Bedrijfsuitje strand

Flitz-events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland van 2 tot 1500 personen.

Bedrijfsuitjes op locatie is mogelijk in overleg.

Wilt u uw personeel belonen voor een jaar hard werken? Zoekt u iets nieuws, iets sportiefs en origineel voor een bedrijfsuitje? Dan is een bedrijfsuitje of personeelsdag de uitgelezen manier om uw waardering kenbaar te maken. Flitz-events snapt als geen ander dat een perfect georganiseerde bedrijfsuitje of personeels-dag zal zorg dragen voor een positievere atmosfeer binnen uw bedrijf/afdeling. Met een divers programma (actief-creatief-avontuurlijk) en verschillende sfeervolle locaties zal Flitz-events er voor zorgen dat uw personeel het bedrijfsuitje / personeelsdag nooit zal vergeten.

Flitz-events stemt het programma af op uw wensen. Wat dacht u van een beachdag met aansluitend een compleet verzorgde barbecue? Of een strandactiviteit met een gevarieerde lunch? Geef je liever de voorkeur aan een “stranddag op maat”? Ook dat kunt u aan Flitz-events toevertrouwen. Na 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitje en personeelsuitjes, zorgt flitz-events voor een afwisselend bedrijfsuitje vol sport, spel, spanning en sensatie! Alles is mogelijk!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat Flitz-events voor u een ‘Flitsend’ bedrijfsuitje kan organiseren!

Bedrijfsuitjes, personeels uitjes, teambuilding uitjes, beachgames en uitjes strand:

Sportieve bedrijfsuitjes op het strand

Bedrijfsuitje op het water: Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Creatieve bedrijfsuitjes op het strand

Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Hollan

Bedrijfsuitje GPS tochten

Kies één van onze rondvaarten in Den haag:

Winter events / Bedrijfsuitje winter

Top 3 winterse bedrijfsuitjes en uitjes

Hieronder vindt u onze top 3 winterse bedrijfsuitjes/uitjes:

Top 3 sportief bedrijfsuitje / uitje winter

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

Top 3 Creatief bedrijfsuitje / uitje winter

De creatieve workshops in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops in Scheveningen te doen.

Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve workshops te combineren met actieve workshops op het strand van Scheveningen. Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

Hieronder vindt u onze  top 3 creatieve bedrijfsuitjes:

Bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen:

Bedrijfsuitje op het strand van Kijkduin:

Bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland:

Bedrijfsuitje op Locatie

DutchEnglishGerman