Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review

Online bedrijfsuitjes

Zin om iets leuks te doen met collega’s of een feestje organiseren voor de hele afdeling? Online bedrijfsuitjes zijn super leuk én iedereen kan meedoen. Ook als iemand wat verder weg woont of aan huis is gebonden. Een gezellige pubquiz, spannende kerstquiz of werk aan teambuilding tijdens een online bedrijfsuitje. Flitz Events organiseert de leukste uitjes, zowel online als in real life. Op de site vind je alle mogelijkheden, inclusief allerlei mogelijkheden voor lekker eten en drinken. Organiseer jij je online bedrijfsuitje dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een borrel box. Gezellig, leuk én lekker.

personen
Hackathon
Hackathon
2 uur
2 - 5000

Hackathon is een online teambuilding game, waarbij je in aanraking komt met veel uitdagende hardcore puzzels.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €19,95 p.p.
Pegasus Project Online Escape Room
Pegasus Project Online Escape Room
2 uur
2 - 5000

Online escape game!! Ga jij met je collega’s uitzoeken wat er met de wetenschappers is gebeurd of de code kraken?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €19,95 p.p.
Hacker Toernooi
Hacker Toernooi
1,5 uur
15 - 5000

Opzoek naar een online escaperoom? Bekijk hier het Hackertoernooi, Kunnen jullie het systeem hacken? Gaat het jullie lukken?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €22,50 p.p.
€5,- korting
Online PubQuiz
Online PubQuiz
2 uur
10 - 4500

Op zoek naar een leuke activiteit maar dan online? Met onze online Pub Quiz is er gegarandeerd plezier! Ben je er klaar voor?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
€15,-
v.a. €10,- p.p.

Online bedrijfsuitjes voor teambuilding

Online teambuilding is belangrijk. Immers, je haalt meer uit je team als de deelnemers elkaar beter kennen. Sterke en minder sterke eigenschappen komen tijdens een online uitje naar voren en ieders vaardigheden kunnen optimaal worden ingezet en omdat het online is het uitje een duidelijke corona proof bedrijfsuitje. Teambuilding versterkt ook het gevoel van verbondenheid. Teamleden voelen meer verantwoordelijkheid, ook naar elkaar. Het leuke van online bedrijfsuitjes is dat zowel samenwerking als competitie op een vaak ludieke wijze aan bod komen. Online escapen bijvoorbeeld. De teams moeten goed samenwerken om de oplossing van opdrachten te vinden. Zonder elkaar lukt dat niet. Tegelijkertijd spelen teams tegen elkaar, wordt het groepsgevoel versterkt en is er gezonde competitie. Omdat het bedrijfsuitje online wordt gespeeld kunnen alle teamleden meedoen. Ook als ze verder weg wonen. Ook supergeschikt natuurlijk voor feestjes in tijden zoals de corona pandemie. Flitz Events heeft een ruime keuze uit fantastische online bedrijfsuitjes zoals Scrooge, Project Arrow en Hacketon.

Uitdagende online games

Behalve heel gezellig zijn veel online bedrijfsuitjes ook super spannend en uitdagend. De online teambuilding game Hackathon bijvoorbeeld. Voor dit spel heb je een flinke dosis verbeeldingskracht nodig maar ook intelligentie en je moet logisch kunnen denken. Snelheid is ook niet onbelangrijk. Ervaar waar de krachten van de deelnemers liggen en maak er gebruik van! Uiteraard heb je ook voor deze online event samenwerking nodig, collectief denken en ook time management, strategie en synergie komen aan bod. Probeer het eens en ontdek hoe ontzettend leuk en leerzaam deze game is en bol staat van puzzels en raadsels die jullie moeten oplossen.

Gezelligheid en plezier

Een teamuitje, ook een bedrijfsuitje moet natuurlijk gezellig zijn en veel fun betekenen voor de deelnemers. De online games van Flitz Events zijn allemaal erg leuk en je hebt gegarandeerd plezier. De pubquiz is altijd geweldig gezellig. Gekke vragen, hilarische puzzels en iedereen kan meedoen want je hebt geen specifieke kennis of vaardigheden nodig. Heel geschikt dus voor afdelingsuitjes en andere bedrijfsfeestjes. Flitz Events biedt ook online bedrijfsuitjes op maat en voor speciale gelegenheden. Een kerstquiz of nieuwjaarsquiz bijvoorbeeld.

De meeste online bedrijfsuitjes duren 75 tot 90 minuten maar korter of langer kan ook want wij organiseren ook bedrijfsuitjes op maat. Inclusief bedrijfslogo en quizvragen die zijn afgestemd op jouw bedrijf. Het geheel staat onder leiding van een host die de vragen stelt, teams verdeelt en winnaars aanwijst. Natuurlijk kan je je online feestje ook combineren met een speech of toost!

Ook een geweldig en geslaagd online bedrijfsuitje regelen? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor activiteiten al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte

Een origineel online bedrijfsuitje organiseren?

Flitz-events brengt unieke online bedrijfsuitjes & online teambuilding uitjes met optioneel verrassende borrelboxen. Onze online programma’s zijn vooral een leuk en gemakkelijk te organiseren.

Wat kunt u verwachten van het online bedrijfsuitje?

De online uitjes worden met een online presentator gepresenteerd met een stream. Collega’s kunnen deelnemen vanuit huis of op kantoor. Een originele manier aan online teambuilding. Wij zullen zorgen voor een onvergetelijk online bedrijfsuitje!

Top 3 online bedrijfsuitjes

Hieronder vind u onze top 3 online uitjes!
1. Online pubquiz, kies uit de verschillende thema’s
2. Online escape room
3. Online escape game Pegasus Project

Hoe kan ik deelnemen aan een online uitje?

Met de online teambuilding app strijden teams tegen elkaar. De deelnemers hebben alleen internet, mobiel of laptop nodig.

Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp