Bedrijfsuitje strand

Flitz-events in gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland van 2 tot 3000 personen. Wij nemen de gehele organisatie van een bedrijfsuitje strand uit handen en organiseren het perfecte uitje voor u.

Bedrijfsuitjes op locatie

Wilt u uw personeel belonen voor een jaar hard werken? Zoekt u iets nieuws, iets sportiefs en origineel voor een bedrijfsuitje? Dan is een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsdag de uitgelezen manier om uw waardering kenbaar te maken. Flitz-events snapt als geen ander dat een perfect georganiseerde bedrijfsuitje of personeels zal zorg dragen voor een positievere atmosfeer binnen uw bedrijf/afdeling. Met een divers programma (actief-creatief-avontuurlijk) en verschillende sfeervolle locaties zal Flitz-events er voor zorgen dat uw personeel het bedrijfsuitje / personeelsdag nooit zal vergeten.

Flitz-events stemt het programma af op uw wensen. Wat dacht u van een beachdag met aansluitend een compleet verzorgde barbecue? Of een strandactiviteit met een gevarieerde lunch? Geef je liever de voorkeur aan een “stranddag op maat”? Ook dat kunt u aan Flitz-events toevertrouwen. Na 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitje en personeelsuitjes, zorgt flitz-events voor een afwisselend bedrijfsuitje vol sport, spel, spanning en sensatie! Alles is mogelijk!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat Flitz-events voor u een ‘Flitsend’ bedrijfsuitje kan organiseren!

Sportieve bedrijfsuitjes op het strand

Bedrijfsuitjes, personeels-uitje, teambuilding uitjes, beachgames en uitjes strand:

Bedrijfsuitje op het water

Creatieve bedrijfsuitjes op het strand

Bedrijfsuitje GPS tochten

Kies één van onze rondvaarten in Den haag:

Bedrijfsuitje winter

Top 3 winterse bedrijfsuitjes en uitjes

Hieronder vindt u onze top 3 winterse bedrijfsuitjes/uitjes:

Top 3 sportief bedrijfsuitje / uitje winter

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

Top 3 Creatief bedrijfsuitje / uitje winter

De creatieve workshops in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops in Scheveningen te doen.

Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve workshops te combineren met actieve workshops op het strand van Scheveningen. Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

Hieronder vindt u onze  top 3 creatieve bedrijfsuitjes:

Bedrijfsuitje Beleven?

Wij bieden goedkoop, de leukste bedrijfsuitjes
Wil je er nu voor zorgen dat je collega’s een betere band met elkaar zullen krijgen en dit dan het liefste op een leuke en unieke manier zodat het niet zo gedwongen voelt? Dan is er maar één oplossing voor je vraagstuk, doe met je collega’s en/of medewerkers een bedrijfsuitje in Den haag bijvoorbeeld. In Den Haag kan je veel verschillende bedrijfsuitjes doen, die naast veel plezier en vermaak ook goed zijn op het gebied van teambuilding. Maar wat zijn nu leuke bedrijfsuitjes die je alleen maar zou kunnen doen in Den Haag (Scheveningen)? Flitz Events biedt voor jouw bedrijfsuitjes die ervoor zorgen dat je team deze dag nog lang zal blijven herinneren.

1. Bedrijfsuitje; Escape room

Door een bedrijfsuitje kan je elkaar van een andere kant zien dan je normaal gesproken doet in een suf kantoor. Wanneer je eenmaal met elkaar op avontuur gaat, dan pas leer je echt kennen wie er naast 40 uur per week naast of tegenover je zit. Je wilt soms tezamen weleens ontsnappen uit de sleur van de dagelijkse verplichtingen kunnen stappen, dit heeft Flitz Events letterlijk genomen door de hit van de laatste tijd als bedrijfsuitje aan te bieden, namelijk de escape room. Gebruik moeten maken van elkaars kwaliteit om zo snel mogelijk uit een opgesloten ruimte te kunnen ontsnappen zorgt ervoor dat de onderlinge band tussen je team een stuk dieper en sterker wordt. Voor je het weel ontsnap je niet meer alleen uit een escape room, maar ook uit de sleur van je werk door met je team je eigen vrijdagmiddagborrel te doen.

2. Bedrijfsuitje; City Games

Denken jouw collega’s alles te weten over Den haag en is geen straatje, steegje en hoekje onbekend terrein? Bewijs dit dan maar door met je Collega’s mee te doen aan de zogeheten City Games. De City Games zijn een nieuw concept, die in razend tempo de steden in de Hollandse provincies overnemen. Door middel van opdrachten leren jullie onontdekte schatplaatsen in de stad kennen, allemaal in een eigen onderwerp. Kraak een kluis of arresteer juist de misdadigers, bevrijd gijzelaars of ontdek schuilplaatsen. Eén ding is zeker: na de City Games kent jouw team de stad als geen ander en weet dus waar ze ook buiten kantooruren met elkaar op kunnen schieten.

3. Bedrijfsuitje; GPS-tochten

Toch liever de stad verkennen op een rustigere manier? Kies er dan voor om een van de vele GPS-tochten te doen die via Flitz Events georganiseerd worden. Door middel van een speciaal GPS-apparaat ontrafelt je team de geheimen van de stad en vindt het de weg terug naar de basis. Een bedrijfsuitje waar alles draait om samenwerken, want zonder een goed samenwerkend team haal je de finish niet. Een evenement met veel sensatie en plezier.

Extra: buffet

Elke avontuurlijke dag moet natuurlijk in stijl afgesloten kunnen worden. En hoe doe je dit nu beter dan met een goed verzorgde en stevige maaltijd? Het maakt niet uit welk van de bedrijfsuitjes je plant, je kan ze allemaal afsluiten met een geheel verzorgd buffet. Na een uitdagende en actieve dag moet je natuurlijk wel op een goede manier je energie bijvullen en daarom is eraan gedacht dat het buffet niet alleen vol staat met lekker eten, maar dat dit eten meteen ervoor zorgt dat je volledig uit kan dijen.