pandemie. Flitz Events heeft een ruime keuze uit fantastische online bedrijfsuitjes zoals Scrooge, Project Arrow en Hacketon.

Uitdagende online games

Behalve heel gezellig zijn veel online bedrijfsuitjes ook super spannend en uitdagend. De online teambuilding game Hackathon bijvoorbeeld. Voor dit spel heb je een flinke dosis verbeeldingskracht nodig maar ook intelligentie en je moet logisch kunnen denken. Snelheid is ook niet onbelangrijk. Ervaar waar de krachten van de deelnemers liggen en maak er gebruik van! Uiteraard heb je ook voor deze online event samenwerking nodig, collectief denken en ook time management, strategie en synergie komen aan bod. Probeer het eens en ontdek hoe ontzettend leuk en leerzaam deze game is en bol staat van puzzels en raadsels die jullie moeten oplossen.

De tofste online bedrijfsuitjes ontdek je bij Flitz-Events

De tofste online bedrijfsuitjes, speciaal ontworpen om je team te versterken en plezier te beleven, ontdek je bij Flitz-Events. Laat ons je begeleiden naar een virtuele wereld vol teambuilding, uitdagingen en opwinding, allemaal vanuit het comfort van je eigen locatie. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een online bedrijfsuitje dat je team nooit zal vergeten!