Flitz-events Review
hart beach
hart-beach

Hart Beach

Verruil je dagelijkse omgeving eens voor het strand en maak je hoofd lekker leeg met uitzicht op zee, het zonnetje op je gezicht en je haren in de wind. Hart Beach Quiksilver Surfvillage vind je het gehele jaar op het strand van Scheveningen.

Hier geniet je van alles wat met de surf lifestyle te maken heeft: van surfles to surf verhuur, heerlijke food & drinks, events en een mooie Surfshop. Het bekende Scheveningse strand is, dankzij de veilige zandbodem en de ideaal gelegen locatie, de perfecte plek om een surfles te nemen!

Surfschool met rijke historie
Begin jaren ’70 is Etkso Schuitema, founding father van Hart Beach, begonnen met zijn surf concept aan de Vissershavenweg in Scheveningen. In 1984 kwam daar de Hart Beach Surfschool bij en vormt vandaag de dag de oudste Surfschool in heel Nederland!

De Haagse surfschool is gespecialiseerd in surfles voor zowel kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden. De hechte surf crew van Hart Beach bestaat uit enthousiaste medewerkers en professionele surfinstructeurs die allemaal in het bezit zijn van hun BSA & Lifeguard certificaat.

Het strand Scheveningen is een perfecte plek om te leren surfen en Hart Beach helpt je daar dan ook graag mee tijdens de surfles! Dat kan in kleine groepen of één op één met een instructeur. Na de twee uur durende les, kan je kiezen voor meerdere lessen en binnen de kortste keren ben jij een echte surfer!

Ook voor de kleintjes is er volop surf avontuur te beleven met kids surflessen, op surfen, surfkampen in alle vakanties het hele jaar door en kinderpartijtjes of skaten.

Gehele jaar open
Hart Beach Surfschool wordt momenteel gerund door broers Paul en Romke Schuitema en heeft een permanente locatie op het strand, die het gehele jaar door geopend is. Dat betekent dus 365 dagen surfen, warm douchen, genieten van een haardvuurtje en chillen aan de kust van Den Haag!

Hart Beach heeft naast surfen dan ook nog veel meer te bieden aan strandgasten. Een lekker hapje of drankje na een lange dag op het water of het strand is hier ook in de winter mogelijk.

Voor verhuur van verschillende activiteiten kan je bij Hart Beach eveneens terecht. Suppen, skateboarden, longboarden behoren tot de opties. Zelfs voor een potje beachvolleybal is Hart in!

Arrangementen en events

Wil jij je vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsuitje vieren op het strand? Heel het jaar door bieden wij actieve groepsactiviteiten aan. Zo kun je bij ons leren surfen of elkaar uitdagen via team building beach games. Ga skate-longboarden of doe een workshop Ukele spelen.

Daarnaast leent de gehele Surf Village zich perfect om tijdens brainstormsessies of vergaderingen tot compleet nieuwe inzichten te komen. Op ons ruime en gezellige terras kan je nagenieten van een heerlijke dag op het strand. Komen jullie met een grote groep, dan is het ook mogelijk een deel van ons (zij)terras prive te boeken.

Houd ook de website in de gaten voor openbare events zoals Mom- of Dad Surf, bijzondere fooddeals op feestdagen en grote (surf) evenementen op het strand.

Gouden Green Key
Hart Beach is ooit klein begonnen, als onderdeel van natuur en surf en mede groot geworden door met aandacht en liefde om te gaan met mens en omgeving. Dit integreren wij in onze bedrijfsprocessen, diensten & producten en geven dit mee aan ons personeel en leveranciers als 1 van de kernwaarden van Hart Beach.

Kom je lekker bij ons eten en drinken weet dan dat wij onze producten zo lokaal mogelijk verkrijgen en koken volgens het seizoen. Dat is niet alleen goed voor onze omgeving, maar uit het seizoen is wel zo lekker. Een kopje koffie, uiteraard fairtrade en kom je bij ons op het terras zitten, dan zul je geen plastic bespeuren. Bij de keuze voor wijn, kom je een ruim aanbod aan biologische wijnen tegen, misschien smaken ze zelfs wel lekkerder.

Hart Beach organiseert ieder jaar surfcamps voor de kids. Behalve surf en lol met en om de zee, maken wij ze ook bewust van hun omgeving. Strandjutten als activiteit is leuk, actief en ruimt lekker op. Ook voor bedrijven en groepsuitjes bieden wij dit als activiteit aan en zien met veel plezier dat er steeds vaak voor wordt gekozen als onderdeel van een bewuste leefstijl.

Hart Beach is door, van en met mensen. Door samen de werken met organisaties als Surf & Durf (een organisatie die surf therapie geeft aan kinderen en jongeren die ondersteuning kunnen gebruiken in hun sociaal-emotionele ontwikkeling), proberen wij bij te dragen aan een positieve maatschappij

Wil je een goed gevoel aantrekken, kom dan vooral ook in een van onze shops winkelen en kies voor een boardshort van gerecyclede petflessen of voor wetsuits gemaakt van eerlijk neopreen. Bij de keuze van inkoop zullen wij daar waar mogelijk altijd kiezen voor de duurzame variant

Hart Beach ligt voor anker op het Scheveningse strand en vanuit ons mooie jaarrond surf paviljoen maken we iedere dag gebruik van de zee en de natuur. Daar zijn we intens dankbaar voor. Wij willen graag goed zorgen voor mensen en onze omgeving en zijn daarom trots op het keurmerk wat we daarvoor hebben gekregen.

Vanaf juni 2020 mogen we de Gouden Green Key voeren. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam